Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Ja juz tez oglądałam szkoły rodzenia i zdecydowaliśmy się na tą ze szpitala w którym będę rodzic ale tam zapisy dopiero w 26 tc wiec jeszcze czas.
U nas weekend minął w towarzystwie przyjaciół w sobotę u znajomych był pies na którego raz mam alergie a raz nic. Tym razem był dzień alergii na psa wiec nie posiedzielismy za długo bo tak kochałam ze i ja się męczyłam i dziecko bo cały czas kopał.
Wczoraj byliśmy u innych znajomych ich syn ma za miesiąc roczek ile dzieci dają radości to niemożliwe
A ja dziś walczyła dzielnie ze zdjęciami wybrałam jakieś 250 zdjęć i wysłałam do wywołania i w końcu ogarnęłas również zdjęcia z podróży poślubnej w formie foto książki juz się nie mogę doczekać odbioruNasz synuś
cykl starań -
Ada, tak, chcę zapisać się do szkoły rodzenia w szpitalu, w którym chcę rodzić. Muszę tam jutro zadzwonić i dopytać dokładnie co i jak Ogromną zaletą jest to, że jest bezpłatna A Ty wybierasz sie sama czy z mężulem?
Karolina, wiem, że będę nudna, ale muszę to napisać...zazdroszczę ruchów Fajny miałaś weekend, też taki chciałabym mieć...może już niedługo jak skończymy ten cholerny remont.
W ogóle powiem Wam, że mam milion pytań do Doroty. Różnych różniastych, może być, że czasem głupich, ale jest jedyną osobą, która ma to tak na świeżo
-
Kasia no sama byłam zaskoczona ze tak szybko poczułam małego bo jak czytałam to wszędzie pisało ze w okolicach 21 tc czuć ruchy. Choć bardzo lubię z rana i z wieczora czuć go to tak uspokaja mnie wiec czekaj na swoje kopniaczki :*
A pytań do Doroty tez mam sporo we wrześniu była koleżanka z córeczka która mieszka w Holandii i miałyśmy babskie spotkania i pytalysmy ja o wszystkoNasz synuś
cykl starań -
Kasia. Teraz idę sama. Jak rozmawiałam z położna to mówiła ze w grupie generalnie panie same przychodzą chyba ze są zajęcia z kąpieli czy pierwszej pomocy to wtedy mówi żeby przyjść z osoba towarzysząca. Ogólnie mam kilka koleżanek w tej grupie wiec mam nadzieje ze będzie fajnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 16:46
-
Nie mam szans Was nadgonic. Widze ze jakies wizyty dzisiaj lub wizyta i jesli jeszcze jest przed nia lub nimi to kciukam
Ada ciekawe jak bedzie na szkole rodzenia
Kasia Arien pytaj o co chcesz w miare mozliwosci odpisuje a jesli cos pomine to pytaj jeszcze raz
Jak mnie wkurzaja z personelu. Nie potrafia zamykac za soba drzwi. Ja caly czas domykam po nich ale ile to mozna wstawac ze szwami kurna Afryka -
nick nieaktualnyJa juz po wizycie Wszystko dobrze. Szyjak sie nie zmienia jest tak jak byla Z Niunia wszystko dobrze wazy 1200g:)serduszko bije 140/min Lekarz byl tak mily ze pokazal mi ja w 4d dal kilka zdjec a zaplacilam jak za zwykle :)nie moglam oderwac od niej oczu slodkosobie spala:) troszke sie pokrecila specjalnie dla taty wyciagnela raczki i pokazala paluszki (maz sie ostatnio o nie pytal) Luteine bede brala jeszcze przez ok 6 tyg tak powiedzial lekarz ale jestem zadowolona:) az mi sie mordka cieszy:)
Ide zrobic sobie cos do jedzenia bo jestem strasznie glodna;/ pozniej wrzuce wam zdjecie:)i was nadrobiePola 89, kwiatuszek789, littleladybird, lotta.89, natt, dmuchawiec, monika_89, czekolada lubią tę wiadomość
-
Hej, nie ma szans... naprawdę chciałam Was nadrobić, ale nie dam rady Postaram się być chociaż w miarę na bieżąco, ale i tak najczęściej czytam Was na telefonie w drodze do lub z pracy i ciężko odpisywać. Źle mi z tym, że wypadłam z obiegu, ale po pracy już nie daję rady
Dzisiaj byłam na badaniach I trymestru. Kilka odbiega od normy, ale lekarz napisał, że są ok. Dla ciężarnych normy są pewnie troszkę inne. Zostawiłam dziś w laboratorium 298zł. Cale szczęście później już nie będzie takiego pakietu.
