Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc:-)
Ja od piątku u mamy jestem nie wzielam swojego sprzętu więc mam bardzo ograniczony dostęp do forum:-( czytać was czytam ale mój tel nie nadaje się do pisania:-\
Po zalaniu kawa na szczęście nic się nie stało działa:-)
Ada szary i mięta śliczny zestaw bardzo mi się podoba:-) napis na ścianie też
Madzia może issla pomoze na swedzace gardło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 20:48
-
Kasiarzynka jeszcze torby nie spakowalam ale muszr w koncu to zrobic. Nie chce ubranek malej przekladac do torby i chyba naszykuje w oddzielnej szufladzie w komodzie zeby zapachu plynu do prania nie stracily ale kosmetyki malej, jakies duperele i seoje rzeczy musze zapakowac.
Madzia dobrze ze ze zdrowkiem lepiej
Dziasiaj troszke poogarniam w domu w sensie obiad na jutro i poloze sie pod kocyk lezakowac. A jutro chyba pojde na morfologie rano. -
Dorotko, tylko się dziś nie przepracuj. Odpoczywaj ile się da, żeby Julcia nie pospieszyła się za bardzo.
Kasiarzynko, a jak Ty się czujesz?
Arien, co się dzieje, gdzie jesteś?
Magda, fajnie, że samopoczucie już lepsze.
Ada, mi ten zestaw kolorystyczny bardzo się podoba i uważam, że dzięki temu, że jest neutralny to będzie bardziej praktyczny gdy drugi będzie chłopak . U mnie jednym z kolorów przewodnich jest szarość, a do tego dochodzi przede wszystkim żółty, ale też trochę niebieskiego . No i gratuluję pierwszych ruchów! To musi być super.
U mnie o ruchach (w sensie kopniaków) ciężko mówić, ale młody regularnie od wczorajszego poranka układa się po lewej stronie i wypycha brzuch. Dzieje się tak głównie gdy mam pełny pęcherz. Teraz w nocy muszę wstawać dwa razy, a zanim zachce mi się siku to młody już brzuch napina i to mnie budzi. Tu możecie zobaczyć jak to wygląda:
http://zapodaj.net/808fcf0f7e3e1.jpg.html
I kupiłam wózek! - Ma budkę do wymiany, ale stelaż, siedzisko i gondola są w stanie idealnym, a dzięki temu, że budka wypłowiała to zapłaciłam tylko 1500PLN.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 10:39
-
No tak, wiem, że dwa to dopiero początek. Teraz korzystam z toalety przed pójściem spać o północy, potem koło 3, między 6 a 7 i jak wstanę.
W bugaboo można wymienić budkę na dwa sposoby. Kupić na allegro do tego modelu, który mam (czyli Cameleon 2) lub kupić u producenta nową (budka + pokrycie gondoli) do modelu Cameleon 3, ale pasuje też do mojego. I ja od początku planowałam budkę nową, bo jest dużo głębsza. Tu fajnie widać jakie daje możliwości: http://mamygadzety.pl/bugaboo-cameleon3/ i właśnie taki kolor jak w tej recenzji mi się podoba.
Cieszę się, że dobrze się trzymasz. Do wtorku już tylko chwila. -
Patrycja super ujęcie mi dzidzia nie wyprawia takich fikołków, zobaczę dzisiaj czy ruchy sie powtórzą. Mam taka nadzieje i gratuluje zakupu wózka.
Madzia, ja tez będę chciała unikać różu. Wiadomo ze calkiem wie nie da, ale chociaż żeby ograniczyć i stad właśnie pomyśl na szary z miętą, żeby bylo neutralnie.
Ja tez mam juz problem z sikaniem, jak na razie jedna pobudka w nocy ok 2 i później ok 6-7. po tej drugiej juz zasnąć nie mogę zazwyczaj.
