Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dmuchawiec ja wrzucalam ostatnio ochraniacze w formie poduszek ale szczerze mówiąc sama zastanawiałam się czy one są bezpieczne. Czy dziecko się nie przydusi. Mam też zwykle ochraniacze po Force, będziemy testować
Miszka dziękuję, w tej ciąży mam brzuszek praktycznie od samego początku, juz daje w kość plecom
Kciuki za wizyty!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 09:47
-
Ja juz po wizycie, Julka ma sie dobrze, ulozona poprzecznie, serduszko ladnie bije, co do cukru to niski ale mam po prostu czesto jesc, szyjka bardzo ladna, zakmnieta. Kolejna wizyta 23 lipca przed urlopem doktorka.
Kupie sobie paski do glukometra i bede sobie kontrolowala cukier na wlasna reke.
Kciukam za kolejne dzisiejsze wizytymiszkaaa, czekolada, Mala_Czarna_89, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry, ja odliczam do 16. Starsznie sie stresuję, ale co ma być to będzie.
CZarna o widzisz jeszcze taniej niż znalazłam, nie ma sensu kupowac nowego. Mam nadzieję, że z tymi obawami będzie tak jak piszesz
czekolada tym razem na pewno będze dobrze, a kierowniczka niech swoje gada. nie będziesz ją musiała oglądać przez najbliże 2 lata
robaczkyu piękkny przyrost
Ada popijałam colą = cukier ale wątpię żeby to aż tak zachwiało wynik. Tym bardziej że drugi raz na czczo mam wysoki cukier Glukometr jakby co mam od kogo pożyczyć, ale poczekam co mi dzis gin powie
Dorotko jak są takie promocje to aż grzech nie kupić niczego małej, nie dziwię sie, że nie mogłaś sie powstrzymać. Cieszę się, ze z Julką wszystko dobrze, niech dalej rośnie zdrowoperelka89 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
ja również ochraniacze jak będę kupować to na całe łóżeczko a nie na pół bo na całości będzie bezpieczniejszy i też zwykły, te podusie zajmują trochę miejsca w łóżku, wydają mi się jakoś mało bezpieczna, chociaż znajoma ma ale z miejscem jest problem i jak dziecko urośnie to i tak będzie musiała wymienić na coś innego.
I potem go przymocnuje dodatkowymi wstążkami aby maluch nie podnosił go. słyszałam o sytuacjach gdzie już 2 miesieczne dziecko potrafi coś wykombinować z ochraniaczem.
Brzuszek małej czarnej naprawdę jest spory jak na jej tygodnie ale każdy ma inny:)
moj również także jest już widoczny.
Chyba Kwiatuszki ty miałaś bóle kości ogonowej?
Ja własnie tego doświadczam...
Trzymam kciuki za udane wizyty!
Mała czarna własnie ten link wrzuciłam , nie pamietałam kto wrzucił a to ty:P
Dorotko świetnie że z małą wszystko dobrze:)
perelka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dmuchawiec co do ochraniacza jeszcze.. ja osobiście wolę część łóżeczka mieć odsłonięte. Chodzi o to, że jak wstajesz rano, chcesz zerknąć na maleństwo, ale najlepiej bezszelestnie, żeby przypadkiem nie zbudzić i mieć jeszcze chwilkę, to jeśli będzie całe w ochraniaczu, to ze swojego łóżka nie zobaczysz. Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi no i taki maluszek zajmuje bardzo mało miejsca, zanim jego nogi będą sięgać drugiej połowy łóżeczka, to ochraniacz już nie będzie potrzebny. Oczywiście każdy robi po swojemu, przedstawiam tylko mój punkt widzenia
Ja jednak kupię też te poduchy, nie mogę się oprzeć a potem mam nadzieję wykorzystam je do pokoju dziecięcego
W pierwszej ciąży miałam malutki brzuszek, choć przytyłam w sumie 17kg. Teraz już 8kg na plusie ale mam nieograniczony apetyt. I brzuch chyba szybciej rośnie, bo już wszystko w środku rozciągnięte. Jedno czego się boję to rozstępy..
Witaj 100krotka -
100krotka masz termin w moje urodziny fajnie
Dmuchawiec zgadza sie, mialam bole kosci ogonowej, przez chwile dosc upierdliwe ale dlugo nie trwaly. Oby szybko Ci przeszly bo utrudniaja zycie niestety. Lekarz powiedzial ze nic sie z tym nie zrobi i ze musze jakies pozycje sobie obrać w ktorych mi najwygodniej funkcjonowac.perelka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Już po wizycie, wszystko dobrze. Dzidziuś ma 3cm, było widać jak kopie tymi tycimi nóżkami
100krotko witajMala_Czarna_89, czekolada, perelka89, 100krotka:), dmuchawiec lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
melduję się, że wróciłam z wizyty!
Jest groszek! ma 2,5 mm. serduszko bije. Ciąża jest młodsza, bo wg usg 4t6d. Termin mam na 02.03.2016. Następna wizyta na 21 lipca, dostałam kilka badań do zrobiania m.in hiv, WR, grupa krwi, jeszcze raz morfologia i mocz.
Ale się cieszę!
Zaliczyliśmy wizytę u moich rodziców! ha już się domyślalali w czym przyjeżdżamy. Bardzo się ucieszyli!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 19:29
monika_89, perelka89, 100krotka:), Mala_Czarna_89, czekolada, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
i Dziękuję Wam za kciuki! ale miałam stresa przed wizytą. w poczekalni siedziałam z koleżanką, która jest w 15tc. Kompletnie nie mogłam się skupić o czym ona do mnie mówi, moje myśli krążyły gdzieś w przestrzenie. Zupełnie niepotrzebnie. Z tego wszystkiego zapomniałam zapytać o luteinę, nie dostałam kolejnej recepty a to co mam nie starczy mi do następnej wizyty. musze jutro zadzonić i dopytać.
Witaj 100krotka!
Monia, cieszę się, że u Ciebie wizyta się udała. Maluszek ładnie rośnieperelka89 lubi tę wiadomość
-
Uff laski ciesze sie ze Wasze male-wielkie szczescia sa na swoich miejscach i slicznie rosna
Miszka tym ze ciaza mlodsza to sie nie przejmuj bo to kwestia tego kiedy doszlo do implantacji.
My z mezem dzis juz wyliczamy co do remontu potrzeba bo musimy zrobic przed narodzinami malej.
A ja dzis mrozilam truskawy na zime ciekawe kto je zje jesli bede karmila piersia. Tzn o ile bede
A mnie mala zboksowala bo pecherzu, mega dziwne uczucie -
Ada no i super wiadmości U mnie na początku też wychodzilo 5 dni mniej, teraz mam równo z OM.
zastanawia mnie ta siatka centylowa bo jak zaznaczam crl to znajduję się na dolnej granicy a wg portalu parenting idealnie wpasowuję się widełki z wielkością. BF chyba za bardzo wybiega w przyszłość13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.