Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOdniose sie chociaz do dzisiejszych wpisow:)
Kasiu Ty tak nie szalej z ta pomoca dobrze! wspolczoje dolegliwosci;/ ja w aptece dostalam taki zel do nog kurcze nie pamietam nazwy a u mamy nocujejakbedziesz chciala jutro Ci podam mitroche pomaga choc u mnie problemy sa z tylem kolan ;/
Trzymam kciuki:)
Agnieszka to teraz odpoczywaj po weekendzie:) napewno daszsobie rade z wychowaniem synka:) mowi sie synos mamusi moze cos w tym jest
Co do moich wynikow lekarz potwierdzil infekcja dal leki.
Dorota ciesze sie ze zakupy z malasie udaly:)
Pola pogoda faktycznie kiepska;/ u mnie tez padalo. Tow wolne dni mozesz poodpoczywac:) wspolczuje tak dlugich przerw miedzy wizytami ja mialam co3 tygi czasami coagnelo sie w nieskonczonosc;/
Monika super ze paczka sie znalazla:)
Marlena teraz bede miala za dwa tygodnie ale tylko usg/
Tak jak mowicie najwazniejsze ze Lenka cala i zdrowalo do lekarza mam nadzieje ze sytuacja sie nie powtorzy.
Zmykam spac choc nie wiem czy predko usne
-
Ja juz nie śpię od 5.50, maluszek postanowił podeptać mi pęcherz
poza tym ze zdenerwowania dostałam biegunki, w brUchu istna rewolucja sie odbywa i moim największym problemem jest teraz moja fobia, czyli żeby nie zachciało mi sie w drodze do lekarza albo co gorsza w trakcie badania
dobrze ze mąż ze mną jedzie...
Iwona- kiepska wizyta. Mój niestety czasem tez się tak zachowuje, szczególnie jak mam wizytę na 20.30 a wchodzę o 21.30. Wtedy jest troche na odpierdziel. Co innego jak wizyta jest ma 19.20wtedy czuje sie zadbana
Dam znać po wizycietrzymajcie kciuki nie tylko za małego ale teraz tez za moje zwieracze
-
Juuuz
otóż mamy zdrowego synusia
wszystko w jak najlepszym porządku, wszystko ze wszystkim sie zgadza a maluszek waży 460 g
poprosiłam panią dr o zmierzenie szyjki. Powiedziała ze bardzo dluga 44 mm wiec to stawianie macicy niczego złego nie robi
ponieważ bylam taka strasznie zdenerwowana to napilam sie neospasminy i na Tomka tez działa bo byl spokojny i pięknie dal sie pomoerzyc
a ze zdjęcia podobny do męża, jak boga kocham
nie wiem kiedy fotkę wrzucę bo teraz jedziemy do teściów,potem do znajomych i będziemy późno
dzieki kochane za kciuki
kwiatuszek789, Pola 89, czekolada, pleasure, Lorka, monika_89, miszkaaa, Kasiarzynka, 100krotka:), littleladybird lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
no i mam moje zamówienie. Wczoraj kupiłam jeszcze nawilżacz powietrza. Zostały staniki, laktaor i kosmetyki dla małej. Poza tym wyprawka gotowa
Ada jak brzuch? wczorajsza dieta pomogła?
Kasia cudowne wiadomości! czekam niecierpliwie na zdjęcia -
Kasia gratuluje
widzisz nie ma co sie martwić, a jesli chodzi o rewolucje żołądkowe przed wizytą to doskonale to znam. Miałam tak dwa razy, raz po drodze juz do lekarza musiałam miec przystanek na stacji benzynowej
czekamy na zdjęcie
Jesli chodzi o mój brzuch to jest lepiej. Rano zjadłam kilka śliwę i popijam activia dzieki czemu mogłam sie normalnie załatwić.
Ja dzis od rana bylam na miescie, pogoda paskudna ale musial pozałatwiać kilka rzeczy. Najważniejsze to hyla wizyta w lumpie i cala reklamówka fantów dla Klarydziewczyny kupujcie ciuszki nexta bo są super, każde z nich wyglądają jak nowe. Do tego zamówilam rolety do pokoju, byłam po skierowanie do lekarza, zawiozłam firankę do krawcowej. Dopiero zasiadłam w domu.
-
Cześć laseczki
Kasia gratuluję wizyty , cudownie że synek rośnie i jest zdrowy (innej opcji nie miał)szkoda tylko , że się nie wyspałaś ale to nadrobisz . Z niecierpliwością czekamy na zdjęcie twojego okruszka
aaaa i nie szalej z tymi remontami!!!
