X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki Rocznik'89 :)
Odpowiedz

Ciężarówki Rocznik'89 :)

Oceń ten wątek:
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 13:33

Marzec x 2 <3 <3
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia, znaczy przyszedł ten dzień ;) tez taki miałam i po pracy polecialam po zwolnienie. A koleżanka ogarnęła już prace? Czy dalej kiepsko jej idzie?

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 18:03

Marzec x 2 <3 <3
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie jaki?! Męczysz sie tylko kochana. Ostatnio pisałaś ze w listopadzie idziesz na zwolnienie, to juz na stałe? A w ogóle to bylas ostatnio u lekarza? Bo cos mi się kojarzy ze miałaś wizytę i sie nie pochwaliłaś

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

Magda ja na twoim miejscu bym spadała na L4 :-P

Ada, czyżby w nocy coś było :-D jakieś godzenie się <3

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Marlenko, głodnemu chleb na myśli :P szczerze, to nie było, objadłam sie wieczorem słodyczy i mnie mdliło :P musze skończyć z tym wreszcie!

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Marzec x 2 <3 <3
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 15:32

wnidtv73dpzdszlc.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia u mnie nadal libido na zerowym poziomie :P

Madzia mój mąż to by chciał ale ja nie za bardzo mam ochotę. A mąż byl z Toba na badaniu?

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.

Marzec x 2 <3 <3
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas kompletnie nic :-( teraz biorę globulki dopochwowo (grzybica) więc abstynencja no i libido bardzo słabe czasem mam ochotę ale i tak nic z tego, chociaż miałam moment że wzrosło i wtedy był szał ale ogólnie trochę szkoda mi męza...

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Marzec x 2 <3 <3
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej

Madzia a po samo zwolnienie nie mozesz osc do lekarza? Bo do 9.11 to jeszcze 2 tyg. A moze jakis urlop zalegly masz?

Kasiarzynka 6 dni to co to tak na prawde jest.ale fajnie ze w grudniu odbijecie sobie troche a to i swieta i sylwek. W swieta chrzcicie mała?

klz9io4pkfldzhbc.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa maz od jutra ma urlop :-) :-)

miszkaaa, Lorka, pleasure, czekolada, Kasiarzynka, monika_89 lubią tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Lorka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Kasia bardzo mi przykro z powodu wrednej teściowej :/ może porozmawiaj z mężem , że Ty tak nie potrafisz prosto z mostu jej wygarnąć i porozmawiajcie z nią razem . Ty potrzebujesz męża a mąż ma na głowie prace i mgr i na pewno chciałby spędzać z toba więcej czasu... chociaż fakt jak mąż się nie postawi i zacznie robić ten remont to pipa będzie triumfowała ... co za babsztyl :( ale nie przejmuj , i nawet nie myśl o popadaniu w depresje ... masz tu nas , możesz się wygadać i nabluzgać na wszystko dookoła :) i absolutnie się nie denerwuj , masz odpoczywać i się relaksować bo tego potrzebuje Twój brzuszek!!! mam nadzieję , że dziś masz odrobinę lepszy humor :) przesyłam buziaki :*

Aga szkoda , że się nie udało pozałatwiać spraw :( ale może jest jeszcze na to szansa ?

Dorota super , że mąż dostał urlop znaczy , że ma fajnego szefa a nie h**a wrednego :D teraz na pewno Ci pomoże i twój "kryzys" minie :) nacieszycie się sobą i razem zajmiecie się małą :) twój brzuch wygląda rewelacyjnie <3 chciałabym kiedyś taki mieć :D w niczym nie przypomina , że byłaś w ciąży ...

