Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pola gratulacje i powiem warto sprobowac z tetrowymi ale nie dla kazdego sie nadaja szwagierka przy blizniakach probowala i toneła w nie wypranych pieluchach ale ona z natury jest zle nastowiona do spzrtania itp itd wiec nie dala rady
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Witam sie po sobotnio-niedzielnej nieobecnosci w25tyg:)
Zabiegany weekend byl i to dlatego...sobota porzadki, zakupy, wieczorem goscie, wczoraj obiad i kolacja u tesciowej caly dzien niby w domu a jednak nie;/
Podziwiam was dziewczynki ja nawet nie mysle o uzywaniu tetrowek:)
Monika az musze zajrzec na styczniowki...wystraszyl mnie Twoj wpis;/
Marlenka gratki 20 ale ten czas leci
a ja juz czekam niecierpliwie na 15;15 wizyta
Milego dnia
-
Hej dziewczyny
Ja tez podziwiam Was za determinacje w sprawie pieluch wielorazowych . Ja bym sie nie podjela takiego wyzwania
Co do poloznej to nawet pojecia nie mialam ze jakis wywiad srodowiskowy zbiera .... alr zeby czepiac sie produktow ... kazdy kupuje to na co go stac . Z reszta wiele drogich produktow , ktore sa od dluzszego czasu na rynku , maja identyczny sklad co te tansze np z Ziaji ... wiem bo mialam zajecia na studiach z ludzmi z Ziaji i powiedzielei to i owo a taka polozna to na pewno wie co jaki ma sklad ... ciekawe jak mnie polozna bedzie dzialac jak juz bede troche pozniej w ciazy to pogadam z kolezanka ktora rodzila 5 mcy temu
A ja jakod dziwnie sie czuje od wczoraj ... tak jakbym w ciazy nie byla zwariuje do nastepnej wizyty mam nadzieje ze nic zlego sie nie dzieje -
Pola usg chyba zalezy od lekarza ile razy zrobi, ile razy ty chcesz zajrzec czy wszystko w porządku.
Wizyty zależą też od lekarza etapu ciąży, ja raz chodziłam co 3 tyg raz co 4 tyg.
Ja póki co lini nie mam, nie wiem czym to sie ma:P
Z pokarmem słyszałam różne opowieści, np że każdy go ma tylko zależy czy przystawisz dziecko odrazu po porodzie i potem najbliższe dni są najważniejsze, aby pokarm był potem, ja zamierzam karmić do pół roku.
Nie wiemv czy slyszałyscie o nowej metodzie wprowdzania pokarmów dla dziecka Baby-led weaning (BLW) czyli Bobas Lubi Wybór
warto poczytać
podobno dzieci są mnie niejadkami potem:)
Ja zammierzam wprowadzić
Madzia szkoda że dostałaś taki trudny test:/
Mąż od dziś ma urlop więc zaczynamy powoli robić coś w środku chociaż pracy jest od groma...
Czekoladko , ja jestem glodomorem w nocy, potrafie jeść o 24 i potem o 5 rano jak mąż wstaje do pracy:) jak nie zjem to mi nie dobrze, wiec to pewnie z glodu masz.
Monia wiesz mamy plan sie wprowadzić jak najszybciej, elekrykę mąż będzie sam rozprowadzał, zobaczymy jak to wyjdzie:)
Rowniez podziwiam chęć użytkowania pieluch wielorazowych:)Kasiarzynka lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny ja oczywiście mam tyły mega bo nie było mnie tu bardzo długo zaraz postaram sie aby coś ogarnąć po wpisach co u was słychać a pokrótce co u mnie ...
Tarczyca kontrolowana była u endo i przepisał leki teraz moje tsh jest wzorowe
pierwsze prenatalne za nami nasz dzidziuś zdrowy ma już 12 cm wsszystko z nim oki co oczywiście dało dużo emocji i oboje z mężem sie wzruszyliśmy a z ciekawości to bedziemy mieli SYNKA Kubusia oczywiście poszedł szał zakupów koleżanka stwierdziła że już mam wystarczająco ubranek wózek upatrzony pokoik zaczniemy robić po świętach bo termin porodu nadal mniej wiecej 20 marzec
postaram sie teraz już być tu systematycznie buziaki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 13:05
Nasz synuś
cykl starań -
Dzień dobry ciężarówki
Marlena gratuluję! Juz polowa za Tobą wiec czas ruszyć na zakupy. Ja dzisiaj kupiłam body i pajaca
Dorota, a miałam zapytać czy udało Ci sie szczęśliwie uniknąć rozstępów? A jak z Twoja wagą teraz na finiszu?
Aga lecicie jak burza z remontem. Do rozwiązania pewnie wszystko ogarniecie.
Musze poczytać o tej metodzie bo nie słyszałam nic do tej pory.
Lotta gratuluje synka
Lorka ja jestem fanka ZIAJI i dobrze wiedzieć ze sklad maja w porządku.
Iwona powodzenia na wizycie
Pola a Ty dzisiaj tez wizytujesz?
Sylwia a jak u Ciebie? Caly czas kciukam!
Ja pojechalam dzisiaj rano na badania do lab. Później polatałam po miescie. Wreszcie kupiłam sobie kapcie bo miałam juz nieźle zjechane. Byłam w TXM i zaaferowana body dziecięcym zostawiłam w sklepie dopiero kupione kapcie zorientowałam sie jak juz dotarłam do domu. Kurde tanie nie były wiec będę musiała pojechać je odebrać. Dzwonilam do sklepu i Pani ma je przy kasie to die zakręciłam dzisiaj!lotta.89 lubi tę wiadomość
-
Ja uslyszałam o niej na warsztatach laktacyjnych i takze mnie to zainteresowało:)
Lotta świetne wieści gratuluje!
Staramy się robić jak najwiecej sami jak wyjdzie zobaczymy:)
Jakie są ceny ciuszków w TXM bo słyszałam że podobno można kupić tanio,czyli ile?
-
Aga ja kupiłam body za 14,99zl i pajaca na przecenie za 11,99zl. TXM ma tez sklep internetowy ale widzę ze ceny są inne niż w sklepach stacjonarnych.
Body wzięłam takie:
http://txm24.pl/bielizna-niemowleca/body-dlugi-rekaw,36182,553,pl-PL.#productTabCommentsWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 14:22
-
łożysko przodujące to na szczęscie teraz nie koniec swiata, medycyna sobie już z tym radzi, dobrze ze z dzidzusiem wszystko dobrze:)
a ja dziś zaliczyłam i w sumie mam nadal meeeega mdłości...chciałam objawów ciążowych - prosze bardzo! i mam... jechałam do pracy 1,5 godziny zanmiast pół bo musiałam 2 razy wysiadac z autobusu bo byłam pewna ze zaraz zwymiotuje -
A-nisia na mdlosci polecam wode z imbirem i cytryna . Mozna pic na cieplo i na zimno. Ja bralam w podroz napoj w butelke . No i migdaly mozna podjadac ponac tez sa pomocne a mi wszystko przeszlo i sama juz nie wiem czy to dobrze cze zle chyba zaczynam panikowac ...