Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej
Madzia a po samo zwolnienie nie mozesz osc do lekarza? Bo do 9.11 to jeszcze 2 tyg. A moze jakis urlop zalegly masz?
Kasiarzynka 6 dni to co to tak na prawde jest.ale fajnie ze w grudniu odbijecie sobie troche a to i swieta i sylwek. W swieta chrzcicie mała? -
Dzień dobry
Kasia bardzo mi przykro z powodu wrednej teściowejmoże porozmawiaj z mężem , że Ty tak nie potrafisz prosto z mostu jej wygarnąć i porozmawiajcie z nią razem . Ty potrzebujesz męża a mąż ma na głowie prace i mgr i na pewno chciałby spędzać z toba więcej czasu... chociaż fakt jak mąż się nie postawi i zacznie robić ten remont to pipa będzie triumfowała ... co za babsztyl
ale nie przejmuj , i nawet nie myśl o popadaniu w depresje ... masz tu nas , możesz się wygadać i nabluzgać na wszystko dookoła
i absolutnie się nie denerwuj , masz odpoczywać i się relaksować bo tego potrzebuje Twój brzuszek!!! mam nadzieję , że dziś masz odrobinę lepszy humor
przesyłam buziaki :*
Aga szkoda , że się nie udało pozałatwiać sprawale może jest jeszcze na to szansa ?
Dorota super , że mąż dostał urlop znaczy , że ma fajnego szefa a nie h**a wrednegoteraz na pewno Ci pomoże i twój "kryzys" minie
nacieszycie się sobą i razem zajmiecie się małą
twój brzuch wygląda rewelacyjnie
chciałabym kiedyś taki mieć
w niczym nie przypomina , że byłaś w ciąży ...
Ewelina super , że lekarz podjął decyzję o wprowadzeniu Clo . Teraz wszystko ruszy z kopyta i nim się obejrzysz to przylecisz pochwalić się nam BETĄtak Ci życzę i trzymam mocno kciuki :*
Magda super , że się odezwałaśW pracy lipa , że siedzisz pokrzywiona i nic nie robisz
czas najwyższy na l4 , mówię Ci siedzenie w domu nie jest takie złe . Po paru dniach zobaczysz , ze też jest co robić
Kasiarzynka super , że mąż wraca :0 dobre i 6 dni a w grudniu sobie odbijecieMasz mega patenty na uśpienie czujności małej
ciekawe czy u nas kiedyś taki sposób zadziała
fakt , że mieszkam przy przejeździe kolejowym może nie jest taki zły jak mi się wydaje
no może do puki nie zaczynają trąbić ... to może przestraszyć dorosłego co dopiero maluszka
A ja wczoraj zostałam samamąż pojechał na kontrakt wraca 8 grudnia ... teraz muszę poszukać sobie jakiegoś zajęcia
-
hej hej
Lorka: tez zostałam sama od dzis na dwa tyg, to krócej niz u Ciebie ale i tak mi smutno:(
pleasure: rozumiem ze to musi byc dziwne uczucie, ale pomysl sobie ze nadszedł nowy etap w Twoim zyciu i masz teraz inne priorytety i musisz sie skupic na tym co najwazniejsze, wszystko dla dobra maluszka :*
a moja misja w izbie lekarskiej dzis znowu zakonczona niepowodzeniem, choc jakis tam krok do przodu jest.pójde tam jeszcze jutro, do trzech razy sztuka...a sprawa jest bardzo prosta, chodzi o to ze teraz koncze staz i zaczynam rezydenture z pediatrii i chce to zrobic jak najszybciej zeby ewntualnie pójsc na zwolnienie gdyby była takas potrzeba, bo jesli pozwolą mi zacząć np w lutym (!) to może sie okazac ze nie bede w stanie podjąc pracy i zostane bez macierzyńskiego i przepadnie mi miejsce na specjaslizacje, dlatego chce to zrobic jak najszybciej a blokują mnie tylko...papiery! -
Ja wizytuje 13 Listopada w piątek !!! na 13:00 !!
lepszej daty dostać nie mogłam
Mój mąż tak zawsze pracuje 6 tygodni na morzu i 6 tygodni w domu , z niewyjaśnionych powodów te 6 tygodni w domu leci jak z bicza strzelił a te drugie 6 tygodni się dłuży niemiłosiernieale co zrobić , taka praca .
Aga , niestety papierologia w naszym kraju jest bezlitosnatrzeba dwadzieścia razy suszyć komuś głowę , żeby uzyskać oczekiwany efekt
trzymam kciuki , żeby udało się to tobie załatwić
U mnie dziś ładna pogoda , poszłam zrobić pranie rozwieszę na dworze puki ładnie jesti zaraz uderzam na spacer i zakupy
-
miszkaaa wrote:Część śpiochy!
Dobre sobie, ja dziś na nogach od 1 w nocyksiężyc w pełni i nie dał mi pospać (nigdy nie miałam z tym problemu). A jutro lecę do doktorka po L4, dopadły mnie wirusy nie te co trzeba
Aga, Iwonka, Ada, Dorotka, Kasia, Ewelinadziękuję
Ewelina, 6 tygodni? Moje 5 dni to pikuś, a ja tu narzekam, że jestem sama. Już nie będę
Madzia, uciekaj na L4to na pewno nie tak, że nie jesteś potrzebna w pracy
ciesz się błogosławionym stanem
Aga, niestety walka z papierami to prawie jak walka z wiatrakami, ale da się wygrać. Dzisiaj zwycięża najbardziej wytrwałysusz im głowę i walcz o swoje