Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia nie ma szans na wyjscie jutro bo do jutra w inkubatorze bedzie.
Ja wlasnie z kapusta na cyckach leze i za jakies 5 min wskakuje pod prysznic po tez tak mi zalecili. Chociaz jeden juz wczesniej zaliczylam. Oby pomoglo.
Reszte poczytam pozniej bo nawet zle sie pisze z tym bolem. -
nick nieaktualny
-
O Monika, zebeeerka Jaka pychota. Ale ja staram się nie jeść tłustego mięsa, szczególnie wieprzowiny, to memu zdrowiu nie służy. Ale kocham Ale za to natchnęłaś mnie na jakiś gulasz z kaszą i surówką z kiszonych ogórków A tak w ogóle to powiedz, u Ciebie zawsze są dwa dania na obiad? Ten Twój mąż to ma z Tobą dobrze Ale ja samej siebie tez nie poznaje bo codziennie jest jakiś domowy obiad do zjedzenia I to od dłuższego czasu już. Chyba robię się prawdziwą dobrą żoną
A tak z ciekawostek zabawnych. W niedziele byliśmy w tesco i wąchaliśmy różne płyny do mycia podłóg. I jak powąchałam cytrynowy to dostałam autentycznego ślinotoku A dziś zjadłam pół kg śledzi i byłam dokupić...i tak marudziłam z moim jedzeniem, że takie przerwy długie robię, bla, bla, bla. A teraz chodzę non stop głodna. Na obiad był kapuśniak po którym zdążyłam już zjeść gorące maliny z lodami i dwie kanapki ze śledziem i mam poczucie, że jeszcze bym coś zjadła chętnie...eh. Zaczyna się
-
Kasia ja zawsze robię żeberka w woreczku w piekarniku i w ogóle nie daję tłuszczu do nich U mnie często dwa dania bo ja uwielbiam zupy a mój mąż musi mieć coś konkretnego, dla niego obiad bez ziemniaków to nie obiad poza tym uwielbiam gotować Kurczę teraz bym zjadła śledzie a nie mam13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Haha, często jest tak, że coś piszecie o jedzeniu i zaraz lecę do lodówki . Ostatnio szwagierka spytała czy można w ciąży grzyby, no i musiałam lecieć do biedronki po pierogi z kapustą i grzybami. U mnie dziś wyjątkowo dwa dania, choć jedno na obiad a zupę mąż zje na kolacje. Pierś kurczaka z ziemniaczkami i ogórkiem konserwowym i pomidorowa z ryżem. A jutro planuję kapuśniak właśnie. W czwartek chyba będzie wątróbka cielęca z cebulką, a dalej jeszcze nie wiem.
A ja nie lubię żeberek, są dla mnie zbyt tłuste, w ogóle nie lubię tłustego mięsa i gulasz itp. robię z szynki. Przynajmniej nigdy nie miałam problemów z cholesterolem
Dorotko? Działa kapusta? -
nick nieaktualny
-
Już po Jakub dziś słodko spał na obrazie 3d nie chciał w ogóle pokazać twarzy a jak już był moment to tak słodko zakrywał je rączkami. Waży 559g i pomiary wskazują że jest cały czas o tydzień starszy Kocham
miszkaaa, 100krotka:), littleladybird, natt, monika_89, Kasiarzynka, arien lubią tę wiadomość
-
Kasia różnie, czasem kupuje gotowca a czasem robię sama. Używam przyprawy do żeberek a jak nie mam to wrzucam to co mam pod ręką a to wszystko do rękawa do pieczenia, wszędzie taki kupisz, ucinasz tyle ile potrzebujesz. W zasadzie tańsza wersja wszystkich gotowych dań z woreczka
Patrycja wątróbka, mniam! uwielbiam z cebulka i jabłkiem a do tego surówka z kiszonej kapusty Ja do zeberek tez nie pałam miłoscią, ale mąż uwielbia więc czasem zrobię
Marlena super wiadomości, duży chłopak
Ewelina co się dzieje? :*13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Sama do końca nie wiem. Mam "ryczący" dzień. I boję się wszystkiego. Boję się kolejnych porażek, wizyty, którą mam 26.10., boję się, że lekarka nie da mi nic na stymulację owulacji, boję się, stymulacji, boję się, że nigdy nie będę w ciąży, boję się samej ciąży. Masakra jakaś.
Nie cierpię być sama, mąż wraca dopiero w piątek. Bez niego jestem słaba od poniedziałku do piątku wegetuję, odżywam w piątek wieczorem i od poniedziałku powtórka.
Nie martwcie się. Przejdzie mi.
Dbajcie o siebie i o maleństwa
-
Ewelina nie uciekaj od nas, słuzymy ramieniem do wypłakania :* wizyta juz niedługo, na pewno będzie lepiej niż sie spodziewasz, mocno trzymam kciuki!
littleladybird lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.