Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyczesc dziewczynki:) jestem juz w domku moge nadrobic:)
Kasiu gratujuje udanej wizyty:)ciesze sie ze z Tomusiem wszystko dobrzeoby rak dalej
Monia super ze paczka doszla:) jak ja juz bym chciala mniec wszystko byla bym spokoojniejsza ale do soboty niedaleko mam nadzieje ze uda sie juz dokupic wszystko.
Ada widzialam ubranka sliczne:) ja tez mam kilka z nexta i tez wygladaja jak nowe:)
Kochana Ty to szalejesz energi Cie nositez bym tak chciala...
Magda dobrze ze z tarczyca wszystko dobrze:) Jesli chodzi o wozek to my kupujemy camarelo vis tak na 90%:)Tez zawsze placze jakogladam porody lzy same leca.
Ewelina tenTwoj camarelo tez fajny:) mi ogolnie podobaja sie wozki tej firmy:)
Dorota fajnie ze mala tak ladnie przybiera:)
A ja sie pochwale ze dzisiaj z mama nakleilam ze 150 pierogow z kapusta i grzybami:)
-
Widzisz Magda w domu nie jest tak źle a i dzień lenia się czasem należy zwłaszcza jak taka pogoda za oknem. Szkoda że będziecie się z mężem widywać rzadziej przez zjazdy, ale na pewno sobie to odbijecie jakoś
a dużo zajęć ci się szykuje? Ja z kolei żałuję że w lutym się nie zapisałam na jakieś studia teraz mi się nudzi
Ada bez sensu wchodzić na inne wątkija ostatnio wlazlam na kwietniowki i też było nie za ciekawie... Ja sobie obiecałam, że już więcej nigdzie nie zaglądam...
Potem w głowie się kołaczą różne straszne myśli...
Iwona ale się nalepilaśzjadłabym takie rarytasy
-
No ja juz tam baaaardzo rzadko zaglądam, dosłownie raz na jakiś czas i tu dzisiaj BAM! Więcej nie będę szperać po innych wątkach bo sie tylko denerwuje.
Madzia czyli jednak za zwolnieniu nie jest tak źle
Iwona, to racja ostatnio dostałam powera, ale podejrzewam ze nie na długo. Zazdroszczę pierogów
Boże jaka kobieta zmienną jest, a w ciąży to juz w ogólena parterze w kuchni z salonem mamy trzy okna i drzwi szklane na taras. Z mężem stwierdziliśmy ze na drzwi nie zamontujemy rolety bo będzie blokować otwieranie do końca, udalo nam sie kupić pasujący wymiar plisow na te drzwi. Wiec na resztę mieliśmy zamówić rolety. Potem stwierdziłam ze na tym oknie bliżej aneksu kuchennego tez plisa z castoramy by pasowała a na dwa okna frontowe trzeba roletę pod wymiar bo maja nie typowe rozmiary i są wysokie wiec plisa odpada. Pojechalam dzisiaj do castoramy, kupiłam plise na okno przy kuchni, pojechalam do sklepu zamówić roletę na dwa pozostałe okna i ok. Ale namyśliłam sie w domu i stwierdziłam ze w oknie przy kuchni tez chce roletę q nie plise wiec zadzwoniłam do sklepu i zamówilam przez Tel jeszcze jedna roletę, a w czwartek musze oddać plise do castroramy. Sama utrudniam sobie życie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 18:32
-
Kasia, super że z Tomkiem jest wszystko ok
Mały rośnie i tak już zostanie
Monika, najważniejsze że paczka dotarła. Na jaki w końcu nawilżacz się zdecydowałaś ??
Magda, to dobrze że z wynikami wszystko ok. No właśnie my kobiety w ciąży mamy trochę inne normy i czasem więcej najemy się strachu ale już tak mamy.
Ewelina, zazdroszczę że rodzice kupują wózek w takim razie bierz nawet najdroższy he he
Dorotko fajnie że mała przybiera na wodzę. to dobrze
Magda, ja ogólnie nie narzekam że jestem na l4 ale czasem tez nie wiem co mam ze sobą zrobić są dni że chodzę bez celu ale już niedługo
Iwona, wow tyle pierogów
Ada, mam to samo od ranawchodzę na moje tematy no i tam mi się pojawiło na lutówkach nawet nie wchodziłam i nie czytałam ale od rana mam 1000 myśli i panika, jeszcze dziś cały dzień aktywny i Jakub jak na złość spokojny coś tam kopnie ale bez szału ehh.