Ewelina super , że lekarz podjął decyzję o wprowadzeniu Clo . Teraz wszystko ruszy z kopyta i nim się obejrzysz to przylecisz pochwalić się nam BETĄ :) tak Ci życzę i trzymam mocno kciuki :*

Magda super , że się odezwałaś :) W pracy lipa , że siedzisz pokrzywiona i nic nie robisz :( czas najwyższy na l4 , mówię Ci siedzenie w domu nie jest takie złe . Po paru dniach zobaczysz , ze też jest co robić ;)

Kasiarzynka super , że mąż wraca :0 dobre i 6 dni a w grudniu sobie odbijecie :) Masz mega patenty na uśpienie czujności małej :D ciekawe czy u nas kiedyś taki sposób zadziała :D fakt , że mieszkam przy przejeździe kolejowym może nie jest taki zły jak mi się wydaje :P no może do puki nie zaczynają trąbić ... to może przestraszyć dorosłego co dopiero maluszka :/

A ja wczoraj zostałam sama :( mąż pojechał na kontrakt wraca 8 grudnia ... teraz muszę poszukać sobie jakiegoś zajęcia :/

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Marzec x 2 <3 <3
  • A-nisia Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej

Lorka: tez zostałam sama od dzis na dwa tyg, to krócej niz u Ciebie ale i tak mi smutno:(

pleasure: rozumiem ze to musi byc dziwne uczucie, ale pomysl sobie ze nadszedł nowy etap w Twoim zyciu i masz teraz inne priorytety i musisz sie skupic na tym co najwazniejsze, wszystko dla dobra maluszka :*

a moja misja w izbie lekarskiej dzis znowu zakonczona niepowodzeniem, choc jakis tam krok do przodu jest.pójde tam jeszcze jutro, do trzech razy sztuka...a sprawa jest bardzo prosta, chodzi o to ze teraz koncze staz i zaczynam rezydenture z pediatrii i chce to zrobic jak najszybciej zeby ewntualnie pójsc na zwolnienie gdyby była takas potrzeba, bo jesli pozwolą mi zacząć np w lutym (!) to może sie okazac ze nie bede w stanie podjąc pracy i zostane bez macierzyńskiego i przepadnie mi miejsce na specjaslizacje, dlatego chce to zrobic jak najszybciej a blokują mnie tylko...papiery!

ex2banlianb8bcf2.png
  • Lorka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wizytuje 13 Listopada w piątek !!! na 13:00 !! :D lepszej daty dostać nie mogłam :P

Mój mąż tak zawsze pracuje 6 tygodni na morzu i 6 tygodni w domu , z niewyjaśnionych powodów te 6 tygodni w domu leci jak z bicza strzelił a te drugie 6 tygodni się dłuży niemiłosiernie :/ ale co zrobić , taka praca .

Aga , niestety papierologia w naszym kraju jest bezlitosna :( trzeba dwadzieścia razy suszyć komuś głowę , żeby uzyskać oczekiwany efekt :( trzymam kciuki , żeby udało się to tobie załatwić :)

U mnie dziś ładna pogoda , poszłam zrobić pranie rozwieszę na dworze puki ładnie jest :) i zaraz uderzam na spacer i zakupy ;)

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miszkaaa wrote:
    Część śpiochy!

Dobre sobie, ja dziś na nogach od 1 w nocy :P księżyc w pełni i nie dał mi pospać (nigdy nie miałam z tym problemu). A jutro lecę do doktorka po L4, dopadły mnie wirusy nie te co trzeba :/

Aga, Iwonka, Ada, Dorotka, Kasia, Ewelina <3 dziękuję :)
    Ewelina, 6 tygodni? Moje 5 dni to pikuś, a ja tu narzekam, że jestem sama. Już nie będę :D

Madzia, uciekaj na L4 ;) to na pewno nie tak, że nie jesteś potrzebna w pracy :) ciesz się błogosławionym stanem :)

Aga, niestety walka z papierami to prawie jak walka z wiatrakami, ale da się wygrać. Dzisiaj zwycięża najbardziej wytrwały ;) susz im głowę i walcz o swoje :)

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Lorka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam :)

Zaraz idę robić obiadek .
    Wrzucam fotkę z okazji 16t0d ;)

3905267b29c15caamed.jpg

JennyXS, miszkaaa, kwiatuszek789, czekolada, A-nisia, Kasiarzynka, monika_89, littleladybird lubią tę wiadomość

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
‹‹ 273 274 275 276 277 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