Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorota fajnie że w domu a mąż no coż jak to z facetami, ciekawe jak mój spiszę się
wiecie co na allegro wybrałam kilka rzeczy i wrzuciłam do koszyka m.in. smoczki, butelki, majtki poporodowe, pieluchy, kocyki, jest trochę taniej niż w hurtowni jednak a i na spokojnie mogę się zastanowić.
Dostawca HUbiWorld to chyba Dorotko Ty coś zamawiałaś ?? -
Marlena tak, jak zamawialam u tego dostawcy. Towar ok, chyba w 3 dni mialam, jak nie dopisalam rozmiaru nakladek silikonowych to dzwonil i pytal jaki potrzebuje i skonczyl im sie jakis kolor myjek to pytal ktory inny chce. Bardzo rzetelnie.
Co do sprzatania i meza to nie zostawie mu tego bo chcial dopiac wszystko na ostatni guzik i najwazniejsze ze z robotami remonowymi wyszedl z domu. I po nich jest ogarniete. Ale a to na szafce cos stoi a to cos trzeba gdzies utknąc i tak wyszlo ze z tym sobie nie poradzil. Ale wiem ze robil co mogl. Teraz z zalem pojechal do pracy bo chcialby z nami posiedziec. Ja robie (tzn robilam bo ssaczek sie odezwal) porzadek na jej lozeczku, zakladam posciel, ukladam w jej komodzie aby bylo wygodnie. W sumie nie czuje sie zmeczona. Ale wiem zeby uwazac i sie nie przemeczyc.
Kasia i ja kciukam za wizyte
Iwona no coz tak na prawde to niepotrzebnie szlas do lekarza w te zarazki. Na tym etapie moglabys spokojnie dostac juz cos mocniejszego z lekow. Wiem ze lepiej unikac ale Ciebie dlugo to juz meczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 17:13
-
nick nieaktualny
-
Marlena, tak zadowolona jestem
Ada kulilam w aptece 2 sztuki siateczkowych chyba w rozmiarze M ale nie jestem pewna. W aptece rozmiar doradzili. Przepieralam je sobie i 2 szt spokojnie wyystarczyly.
Sa rozciagliwe ale nawet ich nie czuc jak sie je nosi a podklady tez nie wypadaja
Kasia czekamy na infoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 19:53
-
Hej, nie wiem czy śledzicie promocje na Limango, ale dziś sporo taniej są np. śpiworki JJ Cole. Wiem, że część z Was jest zwolenniczką kombinezonów, ja jestem po stronie śpiworków, bo po pierwsze unika się ubieranie dziecka w grube i mało wygodne ubranie, a po drugie jak się wejdzie do ciepłego pomieszczenia lub w samochodzie wzrośnie temperatura to można szybko odpiąć wierzchnią warstwę i dziecko się nie przegrzewa. W każdym razie daję znać, że jest okazja
-
No już jestem
Ale ten mój dr ma dziadowskie USG - masakra. Płeć dalej niepotwierdzona :p Ale maluszek rośnie, waży 250g. Wydawało mi się to mało, ale lekarz twierdzi, że ok, w internetach piszą też, że ok
Na 10.11 mam połówkowe i wiety sobie popodglądamy
Jestem szczęśliwa
Już długości nie mierzył. Szyjka twarda, długa, zamknięta, ale dostałam w globulkach clotrimazol, bo mimo, że nie mam objawów to nie podobała mu sie wydzielina. Pobrał też wymaz. I to wszystko
Dzięęęki za kciuki!
miszkaaa, kwiatuszek789, czekolada lubią tę wiadomość
-
Cześć
ja po wizycie kontrolnej u diabetolog. Oczywiście zdążyłam się z nią ściąć bo przez ostatni miesiąc przytyłam aż 1,5kg. A fe, taka gruba jestem. NO i dostałam ochrzan za używanie miodu w czasie grypy, bo szkodzę małej. żeby to jeszcze mocno mi podniosło cukier ponad normę, dobiłam tylko granicy norm więc bez przesady. Noż cholera, wg niej miałam nic nie brać i czekać aż cudnownie ozdrowieję.
Dorotko super, że tak cieszysz się z małej, chyba spłynęła na Ciebie fala miłościfantastycznie że Was wypuścili!
może mąż faktycznie się zestresował tym fotelikiem, ale w sumie dobrze wiedzieć, że warto zrobić przeszkolenie sobei w tym temacie. Jak oni ogarniali skoro zostawili bałagan? olej sprzątanie i odpocznij
Marlena o bardzo miło ze strony kasjerki
Kasia mógł dostać i szkolenie i premiętak czy siak fajnie, że jest doceniiony
super wiadomości po usg, maluszek ładnei rośnie
Ewelina piękny sen, mam nadzieję, ze proroczy (w sensie posiadania córki, nie braku wyprawki)
Ada no ładnie poszłaś do przodu, no ale w sumie dobrze. U mnie też jeszcze raptem parę rzeczy i koniec
Iwona zdrówka!13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Dorota, Twoje pytanie w punkt. Jak je zadałaś to postanowiłam pomyśleć i wyszło mi, że lekarz na pewno nie mówi mi całej prawdy, żeby mnie nie stresować
A internet nie jest taki wrażliwy
Oczywiście masz rację, to przecież bez sensu
Może chodziło o potwierdzenie z dwóch różnych, niezależnych źródeł? Szczególnie, że na marcówkach to te dzieci po 400g już ważą
Monika, mnie też wydaje się, że 1.5 kg w miesiąc to nie jest zły wynik. Może powinnaś pomyśleć o zmianie lekarza skoro z tą cały czas się spinasz? A powiedz, Ty masz cesarskie cięcie planowane z powodu cukrzycy właśnie?
-
bo ja wiem czy poniżej normy. Czepia się mnie bo mam nadwagę. Jakbym startowała z wagi 50kg to se mogę przytyć tyle. Wcale nie uważam, żeby moje wyniki były tragiczne. Za 2 dni zaczynam 7mc i zaledwie 5/6kg na plusie.
No ale ona strasznie nie lubi osób które mają jakiekolwiek dodatkowe kg13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
I zapomniałam napisać, że podczas USG wyrażnie czułam bulgotanie i skorelowało się ono z wierceniem malucha. Chociaż nie za każdym razem jak widziałam, że się rusza to bulgotało
Monika - co to za lekarz, który nie lubi ludzi z czymś tam. No kurde! Poza tym diabetolog/dietetyk chyba najczęściej pracuje z osobami z dodatkowymi kgNo załamałaś mnie jej postawą