Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kasia !!! oszalałaś
nie dźwigaj ciężkich siatek
mam nadzieję , że teraz odpoczywasz i , że czujesz się dobrze
Ja właśnie ogarnęłam komodęmożna powoli zapełniać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 14:18
arien, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
Iwona - jak Ci nie podchodzi rosołek to poproszę wysyłkę w słoikach - bardzo chętnie przyjmę i ze smakiem spożyję
Ewelina - leżę teraz i odpoczywam, ale co się podniosę to boli bardziejopisywałam Wam kiedyś ten ból, który łapał mnie wiecorami i myślałam, że to pęcherz. Więc chyba jednak nie pęcherz.
Gdzie Pola? Pooolaaa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2015, 14:26
100krotka:) lubi tę wiadomość
-
Kasia ja dzisiaj w biedronce zrobiłam to samo
nie miałam zeta na wózek wiec wzięłam maly koszyk który szybko zapchał sie po sam brzeg. Ja to mam o tyle lepiej ze musiałam to tylko do samochodu dotaszczyć ale nie byl to dobry pomysł
musimy bardziej uważać
No właśnie gdzie Pola?! -
Ada, to ciekawe co ja mam powiedzieć?
mój brzuch jest naprawdę mały i czasem się złoszczę na to że on wcale nie rośnie
stanął w miejscu i ciul a dziecko niby duże. I jak to ma się jedno do drugiego? myślę że mięśnie też swoje robią w zeszłym roku jak leżałam w szpitalu to lekarz się mnie pytał czy ćwiczę bo mam mocne mięśnie i zbada c mnie nie może, kiedyś owszem dużo ćwiczyłam ale po ślubie nic kompletnie nic
Kasia, nie dźwigaj.
właśnie ani Poli ani Magdy nie ma... -
nick nieaktualnyKasia Ada uwazajcie z tym dzwiganiem zakupow! mowi ta co sama to robi;/
Kasia zapach mi nie podchodzil nie wiem czemu;/ ale zjesc zjadlam i teraz mnie grzeje:) mam spory garnek to moge Ci troche wyslac
Dziewczynki brzuszki wam jeszcze urosna
Wlasnie Pola Magda gdzie jestescie? -
Kasia na szczęście brzuch mnie nie boli, ale tak sie później ocknęłam że pochopnie sie zabrałam za te zakupy
będę musiała sie jakos sfotografować to Wam wrzucę. Ja jakos nie widzę różnicy od ostatniej fotki.
Marlenko widocznie raz zrobiona masa mięśniowa zostajepewnie nasze brzuchy niedługo wystrzelą a przy tym popękają
juz wolałabym żeby rósł stopniowo
-
Iwona dobrze, że wracasz do formy
na pocieszenie Ci powiem, że ważymy tyle samo teraz
ja schudłam duzo przed ślubem ale potem jakoś mi się przybrało spowrotem
Patrycja jasne są szczupłe osoby, ale są też te okrąglejsze (nie mówię o otyłości) i to nie jest powod do komentowania no ale niektorzy widocznie nie mają kultury, co zrobic. Super, że na wizycie wszystko oko sutkach słyszałam, to może pobudzić laktację i skurcze
Kasia nie dzwigaj ciężarów!
ah... objadłam się wątróbką i chyba pęknę13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyMonika u mnie wachania wagi pojawily sie tak z rok po slubie jak zaczelismy starania i ja leczenie tarczycy przed najwiecej wazylam 55kg(hmm) a pozniej juz szlo tylko w gore;/ ale ja jestem zawzieta i mam nadzieje ze uda sie schudnac:) teraz najwazniejsza Lenka (ale coraz czesciej zaczynam zwracac uwage co jem)
Kasia a moze to maluszek sie przekrecil czy cos? ja tak czesto mam przy wstawaniu przekrecaniu sie ogolnie znianie pozycji mala sie ze tak powiem chwile wypina po chwili przechodzi:)
Probuje ogarnac nasza wyprawke co mamy czego nie i jakos ciezko mi to idzie;/
Z ubranek mam juz na pierwsze 2/3 miesiace, awrescie sie gubie;/ grrr -
Iwona ja ważyłam kiedyś 54kg ale na początku mój (wtedy nie) mąz często zabierał mnie na pizzę na randki i kg leciały w górę, a u mnie to dość szybko idzie. Przed ślubem zrzucilam ponad dychę, doszłam do 62 i znowu powoli się zbierało. w pierwszej ciazy startowałam z 75 ale poroniłam, nie ruszałam się, więc znowu mi się przybrało i mam. Strasznie łatwo tyję, ale zrzucić u mnie to katorga. Nawet siłownia i dieta mi nie pomogła, jedynie wyrzeźbiłam ciało trochę. Liczę że przy kp spadnę z wagi a potem będę sie pilnowąć...13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Kasia, proszę uważaj z dźwiganiem, bo to mało bezpieczne. Trzymaj się tam i oby brzuch odpuścił :*
Iwona, no właśnie połapać się z tym czasem jest trudno, ja mam teraz wszystko spisane i poodznaczane i dzięki temu jeszcze się nie pogubiłam.