Ada sporo po drodze załatwiłaśja podjechałam jedynie do apteki i biedronki po mandarynki
coś zaczyna mnie znowu rozkładać jak zwykle przed wizytą
Fajnie , że masz takiego lumpka pod ręką u mnie nie ma nicmoże jak w piątek po wizycie będę to pochodzę w Gdańsku po jakiś lumpkach
Monika super , że paczka się odnalazła i nawet zdążyła już dotrzeć . Ale fakt jakaś rekompensata by się przydałazagubione przesyłki nie mają prawa nam zawracać głowy od tego jest firma sprzedająca zamawiany towar oraz firma kurierska , żeby ją namierzyć . W razie permanentnej zguby firma wysyła nową paczkę ...
wiem z doświadczenia
Magda cieszę się , że u Ciebie wizyta tez przebiegła prawidłowoJa wizytuję w piątek i już się nie mogę doczekać
mam sporą nadzieję , że poznam płeć
Oczywiście nie dopuszczam do głowy myśli , że coś może być nie tak ... szczerze mówiąc to od paru dni czuję coś na wzór kopniaczków , nawet jak rękę przyłożę to czuć
tylko wczoraj coś lenia miała moja kruszynka , ale to zwalam na pogodę mi tez się nic wczoraj nie chciało
Ja miałam upatrzone dwa wózki Bebetto i Camarelo :
http://camarelo.pl/w4.html oraz
Expander Modo http://www.expander.czest.pl/produkty/mondo-grey/
ale po tym jak pokazałam teściowej co mam na oku to ona się rozejrzała szerzej i wynalazła Bebetto carera
http://dzidziusiowakraina.pl/pl/p/CAMARELO-Carera-4w1-z-Maxi-Cosi-CabrioFix-Baza-Maxi-Cosi-FamilyFix/1380
ja go nie brałam pod uwagę ze względów na cenę ale skoro to oni chcą kupić nam karoce dla bąbla to nie będę wybrzydzać zwłaszcza , że jest lżejszy i ma dobry fotelik samochodowy a w taki wolałabym zainwestować bo dużo jeździmyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 13:59
-
o jej
ale pogmatwałam
miało być bebetto silvia
http://www.tomi.pl/bebetto-silvia.html?gclid=Cj0KEQiAyIayBRDo4vjdqJrgxZ0BEiQAhOYCYB6b-m6kdjFqyzf2o37enJ-WIlObyawk4ThUcyDb9s0aAkrS8P8HAQ
No własnie jak nasi mężczyźni wrócą w Grudniu to jedziemy obejrzeć je na żywo . Bo tak przez internet to wszystko ładnie i solidnie wygląda . Ale skłaniamy się najbardziej ku Camarelo Carera . Moja koleżanka ma taki i sobie chwali -
Ada czasem tym ubrankom nie można się oprzeć, trudno że rózowe
Madzia ceny mieszkań są jakie są, nie myśleliście o kupnie jakiegoś małego domu pod miastem? znajmoma wynajmuje mieszkanie w krk i po ślbie zamierzaja kupuć właśnie maly domek zamiast mieszkania. Cieszę sie, że wyniki ok
co do wózka to mamy expandera mondo. Mnie sie bardzo podoba, duża gondola, wysoki (mąż jest wysoki więc nie chcieliśmy niskiego). Taki sam ma Kasia (kasiarzynka) -
Hej hej
Iwona lekarz tragicznie Cie potraktowal, hurtowo aby jak najszybcej odhaczyc kolejna pacjentke. I tylko stresuje zamiast cokolwiek wytlumaczyc i wesprzec. Ehh. Oby za 2tyg na kolejnej wizycie byl juz normalny.
Kasia super ze wizyta na plus i ze maluszek zdrowiutkitez czekam na fotki szkraba
Marlena niestety nie ma co owijac w bawelne i poczatek macierzynstwa jest ciezki. Ale malenstwo i tak wynagradza wszystko samym byciem z namia najgorsze to niewyspanie ale my juz na szybko w nocy przewijamy, dajemy butle i zaraz kladziemy. Te zaraz to okolo godziny zajmuje ale i tak powoli sie przyzwyczajam
Monika no w koooncu dotarlo zamowienie do Ciebiefajnie, ze juz wyprawka praktycznie gotowa
Ada szalejesz z zakupami dla Klaryale ciuszki super.
Tak mi sie pzypombialo - Co moge doradzic tak ogolnie to ze spiochy sa niewygodne. Tzn jak dla mnie. Niewygodnie wyciagac mi je spod Niuni. Tak jak wczoraj zalozylam je jej i 3 razy pod rzad przebiralam i za kazdym razem kombinowalam zeby rozebrac a pozniej ubrac. Najlepiej sprawdzaja sie polspiochy z bodziakiem lub pajac. Ale oczywiscie to tylko moje spostrzezenia
Pewnie pominelam jakeis wpisy ale z tel pisze. Pochwale sie tylko ze mala przybrala mi w tydzien 455g i juz malutko jej brakuje do 4kg
A mamusia kupila sobie na spontanie kurtke zimowaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 15:00
-
Ewelina to racja. Trzeba obejrzeć na zywo, przejechać się po sklepie. Do grudnia nie wiele zostało więc niedługo bęDziecie mogli polatać po sklepach. Szkoda ze przełożyli wizytę.
Docia. Zgadzam sie co do śpiochów, mi tez nie podpasowały przy chrześniaku wolę pajace. Mala ładnie przytyłaoby tak dalej