X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki Rocznik'89 :)
Odpowiedz

Ciężarówki Rocznik'89 :)

Oceń ten wątek:
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ada, ja też bym chciała zobaczyć do upatrzyłaś :-P

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kassia narazie jak leze to bol ustapil :-) moze to byla kwestia uloz enia malej bo przed chwila zmaltretowala mi watrobe i przepone ;-) niech siedzi jeszcze bo pojutrze bedziemy malowali wiec w weekend powinnam skonczyc sprzatac :-)
    Poobserwuje jak bedzie sie w dzien zachowywala pod kolderka. Nie wiem czy taki malec sam zarzuci na siebie kolderke. Zobaczymy co sie sprawdzi :-)

U mnie pod Wawą narazie deszczyk siąpi wiekszy i wiatr niemily wieje.

PS. Jak sie akcja zacznie to bedziecie wiedzialy od razu :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 16:06

arien lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Pola 89 Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja teraz tylko na momencik, pod wieczór postaram się wpaść na dłużej i nadrobić wszystko. Jedyne co mi się ciśnie na usta (a właściwie na palce) w tej chwili i chyba się nie powstrzymam... Karolina, jeśli dobrze pamiętam, jak zaczynałaś starania to rozpaczałaś, że się nie udaje już przy pierwszych próbach, jeśli dobrze pamiętam to i tak szybko udało Ci się zajść w ciążę. Bardzo szybko zapomniałaś jak Ci było źle podczas starań i na wątku dla staraczek, na którym było wiele dziewczyn, które starały się już bardzo długo zadawałaś setki pytań o ciążę (zamiast poszukać rady na forum dla zaciążonych). I pewnie nie byłoby to źle odebrane gdyby nie fakt, że wpadałaś na forum tylko po to, żeby się pożalić. Praktycznie nigdy nie odpisywałaś żadnej dziewczynie, a nawet jeśli to w dwóch słowach. Nie wiem jak reszta, ale ja od samego początku odbierałam to w ten sposób, że wchodzisz na forum, żeby wylać żale, a tak naprawdę masz w nosie całą resztę. A teraz, biorąc pod uwagę jak strasznie pragnęłaś tej ciąży, jak ubolewałaś, ze nie zaszłaś w nią w pierwszym cyklu tak po prostu, dla własnego widzi mi się odstawiasz leki?? A gdzie dobro tego dziecka, o którym tak marzyłaś i tak go pragnęłaś? Nie powinno być przypadkiem na pierwszym miejscu? W ciąży nie jest się całe życie tylko 9 miesięcy i chyba można się trochę poświęcić przez ten czas dla upragnionego potomka. Może pomyśl o tym ile miałaś szczęścia, że mimo wszystko szybko zaszłaś, że nie poroniłaś ciąży (jak wiele z nas) i że dziecko jest zdrowe. I może odrobinę zainteresowania innymi, jeśli chcesz, żeby ktoś był zainteresowany Tobą.

Przepraszam Dziewczęta za ten wybuch, ale naprawdę się wkurzyłam. A jeżeli pomyliłam jakieś fakty z przeszłości i coś było inaczej to proszę mnie sprostować, bo nie twierdzę, ze nie mogłam czegoś pomylić.

kwiatuszek789, monika_89 lubią tę wiadomość

Czekamy na Julię :)
    0d1ye6hhxav2ezmq.png
    [*] 07.03.2015 - 6tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ada mnie też ciekawi co Ty tam kupilas:-) już się nie mogę doczekać aż się pochwalisz:-)

Dorota odpoczywaj:-) nie przemeczaj się :-) Julcia grzeczna dziewczynka napewno poslucha mamusi i poczekać:-)
    A co do laptopa to napewno tak zrobimy:-) kupimy na raty wtedy się tak bardzo nie odczuje a jak pieniazki będą to można zapłacić dwie naraz:-)
    Ja też mieszkam pod WAWA:-) i u mnie nawet deszczu nie kropi tylko zimno:-\

Właśnie wywiesilam ubranka i stwierdza że większość jest różowych...

• miszkaaa Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja no juz brzuszek zaczyna sie pojawiać.

Iwona Twój wcale nie jest pulpecikowy :P

Blumen, ja zgodzę sie z Pola i Dorota. Nie obierz tego jako nagonkę na Ciebie czy cos w tym stylu, tylko zrozum, że są wśród nas dziewczyny które nie są na codzien obecne na forum, a mimo to są zainteresowane tym co tu sie dzieje. Ty wpadniesz raz na jakiś czas napiszesz o sobie co Ci na sercu leży i na tym sie kończy. No czasem przelotne gratulacje pojawią sie od Ciebie. Ale nie na tym to polega.

