X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki Rocznik'89 :)
Odpowiedz

Ciężarówki Rocznik'89 :)

Oceń ten wątek:
  • dreambaby Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EEE tam u mnie to formalność. Jest też możliwość że nasikam w sobotę bo wychodzimy na kolację rocznicową i chcę mieć pewność że mogę pić winko :)

w57vpc0zzn2en7nx.png
    27.08.2015 (*) cb
    08.02.2016 (*) cb
  • Lorka Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia z tymi sikancami jest roznie ja testowalam po 10 dniach zazywania luteiny i wyszedl negatywny a koniec koncow pozytyw wyszedl dopiero 15 dnia :) jak wypijesz lampke wina to nic sie nie stanie :) jest za wczesnie zeby maluszkowi zaszkodzic ;)

dreambaby lubi tę wiadomość

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
  • Lorka Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale i tak kibicuje wam dziewczyny w testowaniu niedzielnym :-) <3

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
  • A-nisia Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez trzymam kciuki!! :)

ex2banlianb8bcf2.png
  • blumen21 Ekspertka

Wysłany: 23 września 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez trzymam kcikasy;)

24afed3688.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ściskam kciuki najmocniej jak się da :)

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 23 września 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pooolcia <3 pierwszy krok w kierunku zagrzania miejsca na fioletowej stronie zrobiłas - napisałas tutaj wiec już teraz nie masz wyjscia i musisz tu zostac na 9 msc i jeszcze dłużej :) wiesz, ze baaardzo Ci kibicuje i trzymam mocnko kciuki za testowanie :)
    Zgadza się, to u mnie remont ;) remontujemy hmm prawie wszystko - łazienkę, kuchnie, przedpokój, ganek. Julka bedzie z nami w pokoju bo mamy mały dom wiec innego wyjścia nie mamy ;)

Sylwia z aCiebie też bardzo mocno kciukam :) tak bym chciała żeby niedziela była dla Was szcześliwa :)

Madzia ja bym chyba przesuneła wizyte na piątek tak żeby mąż też mógł iść podejrzeć maleństwo :)

Ada tez jestem ciekawa co kupiłaś dla Klary :)
    Ja wczoraj dotarłam do pepco ale niestety nie było takich dresów jakie Iwonka kupiła a raczej Iwonki mąż ;)

Iwona dobrze, ze udało się mężowi wyjechać z tych torów. Ale pewnie nerwów miałas przy tym sporo :/ po glukozie dobrze sie czułam ale tez w miare normalnie ją wypiłam. Ja wziełam ze soba cytryne ale nie dodawałam jej do glukozy.

I pytanko razcej do Kasiarzynki ale jeśli któraś z Was wie to chetnie poprosze o informacje ;) chodzi mi o to czy orientujecie się jak dlugo czeka się na wyniki GBS? Jutro bedzie tydzien jak gin mi pobierał posiew ale jakos o tym zapomniałam i dzis zaczeło mi to po głowie chodzic a wizyta dopiero za tydzien i nie chce tyle czekac bo mały stresik przed wynikami jest.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 22:19

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 01:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 16:44

wnidtv73dpzdszlc.png

Wysłany: 24 września 2015, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Kasia, musze zadzwonic dzisiaj i podpytac.

A ja wlasnie wstalam, zjadlam bo moja głodomorra wyssała wszystkie kalorie ;-) czekam na meza i zaraz ide dalej spac :-)

Milego dnia dziewuszki :-)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 13:24

Marzec x 2 <3 <3

Wysłany: 24 września 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na l4 ale dla pocieszenia pracowalam do przelomu 28/29tc ;-)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie przebudziłam bo mąż wstaje na rehabilitacje ale zaraz idę dalej spać. Madzia, współczuję, praca wrr... Nie namawiam, ale na zwolnieniu jest fajnie :)

Później wrzucę fotki fantów dla Klary :)

Swoją droga, rodzina męża strasznie sie ucieszyła ze wybraliśmy takie imię, a co najlepsze ze to byl pomyśl mojej mamy :P

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, łączę się w bólu. Mam tylko nadzieję, że w pociągu będzie miejsce siedzące. Pomyśl, że jeszcze tylko 2 dni i mamy weekend.

