Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda gratulacje.Powiem szczerze ,że ja tez mialam mieszane uczucia jak dowiedzialam się ,że będzie synek liczylam na dziewczynke kucyki rożowe sukieneczki.. A teraz cieszę sie z każdym kopniakiem. Powiem wam,że mialam juz stałe pory kopania małęgo ,ale znowu mu sie poprzestawialo i kopie kiedy chce;p.Co do glukozy mi tez rozpuszczała pielegniarka, wzielam laptopa i ogladałam film bo nie kazała chodzić,wez sobie cytrynke.. Dzis na obiad serwuje łososia w sosie z pomarańczy ciekawe co z tego mi wyjdzie.. nie wiem czy juz wspominalam bylam na 1 zajeciach ze szkoly rodzenia jak dla mnie rewelacja.. co do boli wydaje mi się jednak ze to chodzi o wiazadła ktore mi się rozciagaja;/ i tez jest mi cięzko zapinać buty wiec wykorzystuje męża jak jest. Kaszanki nie nawidze ale ma najwięcej żelaza moja dawka dizenna zapotrzebowania to 200gramow kaszanki która ma 12,9 mg na 100 gram jeżeli chodzi o wołowine to ma tylko 3,3 mg na 100 gram według mojej diety od hematologa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 15:02
-
Madzia jak to facet musi mieć syna
Iwona pewnie kupię lovelę albo dzidziusia, coś łatwo dostępnego. Jak wypiorę i wyprasuję to do szafki i nakryję czymś zeby sie nie zakurzyło. Ja jestem po glukozie, nie jest źle, straszą nią a da się przeżyć
Karolina ja za niedlugo też zaczynam SR, już nie mogę się doczekać Twoje wyniki poprawiły się przy tej diecie?13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
Ja sie szybko zamelduję.z dzidzią wszystko ok. Ladnie rośnie. Za bardzo nie chciała sie pokazac ale chyba będzie.... Dziewczynka! O.O troche mnie to zaskoczyło! Mąż wiadomo chcial syna ale wygląda na zadowolonego. Ale lekarz powiedzial ze jeszcze będzie potwierdzać, ale możemy szukac imienia dla córki
pleasure, czekolada lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
GRATULACJE!
Ja Wam zazdroszczę i to bardzo, bo marzyłam o córeczce. Ale co się odwlecze...
A skoro będzie chłopak to debaty nad imieniem ciąg dalszy: Bartek chyba jednak odpada, może zdecydujemy się jako drugie imię, Franek został odrzucony przez męża, Jakub jakoś się rozmył i Adam wychodzi na prowadzenie, aż tu nagle od kilku dni w mojej głowie pojawia się Tymek (Tymon). Co sądzicie? -
teraz siadam i mogę napisać coś wiecej
Mi się Tymon podoba, był na liście imion dla chłopca
Dla dziewczynki miała być Blanka, ale tak ostatnio wyszła też Klara- tak miała na imię babcia męża, która dla mnie też była jak babcia. Cudowna kobieta i chyba na jej cześć córka będzie miała na imię Klara ale na to jeszcze mamy czas
wg USG mamy 16t + 1d, waga 166g, obwód główki 35,4 mm, obwód brzuszka 104,3mm, długośc kości udowej 24,1mm. ogólnie wszystko idealnie łożysko na tylnej ścianie więc jej szansa żeby poczuć ruchy. Dziecko było ułożone główką do dołu więc pzez usg dopochwowe nie było jak podejrzeć, zaś przez usg przez brzuch nie było zbyt dobrze widać. Ale wierzę, że lekarz wie co tam na ekranie wypatrywać, bo ja za wiele nie widziałam -
Jutro robię drugie podejście do zakupu wózka. Ale tym razem jadę obejrzeć osobiście. Jest ogólnie ok, ale ma wypłowiałą kompletnie budkę, którą i tak planowałam kupić nową (w nowszej wersji jest głębsza budka). Jeśli na miejscu okaże się, że rama i stelaż gondoli i spacerówki są w super stanie i uda mi się znegocjować ze 200PLN za te wypłowiałe pokrycia to chyba kupię jutro wózek
-
Ada, super wieści, bardzo, bardzo się cieszę. Ile nowych parametrów się pojawia na tym etapie Klara to piękne imię, szczerze mówiąc podoba mi się bardziej niż Blanka (wolę wersję Bianka). U Ciebie rozważana była parka Borys i Blanka, prawda? Dokładnie tak nazywają się dzieci mojej fryzjerki.