Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli chodzi o nawilżacz to nie mam upatrzonego jeszcze ale na pewno zwrócę uwagę czy są dostępne bez problemu wymienne wkłady. Koleżanka kupiła nawilżacz w media markt a teraz nie może nigdzie kupic wkładów
Iwona sporo zaoszczędziliście. Super. -
Heeeej!
A tu jak zwykle weekendowa ciasza
Tak mówicie o tym nawilżaczu i zaczęłam się zastanawiać...ale u nas nie jest jakoś sucho czy gorąco bo cały rok mamy skręcone kaloryfery. Oprócz w łazience bo tam sama rura bez kaloryfera. Więc sami sobie jakoś nie wysuszamy atmosfery.
Udało nam się z mężem skręcić wczoraj wszystkie meble do dużego pokoju, większość już stoi. W piątek kupowaliśmy jeszcze biurko, krzeszła a wczoraj stół udało nam się wybrać. Niestety trzeba czekać na niego aż 21 dni. No trudno, dalej będziemy jedli posiłki jak chinczycy - z podłogi
Tak nas wczoraj naszło, że jeszcze koło 22 zaczęliśmy przenoszenie manele z sypialni do dużego pokoju i skończyliśmy o 00.30
Wzięłam wczoraj pierwszą globulkę clotrimazolu, brałam już kiedyś, ale nie pamiętałam, że one takie duże są. Clotrimazol + luteina + zwiększona ciążowo ilość wydzieliny = możecie sobie wyobrazićAle trzeba się przemęczyć
Wydaje mi się, że coraz wyrażniej czuję maluszkaCzasem to już nie bulgotanie tylko takie pukanie bardziej
extra uczucie
Jutro śmigam na krew i siuśki i ze zwolnieniem do pracy.
Dorotka, o ile pamiętam, nie kupowałaś na start laktatora, a okazał się jednak niezbędny. Mąż na biegu dokupywał czy jak to rozegraliście? Czy coś pomieszałam?
Jak Wasze zdrówka dziewczyny?
Miłej wyborczej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 08:59
-
Oj Kasia to faktycznie musisz mieć ślisko
ja dostałam luteine podjezykową i w sumie zastanawiałam się czy by nie poprosić o dowcipną ale z tego co mówisz to lekka Lipka
na szczęście za niedługo kończę więc ten miesiąc się przemęcze
Super ze macie ogarnięta sprawę z meblami a na stół poczekacie trochę najwyżej. Jedzenie na Chińczyka nie jest źle
Ja Oświadczam że Wczoraj robiłam ostatnia imprezę w domu. To nie na moje nerwy, nie dość że się człowiek narobi to niektórzy nie rozumieją że siedzenie do 2 w nocy mnie męczy... I w dodatku spóźnienie 3h przez osobę która nie pracuje w weekendy a potem wytykanie mi zmęczenia jest conajmniej nie na miejscu... Wkurzylam się wczoraj nieziemsko... Co roku wyprawiam sylwestra u siebie bo tak mi wypadają urodziny ale w tym roku odpuszczamrodzinę zaproszę na obiad do restauracji i do domu na ciasto a znajomych Odpuszczę
zaproszę tylko przyjaciółkę i przyjaciela męża reszta niech idzie się bawić na swoim
-
Iwona prawie 400zl oszczednosci to lafna sumka
fajnie ze kupiliscie tyle taniej fotelik
Ewelina bardzo niefajnie sieten ktos zachowal. Nie na miejscu. Bardzo dobrze ze w tej sytuacji odpuszczasz sylwka u Ciebie tym bardziej ze to jeszcze ponad 2 msc zostaly to bedzie Ci juz ciezko z brzuszkiem. Ehh nie ogarniam tupetu niektorych ludzi.
My wczoraj mielismy ciezkie popoludie. Od 15 nieziemki krzyk i placz. Wg mnie tak jak wspominalam cos z brzuniem. Maz pojechal na zakupy tygodniowe (nawet wszystko kupil jak nalezy) i zahaczyl o apteke i kupil wlasnie krople Delicol. Ale w miedzy czasie zgadal sie z moja ciotka zeby wziac mala tak jak do odbicia i doslownie prawie podskakiwac z nia (az na palce sie wzbijalam). Po kilku razach mocno sie jej odbilo i byl spokoj. Gdzies tam w srodku musialo powietrze bidulce zalegac. A pozniej zaliczylismy pierwsza kapiel
Kasia w szpitalu jest sala laktacyjna i tak sobie odciagalam pokarm. Teraz maly ssaczek robi to na biezaco ale myslimy z mezem czy nie kupic go aby na noce odciagac i w razie glodu podgrzewac i dawac z butliaby nie siedziala tyle na cycku w nocy. Ale jeszcze nie zdecydowalam sie na to. Tak czy siak na ta chwile zakup bylby dla nas zbedny bo przy kims na sali i tak bym nie odciagala bo mimo wszystko to troche krepujace. -
nick nieaktualnyHej
powiem wam ze sie nieziemsko ciesze ze sie udalao z tym nosidelkiemtaki jak ogladalismy w sklepie nowy 470zl ten co kupilismy to jakis inny model ale moze byc:)mamy kase na komode
Karolina poczekaj ja dobrze kumam Twoj gosc spoznil sie 3 godziny i mial do Ciecie pozniej pretensje ze Ty jestes zmeczona? niektorzy to maja tupet nie ma co...