Pola, Sylwia, trzymam kciuki za niedzielę.

43kt9vvjbmmercyy.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Marzec x 2 <3 <3
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, tak, ja skróciłam czas pracy, ale na 6h :). Na 4 to by się nawet nie opłacało przyjeżdżać, bo teraz jest remont torów i same dojazdy zajmują mi prawie 3h.

Od wczoraj bardzo słabo się czuję tak w ogóle. Mimo mniejszej ilości pracy nadal boli mnie po kilku godzinach brzuch i wczoraj jak wracałam z mężem do domu samochodem to się popłakałam za kierownicą. Z jednej strony nie jestem niezdolna do pracy, a z drugiej przy każdym takim dniu boję się, że to zaszkodzi małemu.

43kt9vvjbmmercyy.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Marzec x 2 <3 <3
  • Pola 89 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Dziękuję za miłe przyjęcie i za kciuki :) Baaaardzo chciałabym tu z Wami zostać... Dzisiejszy dzień przynajmniej w części zamierzam spędzić w łóżku. W tym tygodniu mamy z mężem urlop. Od niedzieli do wczoraj walczyliśmy u moich rodziców z ogrodzeniem. Tzn. mąż i mój tata walczyli, a ja się oszczędzałam, nie dźwigałam, właściwie to dotrzymywałam im towarzystwa i podawałam narzędzia. Normalnie nosiłabym cegły, gruz itp, ale liczę na to, że się udało i nie chciałam zaszkodzić w razie gdyby w brzuchu zadomawiał się właśnie mały lokator. Szczególnie, że jak się momentami zapominałam i chwytałam coś ciężkiego zaczynał mnie boleć brzuch.

A co do L4, to powiem Wam, że (jak już doczekamy się naszego małego-wielkiego szczęścia) nie chciałabym iść na zwolnienie jakoś szybko, bo mam pracę biurową i mogłabym pracować praktycznie do rozwiązania, ale po stracie wiem, że najważniejszy będzie mój spokój. Jeżeli cokolwiek spowoduje, że będę się bała o bezpieczeństwo malucha to na pewno pójdę na zwolnienie.

Czekamy na Julię :)
    0d1ye6hhxav2ezmq.png
    [*] 07.03.2015 - 6tc
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Marzec x 2 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :)

Pola , Sylwia ja tez wam kibicuje:)

Ja jak bym miala siedzaca prace to tez pwenie bym jeszcze pracowala:) w domu owszem nudzi sie ale zawsze cos dorobienia sie znajdzie:)

I cos mnie rozbiera ;/ jest mi zimno, az mna trzacha raz na jakis czas;/ boli mnie gardlo i glowa;/syropek juz popijam z herbata ale mam nadzieje ze hydraulik przyjdzie w sobote i bedzie cieplo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 10:30

• Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 24 września 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby szybko udało się naprawić. Na szczęście najbliższe dni mają być dość ciepłe.

Pola nie chcę nakręcać Twojego nakręcania się, ale mnie od początku pobolewał brzuch (tak trochę jak przy zakwasach) przy podnoszeniu czegoś cięższego.

Madzia, nie obcięli pensji, bo ja nie zmieniłam w kadrach wymiaru etatu. Po prostu powiedziałam, że mogę pracować krócej lub iść na zwolnienie. Wg prawa pracy ciężarówkom nie można pracować przy komputerze dłużej niż 4h, u mnie nie ma innych stanowisk, więc nie mam możliwości pracowania tak mało. Jednak wymuszona pozycja mnie wykańcza i stwierdziłam, że muszę tak postawić sprawę.

Od wczoraj za każdym razem jak siedzę to boli mnie podbrzusze, a wizyta jutro o 9. Szukam czegoś na dziś ale mój lekarz ma pełne obłożenie.

43kt9vvjbmmercyy.png
‹‹ 194 195 196 197 198 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