Monika, Iwona, a ile macie wzrostu?
Monika, zazdroszczę tej wątróbki, ja w końcu dostałam gołąbki (jednego od mamy, a jednego od teściowej, więc miałam degustację), więc też super, ale tym samym plan wątróbkowy przesunął się na kolejny tydzień.
POLA? -
nick nieaktualnyMonika u mnie bylo tak samo
pizza itp:) z ale przed slubem wcinalam co chcialam ile chcialam i o ktorej chcialam a waga stala w miejscu(zapewne dzieki pracy bo pracowalam jako kelnerka caly czs w ruchu)
Jak to mowi moja szwagierka mlode jestezmy i jak bedziemy chcialy do figury wrocimy:)
Patrycja ja mam tak z 165:) taki karykaniec maly ze mnie
Ja wlasnie mialam spisane wszystko na starym laptopie a on teraz nie dziala i du...;/
ale z tego co ogarniam to trzeba dokupic buteleczki, ze dwa reczniczki, kosmetyki dla niuni, jakies termoopakowanie na butelke termometr bezdotykowy i zastanawiam sie nad poduszka do karmienia bryke dla Lenki no i wyprawka do szpitala dla mnie:) a i jeszcze ta komoda:)
Lozeczkoi posciel mamy dostac w listopadzie Wiec pewnie jeszczedokupie jakies dodatkowe przescieradelko i poszewki na psciel
Dziwewczynki a kupujecie albo kupilyscie nawilzacz powietrza i inhalator(wczoraj pani doktor powiedziala ze napewno sie przyda i mi i malej) -
Patrycja niecałe 160 cm. Wszycy od zawsze mi powtarzali, że mam figurę jak prabacia, będę szersza niż wyższa... Po porodznie trzeba będzie wziąć się ostro za siebie - kp i dieta plus ćwiczenia powinny pomóc. Gołąbki lubię, robiłam w zeszłym tygodniu
Iwona dojdziemy do formyja inhalatora nie planuję, jak trzeba będzie (odpukać) to sie kupi, nawilżacz raczej tak bo mała urodzi się zimą, a wtedy się grzeje i powietrze jest suche
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
W takich sytuacjach bardzo doeceniam fakt ze moja waga raczej stoi ładnie w miejscu niezależnie od tego ile jem
to bardzo miłe z jej strony hihi
jakoś nigdy az tego tak nie doceniałam, dopiero zaczełam przed ślubem kiedy nie musiłam tak jak inni martwic sie jak bede wyglądac w sukni
moja max waga w życiu to 50 kg
co do inhalotora to powiem Wam że z lekarskiego punktu widzenia to akurat bardzo wazne urządzenie, ale jasne można zaczekac do urodzenia dzidziusia
a ja złapałam troche doła po tej diagnozie guzka tarczycy, czekam teraz na biopsje i jestem w takim zawieszeniu...wszystko juz szło tak ładnie i oczywiście musiało coś wyskoczyctak bardzo bym chciała zeby dało sie zaczekac z operacją do porodu:(
-
nick nieaktualnyAgnieszka ja o inhalatorze juz od kilku lekarzy slyszalam ze powinnam kupic dla siebi bo czesto mam problemy zatokowe;/ale jakos zawsze cos...
Dziewczyny jak to nie tyc jak maz wraca z pracy i przynosi ze soba kawalek ciasta dzis 3bit:) no i wez nie sprobuj to sie gniewa;/ on tweirdzi ze jak raz na tydziem mi przywiezie to nie utyje