Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Kasia (Arien) piękne zakupy
Dorotko chyba ten fachowiec chciał się na was zemścić, ale tak jak mówisz stracił klientów. W dodatki nikomu go nie polecicie, a wiadomo poczta pantoflowa jest najlepsza. Najgorzej tylko, że będziecie musieli więcej zapłacić.
Monika moje samopoczucie już jest dobre. Męża też. Walczymy dalej i nie poddajemy się. Wiem że w końcu nam się uda. Jesteśmy dobrej myśli. Mam nadzieję że szybko to nastąpi...powiedzmy do końca roku Nic mi nie da rozpamiętywanie. Muszę patrzeć w przyszłość. Wczoraj pęcherzyk miał 18 mm, endometrium 9 mm, więc działamy
Z imion dla nie i Hania i Paulina ładnie
Ada, Monika super że dostałyście tyle rzeczy
Ada, Madzia dajcie znać jak po wizycie Oby maluchy się pięknie pokazały
Madziu szkoda że męża nie będzie. Na pocieszenie pokażesz mu zdjęcie bobasa
Co do płci dzieci macie rację że mężczyźni marzą o synku. Mój też mówi że wolałby syna bo będzie miał z kim naprawiać wsk- stary motor na którego punkcie mój mąż ma bzika
Ewelina (Little) pewnie że niedługo wskoczymy Nie ma innej opcji
Patrycja nie masz możliwości uciec na zwolnienie? Niestety teraz zacznie się okres przeziębień.
Karolina mi się Nikodem podoba, ale np mojemu mężowi nie. Stwierdził że kojarzy mu się z filmem "Kariera Nikodema Dyzmy"
blumen21 lubi tę wiadomość
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Jak widać każdą z nas przeraża myśl posiadania córki w dzisiejszych czasach:)
Nam tak naprawdę to było obojętne co będzie aby było zdrowe to jest najważniejsze:)
Patrycja najgorzej jak się przebywa z chorymi, mnie to wkurza jak ktoś do nas przychodzi lub chce przyjść a okazuje się ze jest przeziębiony...ludzie nie rozumieją tego..
Blumen ty kaszankę ja wołowinę i natkę z sokiem z buraków:P mam nadzieje że badania będą lepsze.
Słuchajcie glukozę to w jakiej ilości rozpuszczałyscie? ciepłej zimnej? 1 szklanka czy jak?
Mam zamiar zrobić badanie wyjść na zewnątrz i wypić ją.
Monia a malowaliście jakąś specjalną farbą atestowaną dla dzieci czy jakąś zwykła?bo podobno dla dzieci to jakieś specjalne są.
Moim zdaniem Nikodem to ciężkie imię ale jak kto woli:)
-
Dzień dobry
Dorotko mówisz? to może fajtycznie jednak zabiorę się za to za niedługo. NO i właśnie o ten seks chodzi mojemu mężowy, że syna jakoś łatwiej upilnować. Tzn może az tak nie trzeba jak córy bo wiadomo że mimo równouprawnienia pod tym kątem kobiety i mężczyźn sa różnie postrzegani. Ja drugie chce mieć szybko, mąż studzi moje zapały, ale lubię mieć wszystko zaplanowane sporo do przodu
Patrycja wiadomo, ze wychowanie ma spore znaczenie ale umówmy się presja rówieśników jest silniejsza niż rodzicie. Ja z moją mamą miałam/mam super kontakt, dużo rozmawiamy. Miałam sporo swobody jako nastolatka, ale też sama od siebie się meldowałam, że jestem tu, że się spóźnię 10 min itd. MOżemy jedynie nauczyć dzieci szancunku do siebie, zaufania do nas, tego, ze w razie problemów będą chciały do nas przyjść. Zdażały sie i takie koleżanki które teoretycznie miały fajnie, dobry kontakt z rodzicami, nie chodziły z wywalonym brzuchem, ale w torbie szkolnej kosmetyczka i robienie majkiażu kątem w łazience szkolnej (w liceum ). Także gdzieś chyba trzeba będzie znaleźć złoty środek, oby nam się udało