Kasia ale was wieczorem wzielo na noszenie:) nie przemeczaj sie tylko:) ja po samej luteinie czasami czuje sie tak jakbym sie zesikala:D
Dorota nigdy bym nie wpadla na taki pomysl ale skoro pomoglo
-
cześć
Kasia to idziecie z wykończeniem remontu jak burza. Jak tyle wytrzymaliście bez stołu to teraz jeszcze jakoś dacie rade
Ewelina, dowcipna lutka może jest troche upierdliwa ale można się przyzwyczaić. Ale jak już niedługo bedziesz odstawiać to bez sensu zmieniać. I masz rację daj sobie spokój z imprezami. Ja wczoraj miałam kilku gości, co prawda to tylko popłudniowa kawa, no ale trzeba było posprzątać, zrobić jakiś poczęstunek, a to kawa a to herbata i pomyć gary, to daje w kość. Masz prawo być zmęczona, a taki gość to niech się w d... pocałuje
Dorotko, dobrze, że małej udało się odbić. Ale jak bedzie dostawać te kropelki powinno być lepiej.
A my dzisiaj byliśmy od rana w Castoramie i w Komforcie. kurczę, takie wybrałam sobie kafelki, że nie mogę kupić do nich listew przypodłogowychbede musiała jeszcze popatrzeć po kilku sklepach. Wybrałam za to kontakty i gniazdka i chyba dzisiaj zamówię z neta, bo oczywiście są tańsze
a i jaki cudny widziałam obraz w Castramie, aż się zakochałam! ale był cholernie drogi
-
Ada najezdzicie sie po tych marketach budowlanych. Mam nadzieje ze dopasujesz listwy a jak nie to pewnie mala roznica w odcieniu nie bedzie sie rzucala w oczy. A plytki jednak tak.
Co do gosci to rzeczywiscie nawet przy zwyklym ciastku i kawie trzeba sie nabiegac. Mi sie chyba w tym tyg zaczna odwiedziny u malej wiec tez trzeba bedzie czyms poczestowac i pozniej szorowac szklanki
Iwona a ten patent z tym mocniejszym duźdaniem polega na tym ze prosciej pecherzykom powietrza przesunac sie zeby bączek poszedl. Malej sie odbilo wiec pewnie to nie zalegalo w jelitach. Ale wazne ze skuteczna metoda. Moze sie Wam kiedys przyda ale oby nie bylo takiej potrzebyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 15:18
-
nick nieaktualny
-
Dorotko Kochana, przede wszystkim porozmawiaj z mężem i daj upust swoim emocjom. Dzielnie zniosłaś poród, zostałaś mama ślicznej Julki, walczyłaś o laktację, dużo spadło na Twoja głowę i to zrozumiałe że ciężko Ci się odnaleźć w tej sytuacji. Ale spokojnie, jesteś silna i poradzisz sobie ze wszystkim! Tylko na to trzeba czasu. Tulę
-
nick nieaktualny
-
Ada nie lubie jak ona cos robi w domu bo jest niedokladna. Glupie firanki poprawialam po niej bo wg mnie byly byle jak powieszone. Jej pomoc doprowadzi mnie do nerwicy a przy malej to tym bardziej nie pomoze bo wg mnie stracila ten dryg do opieki i nie wie juz co i jak. Nawet bala sie potrzymal nozke malej jak ja ubieralam i chcialam skarpetke zalozyc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 08:05
-
Oj Dorota, bidulu. Mam nadzieję, że to tylko chwilowa kwestia hormonów i szybko to minie. Uważaj, żeby się dodatkowo nie nakręcać, bo to może tylko sytuacje pogorszyć. Jestem pewna, że świetnie sobie radzisz, może tak jak Ada radzi - warto poprosić kogoś o pomoc? A może warto na ten czas uzbroić się w cierpliwość i niech robi jakkolwiek byleby Ci jakoś pomóc? Może nie warto przejmować się krzywo powieszonymi firankami?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 09:17
-
Dorotka ja tez wspieram z całych sił !! to normalne ze po takich przeżyciach może przyjśc kryzys, bedzie dobrze Kochana zobaczysz!
A ja dziś prosze o kciuki bo musze pozałatwiac pare ważnych spraw w pracy i bardzo licze na korzystne dla mnie rozwiążania choc może byc ciężko...no nic, jade walczyc! -
Dorotko, emocje zmęczenie remont wszystko to ma wpływ wiem, że na pewno drażnią takie rzeczy ale zadbaj o to co najważniejsze czyli Ty i Julcia
Ada, to co kupujesz za oszczędzone 30 zł ??
Iwona, faktycznie sporo zaoszczędziliście.
Kasia, ja biorę teraz dopochwowo nystatyna i plus śluz mega czasem się męczę w sensie że bardzo często zmieniam wkładki a tu jeszcze luteina ehhh.
Ja dziś kupiłam dresiki w lidlu dla Jakuba