Wydaje mi się, że kiedyś pisałyście coś na temat spania na brzuchu. Ja bardzo lubię i najczęściej sypiam na brzuchu, ale moje piersi chyba dbają o to, żebym się od tego odzwyczaiła Dzisiaj w nocy położyłam się na brzuchu i obudził mnie tak koszmarny ból piersi, że natychmiast musiałam zmienić pozycję. Ciekawy sposób ze strony organizmu na ochronę groszka
Dorcia, widzę że obsługa średnia Ci się trafiła. Trzymam kciuki za Twoją cierpliwość - nie uduś teściowej
Jeśli dzisiaj są jakieś wizyty to trzymam mocno kciuki! -
nick nieaktualnyKarolina dziwna ta alergia razz jest raz jej nie ma foto ksiazka fajna sprawa tez chcialam ale moj nie;/
Kasia poczekaj jeszcze troszke i poczujesz ruchy
Dziewczynki ciekawa jestem jakie macie pytania do Doroty:) moja siostra jak urodzila to nic nie chciala gadac teraz jak ja jestem w ciazy to troche mowi ale malo;/ wiec pewnie do was z pytaniami dolacze:)
Ja zaczynam powoli zalowac ze sie nie zapisalam na zajecia w szkole rodzenia;/ maz odrazu powiedzial ze nie bedzie ze mna jezdzil ze wzgledu na prace;/
Dorotka kciukamy dasz rade:) zawsze mozesz powiedziec ze jestes zmeczona i niech sobie juz idzie:)
Pola jak lekarz mowi ze jest ok to tak napewno jest:)
To ja mam pytanie moglam zapytac lekarza ale jakos nie przyszlo mi to do glowy;/ czy przy braniu luteiny mozna sie seksowac?
wrzucam fotki troche malo widoczne ale na nowym kompie nie umiem jeszcze ich zmiejszac wiec wykorzystalam starego:D
Kasiarzynka, littleladybird, kwiatuszek789, natt, czekolada lubią tę wiadomość
-
Iwona gratuluję! My po luteinie normalnie uprawialiśmy seks i nic to nie zaszkodziło.
Dorota napisz jak tam po wizycie teściowej.
Ja po pierwszych zajęciach w SR. Bylo spoko. Luźna pogawędka z położną na każdy temat. A i w drodze powrotnej odebrałam pajace zakupione przez grupę na facebooka. Wrzucę fotkę na naszą grupę100krotka:) lubi tę wiadomość
-
Ada, fajnie, że SR spoko a ciuszki sliczne
Iwona, bardzo się cieszę zajebiaszcze zdjęcia My tez sie seksimy przy luteinie, ale lekarz mówił, żeby sie seksić przed aplikacją.
Dorotko...od czego by tu zacząć...po pierwsze, do czego porównałabyś ból porodowy? Po drugie czy nacinanie krocza boli? a szycie? Czy zrobili Ci lewatywę i czy...no wiesz, nie popuścilas. Sorry za to pytanie, ale słyszałam, że to się zdarza i chciałabym wiedzieć czy rzeczywiście...100krotka:) lubi tę wiadomość
-
Kasia. Bardzo trafne pytania ja chetnie tez się dowiem. Dzisiaj pytalam położną o nacinanie krocza i powiedziała ze generalnie starają sie chronić krocze i lepszej jest naturalne pęknięcie bo lepiej sie goi. A nacinają w ostateczności. No właśnie Dorcia a jak to bylo u Ciebie? Bo chyba na fb wspomniałaś o nacinaniu.
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczynki:) ja oczywiscie na wizycie myslalam niewiadomo o czym a 6 tyg to dlugo;/ maz napewno sie ucieszy
Tez czekam co nam tu Dorota odpisze na Kasi pytania:)
Ada tak piszesz ze w sr spoko ze ja jutro zadzwonie i sie zapytam czy mogla bym dolaczyc najwyzej bede chodzic sama:)