Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorotko to trzymam mocno kciuki! Powodzenia!
Dzień dobry w ogóle
Grypa odpuściła, zostały zawalone zatoki. Wszystko smakuje jak karton, już nie wiem co mam robić...
kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
A tak w ogóle witam się w pochmurną niedzielę
Ada, nie uwierzysz z piątku na sobotę śniłaś mi się siedziałaś na podłodze i układałaś białe ciuszki na białym stoliku widzisz tak się tym, przejęłam że Ty już tyle rzeczy masz że aż śni mi się
A jesli chodzi o teścia i pracę, to może twój mąż wpłynie na jego zdanie? swoją drogą teściowe mają tupet eh
Monika, dobrze że już lepiej się czujesz
Kasia, fajnie że jesteś zadowolona z warsztatów i że udało się coś wygrać
Agnieszka, współczuję że musisz chodzić do pracy, jeszcze pogoda nie sprzyja żeby wychodzić
Pola, tak jak kiedyś wspominałam mnie też podobają się wózki holand ale czy się zdecydujemy trudno mi powiedzieć. u mnie czeka sie 6 tygodni na wózek więc listopad/grudzień trzeba będzie zamówić a to tuż tuż
Agnieszka, to faktycznie z grubsza zrobione ale niestety remonty mają to do siebie że lubi się wszystko przesunąć w czasie. Życzę Wam aby to was ominęło
Ewelina, jak samopoczucie ?? Byłas na urodzinach ??
A w ogóle wczoraj wieczorem Jakub tak kopał że widział jak się brzuch porusza to było takie ekscytujące
Kasiarzynka lubi tę wiadomość
-
Wow, jestem pod wrażeniem, jeszcze chwilę temu nie zapowiadało nic takiej akcji, a tu tak szybko . Super, bardzo się cieszę i gratuluję. Odpoczywaj, a jak już odetchniesz to czekamy na szczegóły. Jejku, ale fajnie!
kwiatuszek789 lubi tę wiadomość
-
Marlenko zobaczysz, niedługo przebijesz mnie z ilością ciuszków a Twój sen dobrze wywróżył, bo dzisiaj od rana segregowałam i liczyłam ile czego mam w jakim rozmiarze. Porozdzielałam na kartony. Spisałam czego ewentualnie brakuje. No pare dziewczęcych musze przemycić do tej garderoby