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe patrząc tak z boku to przypomina porządnego pulpecika hehe:-D nie no śmieje się :-)

• miszkaaa Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skleroza! Patrycja oczywiście kciuki za wizytę u czekamy na wieści!

Iwona, ja gdyby nie to ze nie mam 100% pewnej płci to jestem przekonana ze kupowalabym różowe, a tak to hamuje sie. Nawet jak będę chciała uniknąć róż to sie poprostu nie da. Jak widac kupuje bezpieczne białe, beżowe, ew. szare. No ale jak jutro lekarz potwierdzi to nie omieszkam kupic cos dziewczęcego.

Ps. Pewnie skocze do biedry po te body co kupiłaś. Patrzyłam dzisiaj na nie ale sie pohamowałam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 18:15

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze, w moich biedrach w okolicy nie ma ciuszków dla niemowląt. Od jutra mają być pięciopaki body za 16 zł ale rozmiar 74

o1483e5e2gt7h77w.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia. To dziwne bo powinny być wszędzie bo to towar z gazetki. Co prawda pojawiły sie one juz pare dni temu ale ja w dwóch widziałam jeszcze ze leżą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 18:22

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie sie jeszcze nigdy nie udało trafic... a co tam w pepco słychać?

o1483e5e2gt7h77w.png

Wysłany: 12 października 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwona a chcialas unikac rozowych ubranek?

Pola nie pomylilas zadnych faktow. Bylo tak jak napisalas...

Ja jutro bede obok biedry to nie omieszkam zajrzec i zerknac na bodziaki :-) ile kosztowaly?

Ja sobie troszke pospalam, bole nie wracaja czyli to tylko straszaczki :-) pewnie bede Wam przezywala kazdy bol teraz :-P

klz9io4pkfldzhbc.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm w pepco nic ciekawego nie widziałam. Dla siebie wzięłam kurtkę na zimę i chyba ją zostawie. Liczę ze wpakuje w nią bębenek :P dla dziecka nic nie wzięłam, do domu chochle do zupy, dwie poszewki na jaśki i podkładki na stol. Włączył mi się syndrom wicia gniazda :P

Docia, jak dobrze pamiętam do dwupak za niecałe 18zl.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 18:27

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • Lorka Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w biedrze też były te ubranka :) ale same różowe więc nie kupowałam :P
    Mam koleżankę , która jest o tydzień dalej w ciąży i już mnie na zakupy chce wyciągnąć :P
    wyobraźcie sobie jej rozczarowanie jak powiedziałam jej , ze nadal nie znamy płci :P

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota, ja będę przeżywała każdy Twwój ból razem z Tobą! :) Nie mogę się doczekać aż nam przedstawisz Julkę :)

o1483e5e2gt7h77w.png

Wysłany: 12 października 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli nie ruszy i podlacza mnie pod oxy to uromimy wideorozmowe zebys mogla uczestniczyc w porodzie rodzinnym :-D

Ciekawe czy beda te bodziaki u mnie bo w sobote nic nie bylo. A w sumie grosze kosztuja to warto kupic

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 18:34

arien lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 13:32

Marzec x 2 <3 <3

Wysłany: 12 października 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia tak wlasnie jej gadam zeby sobie siedziala bo piździernik na dworzu :-D
    A co sie dzieje ze skupic sie nie mozesz?

klz9io4pkfldzhbc.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 13:32

Marzec x 2 <3 <3
  • arien Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia, ja też sie nie mogę skupić. W ogóle mam wrodzone ADHD więc to normalne u mnie. I masz rację, ja to straaasznie szaleje z ubrankami. Mam AŻ trzy pajace :)
    Powiem Ci, że nie wyobrażam sobie nie kupować nic do porodu. Padaka jakaś. A potem ty obolała, nic nie masz, maleńskie dzieciątko i co? Siedzisz przy lapku i kupujesz przez neta a dziecko w tym czasie na golasa na podlodze leży?

o1483e5e2gt7h77w.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 12 października 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Docia, ja tez chce na poród rodzinny!!!

Madzia , ah te zabobony naszych babć, ciekawe kiedy miałabyś to wszystko kupić? Może online z porodówki :P

ex2bmg7yxswzkwmo.png
‹‹ 240 241 242 243 244 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