Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki Rocznik'89 :)
Odpowiedz

Ciężarówki Rocznik'89 :)

Oceń ten wątek:
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 13:33

Marzec x 2 <3 <3
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia, znaczy przyszedł ten dzień ;) tez taki miałam i po pracy polecialam po zwolnienie. A koleżanka ogarnęła już prace? Czy dalej kiepsko jej idzie?

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 18:03

Marzec x 2 <3 <3
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie jaki?! Męczysz sie tylko kochana. Ostatnio pisałaś ze w listopadzie idziesz na zwolnienie, to juz na stałe? A w ogóle to bylas ostatnio u lekarza? Bo cos mi się kojarzy ze miałaś wizytę i sie nie pochwaliłaś

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

Magda ja na twoim miejscu bym spadała na L4 :-P

Ada, czyżby w nocy coś było :-D jakieś godzenie się <3

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Marlenko, głodnemu chleb na myśli :P szczerze, to nie było, objadłam sie wieczorem słodyczy i mnie mdliło :P musze skończyć z tym wreszcie!

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Marzec x 2 <3 <3
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2016, 15:32

wnidtv73dpzdszlc.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia u mnie nadal libido na zerowym poziomie :P

Madzia mój mąż to by chciał ale ja nie za bardzo mam ochotę. A mąż byl z Toba na badaniu?

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.

Marzec x 2 <3 <3
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas kompletnie nic :-( teraz biorę globulki dopochwowo (grzybica) więc abstynencja no i libido bardzo słabe czasem mam ochotę ale i tak nic z tego, chociaż miałam moment że wzrosło i wtedy był szał ale ogólnie trochę szkoda mi męza...

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Marzec x 2 <3 <3
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej

Madzia a po samo zwolnienie nie mozesz osc do lekarza? Bo do 9.11 to jeszcze 2 tyg. A moze jakis urlop zalegly masz?

Kasiarzynka 6 dni to co to tak na prawde jest.ale fajnie ze w grudniu odbijecie sobie troche a to i swieta i sylwek. W swieta chrzcicie mała?

klz9io4pkfldzhbc.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa maz od jutra ma urlop :-) :-)

miszkaaa, Lorka, pleasure, czekolada, Kasiarzynka, monika_89 lubią tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Lorka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Kasia bardzo mi przykro z powodu wrednej teściowej :/ może porozmawiaj z mężem , że Ty tak nie potrafisz prosto z mostu jej wygarnąć i porozmawiajcie z nią razem . Ty potrzebujesz męża a mąż ma na głowie prace i mgr i na pewno chciałby spędzać z toba więcej czasu... chociaż fakt jak mąż się nie postawi i zacznie robić ten remont to pipa będzie triumfowała ... co za babsztyl :( ale nie przejmuj , i nawet nie myśl o popadaniu w depresje ... masz tu nas , możesz się wygadać i nabluzgać na wszystko dookoła :) i absolutnie się nie denerwuj , masz odpoczywać i się relaksować bo tego potrzebuje Twój brzuszek!!! mam nadzieję , że dziś masz odrobinę lepszy humor :) przesyłam buziaki :*

Aga szkoda , że się nie udało pozałatwiać spraw :( ale może jest jeszcze na to szansa ?

Dorota super , że mąż dostał urlop znaczy , że ma fajnego szefa a nie h**a wrednego :D teraz na pewno Ci pomoże i twój "kryzys" minie :) nacieszycie się sobą i razem zajmiecie się małą :) twój brzuch wygląda rewelacyjnie <3 chciałabym kiedyś taki mieć :D w niczym nie przypomina , że byłaś w ciąży ...

