Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorota fajnie że w domu a mąż no coż jak to z facetami, ciekawe jak mój spiszę się

wiecie co na allegro wybrałam kilka rzeczy i wrzuciłam do koszyka m.in. smoczki, butelki, majtki poporodowe, pieluchy, kocyki, jest trochę taniej niż w hurtowni jednak a i na spokojnie mogę się zastanowić.
Dostawca HUbiWorld to chyba Dorotko Ty coś zamawiałaś ?? -
Marlena tak, jak zamawialam u tego dostawcy. Towar ok, chyba w 3 dni mialam, jak nie dopisalam rozmiaru nakladek silikonowych to dzwonil i pytal jaki potrzebuje i skonczyl im sie jakis kolor myjek to pytal ktory inny chce. Bardzo rzetelnie.
Co do sprzatania i meza to nie zostawie mu tego bo chcial dopiac wszystko na ostatni guzik i najwazniejsze ze z robotami remonowymi wyszedl z domu. I po nich jest ogarniete. Ale a to na szafce cos stoi a to cos trzeba gdzies utknąc i tak wyszlo ze z tym sobie nie poradzil. Ale wiem ze robil co mogl. Teraz z zalem pojechal do pracy bo chcialby z nami posiedziec. Ja robie (tzn robilam bo ssaczek sie odezwal) porzadek na jej lozeczku, zakladam posciel, ukladam w jej komodzie aby bylo wygodnie. W sumie nie czuje sie zmeczona. Ale wiem zeby uwazac i sie nie przemeczyc.
Kasia i ja kciukam za wizyte
Iwona no coz tak na prawde to niepotrzebnie szlas do lekarza w te zarazki. Na tym etapie moglabys spokojnie dostac juz cos mocniejszego z lekow. Wiem ze lepiej unikac ale Ciebie dlugo to juz meczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 17:13
-
nick nieaktualny
-
Marlena, tak zadowolona jestem

Ada kulilam w aptece 2 sztuki siateczkowych chyba w rozmiarze M ale nie jestem pewna. W aptece rozmiar doradzili. Przepieralam je sobie i 2 szt spokojnie wyystarczyly.
Sa rozciagliwe ale nawet ich nie czuc jak sie je nosi a podklady tez nie wypadaja
Kasia czekamy na infoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2015, 19:53
-
Hej, nie wiem czy śledzicie promocje na Limango, ale dziś sporo taniej są np. śpiworki JJ Cole. Wiem, że część z Was jest zwolenniczką kombinezonów, ja jestem po stronie śpiworków, bo po pierwsze unika się ubieranie dziecka w grube i mało wygodne ubranie, a po drugie jak się wejdzie do ciepłego pomieszczenia lub w samochodzie wzrośnie temperatura to można szybko odpiąć wierzchnią warstwę i dziecko się nie przegrzewa. W każdym razie daję znać, że jest okazja
-
No już jestem
Ale ten mój dr ma dziadowskie USG - masakra. Płeć dalej niepotwierdzona :p Ale maluszek rośnie, waży 250g. Wydawało mi się to mało, ale lekarz twierdzi, że ok, w internetach piszą też, że ok
Na 10.11 mam połówkowe i wiety sobie popodglądamy
Jestem szczęśliwa
Już długości nie mierzył. Szyjka twarda, długa, zamknięta, ale dostałam w globulkach clotrimazol, bo mimo, że nie mam objawów to nie podobała mu sie wydzielina. Pobrał też wymaz. I to wszystko
Dzięęęki za kciuki!
miszkaaa, kwiatuszek789, czekolada lubią tę wiadomość

-
Cześć
ja po wizycie kontrolnej u diabetolog. Oczywiście zdążyłam się z nią ściąć bo przez ostatni miesiąc przytyłam aż 1,5kg. A fe, taka gruba jestem. NO i dostałam ochrzan za używanie miodu w czasie grypy, bo szkodzę małej. żeby to jeszcze mocno mi podniosło cukier ponad normę, dobiłam tylko granicy norm więc bez przesady. Noż cholera, wg niej miałam nic nie brać i czekać aż cudnownie ozdrowieję.
Dorotko super, że tak cieszysz się z małej, chyba spłynęła na Ciebie fala miłości
fantastycznie że Was wypuścili!
może mąż faktycznie się zestresował tym fotelikiem, ale w sumie dobrze wiedzieć, że warto zrobić przeszkolenie sobei w tym temacie. Jak oni ogarniali skoro zostawili bałagan? olej sprzątanie i odpocznij
Marlena o bardzo miło ze strony kasjerki
Kasia mógł dostać i szkolenie i premię
tak czy siak fajnie, że jest doceniiony
super wiadomości po usg, maluszek ładnei rośnie
Ewelina piękny sen, mam nadzieję, ze proroczy (w sensie posiadania córki, nie braku wyprawki
)
Ada no ładnie poszłaś do przodu, no ale w sumie dobrze. U mnie też jeszcze raptem parę rzeczy i koniec
Iwona zdrówka! -
Dorota, Twoje pytanie w punkt. Jak je zadałaś to postanowiłam pomyśleć i wyszło mi, że lekarz na pewno nie mówi mi całej prawdy, żeby mnie nie stresować
A internet nie jest taki wrażliwy
Oczywiście masz rację, to przecież bez sensu
Może chodziło o potwierdzenie z dwóch różnych, niezależnych źródeł? Szczególnie, że na marcówkach to te dzieci po 400g już ważą 
Monika, mnie też wydaje się, że 1.5 kg w miesiąc to nie jest zły wynik. Może powinnaś pomyśleć o zmianie lekarza skoro z tą cały czas się spinasz? A powiedz, Ty masz cesarskie cięcie planowane z powodu cukrzycy właśnie?
-
bo ja wiem czy poniżej normy. Czepia się mnie bo mam nadwagę. Jakbym startowała z wagi 50kg to se mogę przytyć tyle. Wcale nie uważam, żeby moje wyniki były tragiczne. Za 2 dni zaczynam 7mc i zaledwie 5/6kg na plusie.
No ale ona strasznie nie lubi osób które mają jakiekolwiek dodatkowe kg -
I zapomniałam napisać, że podczas USG wyrażnie czułam bulgotanie i skorelowało się ono z wierceniem malucha. Chociaż nie za każdym razem jak widziałam, że się rusza to bulgotało

Monika - co to za lekarz, który nie lubi ludzi z czymś tam. No kurde! Poza tym diabetolog/dietetyk chyba najczęściej pracuje z osobami z dodatkowymi kg
No załamałaś mnie jej postawą