Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pola, ja też zaciskam kciuki straaaasznie mocno! Tak bym chciała, żeby Ci się udało! Sylwia, wiesz, że za Ciebie też trzymam kciuki tak samo mocno jak za Polę!
Patrycja, a jak Cie ten brzuch pobolewa? Miesiączkowo? a może to jelita?dreambaby lubi tę wiadomość
-
Niestety praca przy biurku nie jest wygodna odkad brzuch sie pokazuje
Jak nie ma co robic w domu na l4 to kocyk, tv i lezakowanie
Patrycja kiepsko, ze Cie boli. Moze wez nospe?
Iwona oby Cie do konca choroba nie rozlozylaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 11:16
-
Ja niewiem jak wy to robicie ze w domu wam sie nudzi ja mam zawsze co do roboty a jak sie robota konczy to pochlaniam ksiazki albo chodze po rodzicach , kumpelach albo na spacery
Patrycja moze faktycznie to jelita daja Ci do wiwatu ja czesto myle te bole sa bardzo podobne . A jak bardzo cie mecza ? To tak caly czas czy falami ? -
Dziewczyny nie wiem czy powinnam pisac ale Ursa wczoraj wieczorem synka urodzila. Pewnie bym poczekala az sama to oglosi ale podobno nie zaglada ostatnio na BBF wiec pozwolilam sobie Wam to napisac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 11:27
Kasiarzynka, miszkaaa, monika_89, dmuchawiec lubią tę wiadomość
-
Ja kojarzę Urse kilka razy pisała tutaj u nas super ze juz urodziła gratuluję
Ja tez mam prace biurowa i kompletnie nie rozumiem sama siebie po co tyle sie męczyłam przy mdłościach i senności w pracy, teraz sobie wynagradzam ten czas bo juz jej lepiej, ale wiem ze i tak nikt mi nie podziękuje za poświęcanie sie. -
Pola, bardzo się cieszę że odezwałaś się widziałam zdjęcia na fb i myślałam o Tobie tym bardziej że gdzieś czytałam Twój wpis że żegnasz się bo musisz odpocząć.
Sylwia, trzymam kciuki za testowanie.
Co do L4 niestety ale tak jak Monika napisała że życie weryfikuje samo nasze plany. w pierwszej ciąży cały czas pracowałam uważałam że ciąża to nie choroba wówczas gdy większość szła na zwolnienia ja wtedy nie wyobrażałam siedzieć w domu i nie pracować jednak po stracie uznałam, że zrobiłam najgłupszą rzecz w życiu (wyrzuty sumienia) że nie myślalam o dziecku tylko o sobie. A teraz od samego początku ciąży na L4 i nie wyobrażam sobie żebym mogła coś zrobić wbrew sobie. U mnie nikt nie był przeciwny wręcz przeciwniedreambaby lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Ja mam dziś pierwsze zajęcia w SR podobno dziś pogadanka na temat szczepień
Madzia ja od pamień w 8tc odpoczywam na l4 a później gin stwierdził, że co będę wracać do pracy z tego co sie orientuję krótszy czas pracy 4h przysługuje jak cały dzień spędzasz przed komputerem i nie ma innego stanowiska na które mogliby Cię przerzucić na pozostałe 4h. Ja na początku też się nudziłam, ale znalazłam sobie tyle zajęć, że dzień jakoś leci, np wczoraj teściowa podrzuciła mi 10kg pomidorów i robiłam domowe sosy pomidorowe (lepsze domowe weki niz kupne )
Pola akurat jak czekałam na testowanie to robiliśmy porządki na budowie, noszenie gruzu, zamianie. Generalnie też dużo pracy no i też starałam się oszczędzać w razie "w" a brzuch ciągnął. Mam nadzieję, że i u Ciebie to będzie to Ja też pracowałam w biurze więc praca nie była ciężka. Jak byłam podrzucić l4 to posiedziałam dłużej z chlopakami w pracy i przyznam szczerze, że gorzej sie czułam po paru h siedzących na krześle niż w domu jak porobię porządki
widziałam na październikowym wątku, że ursa już urodziła. to oznacza, że mój pierwszy tp coraz bliżej...13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Kasiarzynka zamecze Cie chyba pytaniami przy koncowce ciazy ale... Chodzi mi o to ze czasami boli mnie brzuch?skora? po prawej stronie pepka. Czasami samo z siebie z czasami przy dotyku. I cholerka nie wiem czy to kwestia naciagnietej skory, moze od wypychania sie małej boli skora od srodka, moze od lozyska? Nie wiem czy sie tym martwic czy to normalne...
-
nick nieaktualny
-
A ja tak z innej beczki Jaką kwotę trzeba szykować na wyprawkę dla dziecka gdyby miało się wszystko samemu kupić. Wiem że to zależy od standardu i tego co kupujemy, ale chodzi mi bardziej czy jest to 5 tys. 10 tys. czy ile?
Pytam z ciekawości
Patrzę się dziś na mój wykres jakbym go miała zaczarowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 14:41
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb -
Sylwia moja lista wyprawkowa obejmuje takie minimum, nie wpisałam w niej cen ubrań i ich ilości, bo tego nie da sie przewidzieć. I orientacyjny koszt to ok3500zl. Z tym ze udalo mi się kupić w okazyjnej cenie łóżeczko z materacem, nie wpisałam kosztów wanienki ze stelażem bo taką dostanę i nie ma w niej kosztów laktatora, bo nie wiem czy będzie potrzebny.
-
Pola jak miło że się odezwałaś
Trzymam kciuki za Ciebie!!
Ja dalej leże w łóżku dziś spałam do 13, zjadłam i zaraz chyba znów się położę spać.
Minimalnie mi może lepiej ale czy to chwilowe ...
Sylwia za Ciebie również!!
Winko nic Ci nie zrobi ale znów czy test po spozyciu alkoholu jest wiarygodny?
Ada widze ze szalejesz:D
Ja bodów z krótkim rękawem nie kupuje wcale, mały urodzi sie w grudniu więc po co mi krótki rękaw:)
Ja również w domu się nie nudzę wręcz przeciwnie nie mam na nic czasu, teraz jak jestem chora to odpoczywam leże, gdybym nie była w ciąży to pewnie wszystko razem z meżem bym remontowała.
Oj kwestia wyprawki to sprawa indywidulana,czy bedziesz kupowac nowe ubranka , czy paczki na allegro itd ,co bedziesz potrzebowac ale jedno jest pewne pieniędzy zawsze będzie mało... i to zalezy co będziesz kupować ....ciężko to stwierdzić...
my kupujemy wszystko sami i sporo to wychodzi... jeszcze pewnie jakies 4 tys...chociaz nie wiem skad je wezmiemy ale kupi trzeba. ( monitor oddechu, inchalator, materac, to sporo kosztuje, wózek fotelik itd) i z takich małych pierdół robią sie też duże kwoty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 15:11
dreambaby lubi tę wiadomość
-
Agnieszka myślę że nawet po winku byłoby wiarygodne, ale chyba jednak zatestuję w sobotę rano. Najgorsze że zaczynam robić sobie nadzieję.
Nieźle sobie pospałaś Ale korzystaj ile się da
Póki co temat wyprawki mnie nie dotyczy ale wiadomo lepiej już wcześniej odkładać. Najwyżej wyda się na coś innego.
27.08.2015 (*) cb
08.02.2016 (*) cb