Sylwia i to jest dobre podejście mój mąż też wierzył że nam się uda i miał rację! ponoć po stracie jest łątwiej bo organizm pamięta ciażę. Trzymam za Was kciuki
Agnieszka malowałam specjalną nietoksyczna farbą z altaxu, którą jak dziecko zje to mu się nic nie stanie. Ma jakieś certyfikaty "bezpieczeństwo zabawek". Bez probolemu dostaliśmy w castoramie
http://www.altax.pl/rozwiazania/lozeczka-meble-dla-dzieci/Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 09:33
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Ada, Magda trzymam kciuki za pomyślne wizyty
co do kwestii seksu i wychowania myślę że czy to syn czy córka w dzisiejszym świecie czeka nas nie lada wyzwanie wychować swoje dzieci na mądre i wartościowe ale myślę że poradzimy sobie będzie trudno i ciężko ale z perspektywy czasu to nowe doświadczenie
U nas w domu syf malowanie trwa -
Hej
Dziękuję za kciuki, przydadzą sie na pewno
Pisaliście o wychowaniu. Ja jak sobie przypomnę jaka byłam nastolatką.... Ah przerażenie mnie ogarnia! Na prawdę byłam "nie sforna". Ale dzisiejsze nastolatki biją mnie na głowę
Zapytałam wczoraj męża co bedzie jak okaże sie dzisiaj dziewczynka. Powiedział ze to fajnie. Tez będzie naprawiać samochody i chodzić na krav mage.
A tym malowaniem łóżeczka musze pomyśleć. Łóżeczko jest brązowe ale boki ma białe z motywem żyrafy i nie chciałabym go zniszczyć.
Sylwia, działacie!dreambaby lubi tę wiadomość
-
Kciukam!
Dziewczyny, ale mnie mąż nastraszył dzisiaj...już miałam z nim na izbe przyjęć jechać...wrócilam do domu z terapii i jeszcze przez pół godziny było ok. A potem jak zbladł. siódme poty na niego wstąpiły, bolała głowa, kręciło się w niej i ciśnienie 170/100 Masakra. Posiedział z pół godziny i mu przeszło. Tak się o niego bałam! Może to z przemęczenia jednak, albo nie wiem...koszmar. Ze stresu brzuch mnie rozbolał aż...
-
nick nieaktualny
-
byłam dziś kupić buty jesienno/zimowe, matko ale się zmachałam tym schylaniem niestety nie udalo mi sie nic upolować
Ada o to jutro męża wyślę bo dziś już za późno, dzieki za info. Może w ktorejś biedrze upoluję. W ogole jak maż po zabiegu?
Kasia niezle atrakcje funduje Ci mąż mam nadzieję, ze już czuje sie lepiej
Kasia coraz bliżej godziny zero, Twój suwczek wygląda świetnie
Madzia cieszę się, że wyniki ok, gratuluję córeczki! mówiłaś już mężowi? Jak zareagował?pleasure lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyDorotka, Monika macie racje lepiel ogarnacciuszkiwczesniej i je jakos zabespieczyc przed kurzeniem sie niz pozniej sie meczyc, toczsa zaczac rozgladac sie za czyms do prania co polecacie?
Kasia jak maz? A Ty jak sie czujesz brzuch jeszcze Cie bili?
Ja dostalam skierowanie na glukoze musze jechac sie dopytac co i jak i umowic sie na konkretny jakis dzien, najbardziej sie bije tego kucia 3 raz a te pielegniarki tak bolesnie to robia;/
-
Madzia, super! Bardzo się cieszę. Ja mam termin na 18.03 i będziemy się ścigać, która pierwsza sie rozpakuje
Mąż na szczęście lepiej. Ufff. Mój brzuch też choć właśnie zjadłam zdecydowanie za duży obiad...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 14:49
pleasure lubi tę wiadomość