Iwona odpoczywaj u mamy
A i w biedronce zrobiłam kolejny zakup zestaw chusteczek nawilżanych dada z twardym opakowaniem. Przydatny gadżet bo łatwiej wyciąga sie chusteczki. Wzięłam bo ciężko takie dostać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 11:18
-
Dzień dobry Wczoraj byliśmy u znajomych, mój mąż ciężko to odchorowuje No a ja robię obiad, mam nadzieję, że jednak nie tylko dla siebie U mnie dzis rosół, rolady, kapusta, kluski - typowy śląski obiad
Patrycja z synem też można miec dobry kontakt, choć pewnie tudniej to osiągnąć niż z córką. Moj szwagier jest blisko z mamą, dużo rozmawiają, zwierza jej się, aż czasem mi szkoda mojej siostry Super, że udalo Ci się upolować ten wózek Brzuch mega! Ewidentnie maluch
Kasia pewnie też by mi ręka zadrżała, ale nie ma sensu żebyś leżała tam przez weekend i tak by nic z Tobą nie zrobili. Mąż mówił jakie są widoki na powrót we wtorek?
Dorotko 100 zl to nie dużo, może Wam to wyjdzie na dobre, no i zacznie praktycznie od razu Oby to były ostatanie problemy tego typu. Do 29.09 już niedaleko, Julcia na pewno nie zdeyduje sie na wcześniejsze wyjście
Ada super, że już czujesz smyranie Pościel piękna, sama myślę o podobnej, ale ceny mnie przerażają! Fajnie, że maz ma tak dlugo zwolnienie, posiedzicie sobie we dwoje. no i jeszcze mozliwość ewentualnego dorobienia to już w ogóle super
Madzia miałam taki sam obiad, mniam!13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Dzień dobry
u nas pokój malowany jutro mąż wyłoży wykładzinę i czekamy na szafę oraz na karnisz i po lampę na sufit musze podjechać ale jeszcze parę dni zejdzie
Co ruchów ja tydzień temu poczułam pod pępkiem nie bulgotanie a takie delikatne kopnięcie potem na tygodniu też czułam muskanie ale od wczoraj wieczora to czuję często jak leżę aż w pewnym momencie było mi dziwnie że ciągle coś mnie aż łaskoczę myślałam, że nie możliwe ale przeglądałam wykresy i jest taka szansa
Jestem spokojniejsza ja mam nadzieję, że Jakub zostanie Jakubem
Kasiarzynka, trzymam kciuki za Was to nasz pierwszy poród na wątku
Dorotko, współczuję też Ci remontu
Ada, mnie też się zaczyna podobać takie zestawienie szaro-miętowe tym bardziej że na ścianie co będzie łóżeczko jest na ciemno siwo pomalowane
Patrycja, aż się sama usmiałam super widok.
Magda, zdrówka życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 13:10
-
o nie! ja przestanę chodzić do Biedronki. Byłam dzisiaj raz jeszcze ze szwagierką i wróciłam z kołderką i poduszką niemowlęcą, chusteczkami newborn i płatkami kosmetycznym z patyczkami dla niemowląt.
PS. a miałam nie kupować kołderkiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 17:09
Kasiarzynka lubi tę wiadomość
-
Marlena super, że remont dobiega końca No i gratuluję smyrania
Ada heh tak to jest z babami no ale w końcu kiedyś trzeba zacząc kompletować wyprawkę
ja miałam nic nie kupować, a siedzę na alegro... mąż mnie zabije jak zaczną paczki przychodzić
U nas ostatecznie będzie Paulina. Hań jest za dużo. W ogóle jakoś mało (w ogóle) to moje dziecko dziś ruchliwe. Dobrze, że mam detektor bo pewnie zdążyłabym osiwieć ze stresu. Jak maż przed chwilą do niej pogadał to coś tam smyrła, ale chyba ma dzień lenia, jak tatuś
muszę pogadać z mężem o warsztatach, ale raczej odpuszam bo za daleko, w jedną stronę 50km13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Ja się zapisalam na warsztaty, jak mąż ze mną nie pójdzie to wezmę koleżankę. Na pewno nie odpuszczę bo są u mnie w miescie i szkoda by było przegapić.
Najbardziej zależy mi na pierwszej pomocy. A i jakieś gadżety sie przydadzą
Marlenko mam nadzieje ze juz niedługo doczekać sie takiego smerania, bo raz wczoraj mi sie udało ale teraz cisza. Może wieczorem cos sie odezwie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 18:00
-
http://bezpiecznymaluch.com.pl/pdf/harmonogram.pdf ja chyba wybieram się na te bo w listopadzie będą u mnie
Ada na 3d zapisz się później, chociaż zaczekaj do połowkowych z tym lepoej będzie widać13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.