Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia, na pierwszej stronie jest chyba moja lista wyprawkowa i tam są orientacyjne ceny. Ja zakładałam zakup nowych rzeczy poza wózkiem.
Test po alko na pewno wyszedłby dobrze, bo reaguje na bHCG i % nie mają nic do hormonu
Co do brzucha to nospę wzięłam, ale mało pomogła, kilka osób mi dziś powiedziało, że słabo wyglądam . Brzuch boli mnie w okolicy macicy (dołem, na środku), nie punktowo, ale lżej niż przy miesiączce - nie promieniuje na kręgosłup. Pociesza mnie to, że od rana męczą mnie gazy, więc może to od jelit. Martwi, że boli od wczoraj. Wezmę jeszcze espumisan i zobaczę czy jest poprawa. Jadę już do domu, na pewno położenie się na kanapie też pomoże. -
Sylwia widziałam nic nie mówię tylko trzymam kciuki
Kasia ale trafiłaś na chama, ludzie nie rozumieją ze mogą wystraszyć czy obudzić dziecko swoim glupim zachowaniem
Aga wzięłam body z krótkim rękawem w rozmiarze 68, tak obstawiam ze akurat na lato będzie.
Jeszcze posiedziałam u allegro i zamówilam butelki musze się opanować bo w końcu zbankrutuję! A miałam oszczędzać.... No nie da się!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 15:43
-
Ada, jak wcześniej nie mogłaś się rozkręcić, tak teraz nie możesz się zatrzymać
Co do rozmiarów, to tydzień temu widziałam się ze znajomą, której córka ma 5,5 m-ca 7kg i 68cm wzrostu i ponoć mieści się jeszcze w większość ubranek na 62. Ja mam na 62 body i z krótkim i z długim rękawem. W domu jest ciepło, maj może być słoneczny, a ja nie chcę przegrzewać dziecka -
PAtrycja, mnie uczyli ostatnio, że taki ból to nic dobrego. Ważne, że nie boli mocno i że jutro masz wizytę.
Mnie też jeszcze pobolewa tak miesiączkowo i mam zamiar dziś na wizycie o tym powiedzieć, zobaczymy co pan doktor na to. W ogóle mam przeczucie, że nie będzie usg. Miałam robione w piątek zeszły więc myśle, że da sobie spokój. Szkoda, bo mąż jedzie ze mną. A kto dzisiaj ze mną wizytuje? Bo chyba któraś z Was miała?
-
Hej, raportuję, że po godzinie leżenia mój stan gwałtownie się poprawił . Jednak stwierdzam, że to po części macica, a po części jelita, bo jelitka wciąż trochę dokuczają, ale macica odpuściła. Miałam już lekką schizę, ale serduszko młodego bije pięknie
Arien, a jak tam u Ciebie po wizycie? -
witam sie i ja dzis bylam u dentysty sadysty i nieumiala mi usunac mi zeba i musialam jechac prywatnei do jej szefa i tez pow ze mi pieknie kosc zalatwila ze opuchla i za 2 tyg mam przyjsc zeby usunac korzen wrrrrrrrrrr a boli nie milosiernie i na dodatek od niedzile spojenie lonowe tak boli ze w nocy spac nie umie zadna pozycja nie pomaga
-
Patrycja, na takie bóle w szpitalu mówili, że tylko leżenie, leżenie, leżenie, szczególnie, że w moim przy;adku obstawienie luteiną już jest. I faktycznie, jak więcej leżę to mniej boli
Madziu, nie chciałam Cię straszyć po prostu pisałam to, czego dowiedziałam się w szpitalu.
A wizytę mam dopiero o 20.40
-
No i wrócilam z SR. Dziś bylo akurat o szczepieniach. Bardzo fajne zajęcia i miła prowadząca. Przynajmniej ogranęłam trochę temat bo niby coś tam wiedziałam, ale nie do końca.
Dorotko tak się nie da nie wchodzić i nie myśleć. Tym bardziej, że na październikowym moja znajoma "ze wsi" z tym samym TP. Najważniejsze, że Paulinka rośnie zdrowo w brzuszku
Ada śliczne ubranka
Sylwia kupujac używane rzeczy można sporo zaoszczędzić i wg mnie to dobra opcja. Np wózek zamiast 1tys zamiast 2tys itd. Nie mam pojęcia ile może kosztować wyprawka, my 90% rzeczy dostaniemy od siostry męża. Oni też sporo dostali od rodziny a dzieci wiecej nie planują więc wszystko dla nas Nie zalapałam się na wykres, ale pewnie wygląda obiecująco
Kasia co za buc z tego faceta! Ludzie nie mają wyobraźni W ogóle jak Wam się żyje we 3?
Patrycja może odpocznij kilka dni, organizm Ci podpowiada żebyś zwolniła tempo
MAdzia problemy z jelitami mogą wpływać na macicę, jedno z drugim się łączy. Może weź espumisan albo ewentualnie nospę żeby Ci wszystko rozluźniła13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.