Ewelina super , że lekarz podjął decyzję o wprowadzeniu Clo . Teraz wszystko ruszy z kopyta i nim się obejrzysz to przylecisz pochwalić się nam BETĄ :) tak Ci życzę i trzymam mocno kciuki :*

Magda super , że się odezwałaś :) W pracy lipa , że siedzisz pokrzywiona i nic nie robisz :( czas najwyższy na l4 , mówię Ci siedzenie w domu nie jest takie złe . Po paru dniach zobaczysz , ze też jest co robić ;)

Kasiarzynka super , że mąż wraca :0 dobre i 6 dni a w grudniu sobie odbijecie :) Masz mega patenty na uśpienie czujności małej :D ciekawe czy u nas kiedyś taki sposób zadziała :D fakt , że mieszkam przy przejeździe kolejowym może nie jest taki zły jak mi się wydaje :P no może do puki nie zaczynają trąbić ... to może przestraszyć dorosłego co dopiero maluszka :/

A ja wczoraj zostałam sama :( mąż pojechał na kontrakt wraca 8 grudnia ... teraz muszę poszukać sobie jakiegoś zajęcia :/

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Marzec x 2 <3 <3
  • A-nisia Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej

Lorka: tez zostałam sama od dzis na dwa tyg, to krócej niz u Ciebie ale i tak mi smutno:(

pleasure: rozumiem ze to musi byc dziwne uczucie, ale pomysl sobie ze nadszedł nowy etap w Twoim zyciu i masz teraz inne priorytety i musisz sie skupic na tym co najwazniejsze, wszystko dla dobra maluszka :*

a moja misja w izbie lekarskiej dzis znowu zakonczona niepowodzeniem, choc jakis tam krok do przodu jest.pójde tam jeszcze jutro, do trzech razy sztuka...a sprawa jest bardzo prosta, chodzi o to ze teraz koncze staz i zaczynam rezydenture z pediatrii i chce to zrobic jak najszybciej zeby ewntualnie pójsc na zwolnienie gdyby była takas potrzeba, bo jesli pozwolą mi zacząć np w lutym (!) to może sie okazac ze nie bede w stanie podjąc pracy i zostane bez macierzyńskiego i przepadnie mi miejsce na specjaslizacje, dlatego chce to zrobic jak najszybciej a blokują mnie tylko...papiery!

ex2banlianb8bcf2.png
  • Lorka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wizytuje 13 Listopada w piątek !!! na 13:00 !! :D lepszej daty dostać nie mogłam :P

Mój mąż tak zawsze pracuje 6 tygodni na morzu i 6 tygodni w domu , z niewyjaśnionych powodów te 6 tygodni w domu leci jak z bicza strzelił a te drugie 6 tygodni się dłuży niemiłosiernie :/ ale co zrobić , taka praca .

Aga , niestety papierologia w naszym kraju jest bezlitosna :( trzeba dwadzieścia razy suszyć komuś głowę , żeby uzyskać oczekiwany efekt :( trzymam kciuki , żeby udało się to tobie załatwić :)

U mnie dziś ładna pogoda , poszłam zrobić pranie rozwieszę na dworze puki ładnie jest :) i zaraz uderzam na spacer i zakupy ;)

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miszkaaa wrote:
    Część śpiochy!

Dobre sobie, ja dziś na nogach od 1 w nocy :P księżyc w pełni i nie dał mi pospać (nigdy nie miałam z tym problemu). A jutro lecę do doktorka po L4, dopadły mnie wirusy nie te co trzeba :/

Aga, Iwonka, Ada, Dorotka, Kasia, Ewelina <3 dziękuję :)
    Ewelina, 6 tygodni? Moje 5 dni to pikuś, a ja tu narzekam, że jestem sama. Już nie będę :D

Madzia, uciekaj na L4 ;) to na pewno nie tak, że nie jesteś potrzebna w pracy :) ciesz się błogosławionym stanem :)

Aga, niestety walka z papierami to prawie jak walka z wiatrakami, ale da się wygrać. Dzisiaj zwycięża najbardziej wytrwały ;) susz im głowę i walcz o swoje :)

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Lorka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam :)

Zaraz idę robić obiadek .
    Wrzucam fotkę z okazji 16t0d ;)

3905267b29c15caamed.jpg

JennyXS, miszkaaa, kwiatuszek789, czekolada, A-nisia, Kasiarzynka, monika_89, littleladybird lubią tę wiadomość

3jvzzbmhygd0qdzi.png
    010icsqv149by2kh.png
‹‹ 273 274 275 276 277 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