A ja dziś przebiłam siebie, zamówiłam na allegro parę rzeczy u jednego dostawcy, wrzuciłam do koszyka potem kupiłam wybrałam opcję dostawy i chciałam zapłacić , czytam tam odbiór osobisty Radom..a ja jestem z Radomiaaż mi się gorąco zrobiło
zadzwoniłam i powiedziałam o zaistniałej sytuacji Pani powiedziała że nie ma problemu i że mogę po południu podjechać i zapłacę oczywiście za ubranka
ale numer
-
Ewelina szkoda, że przełożyli Ci wizytę
Dorotko Julcia ślicznie przybiera na wadze
Ada widziałam lutówki... szkoda dziewczyny strasznie
Iwona no niezły wynik, mogę wpaść? moje ulubione pierogi
MArlena http://allegro.pl/865-nawilzacz-powietrza-lampka-aromaterapia-hit-i5037880889.html ten kupiłamFajnie Ci się trafiło z tym sprzedającym, zaoszczędzone na przesyłce możesz kupić jedno ubranko więcej
-
Madzia też mi się skojarzył z j'dore, szczególnie ten złoty
Ada jest "filtr odwapniający wodę wielokrotnego użytku"
zobaczymy jak się sprawdzi, mam nadzieję, że będzie ok. Nie chciałam kupowac typowo dziecięcego żeby można go było położyć w każdym pokoju -
nick nieaktualnyKochane to zapraszam na pierogi
jakmi sie uda to wrzuce fote na fb:)
Ada ja od czsu do czasu zagladam na styczniowki a co zajrze to czytam ze ktoras w szpitalu ijuz nie zagladam.Kochaniutka tak to juz z nami jest zanim sie zdecydujemy na cos konkretnie:)
Marlena to jednym slowem udalo Ci sie -
Magda trochę lipa
ale co zrobisz ... zajęć nie zawalisz bo potem nadrabiać samemu to ciężko może być ...
Na szczęście zjazdy nie są co tydzień to następny weekend jest wasz
Oj Iwona ... te pierogi ... wołają mnie
A ja jutro idę do mamy , ma dla mnie wielką torbę z ubrankami po mojej siostrzeprzejrzę co tam ciekawego zostało i co się nadaje jeszcze
zawsze to wicej kasy zostanie
-
Kasiarzynka,tak to jest z pracodawcą wie o tym że mu się nie postawi więc wykorzystują człowieka
wiadomo bycie samą z małym dzieckiem na pewno nie jest łatwa. Z tego co się zorientowalam jesteś silna kobieta
Monika to samo powiedziałam mężowi że zaoszczedzilismy na kolejne spodenki he he
Jakub od 30 min szalejemąż ostatnio zwrócił uwagę że zaczyna buszowac tak 22-23 zwróciłam uwagę i faktycznie tak jest
-
Hej
Kasia k. Współczuję wyjazdu męża. Czasami trzeba zacisnąć zęby i zostawić dla siebie słowa które sie cisną na usta odnośnie szefatakie czasy wredne, ale jesteś silna i dasz ze wszystkim rade!
Marlenka, ja zauważyłam że Klara tez upodobała sobie takie godziny harcowania
A ja niedawno wstałam, zrobiłam sobie śniadanko, leżąc w łóżku zjadłam sobie i co? Wszystko wylądowało zaraz w kibluco jest z tym moim żołądkiem ostatnio?
-
Hej w pochmurny dzień
na szczęście dziś mąż w domu dopiero jutro idzie na nockę wię c przynajmniej nie jestem sama.
Ada, propo wymiotów ja wczoraj po kolacji miałam odruch wymiotny, na szczęście nie wymiotowałam, ale zrobiło mi się tak niedobrze że aż nad kiblem wisiałammoja siostra mówi że początki ciąży wracają ale chyba bym nie chciała aż brzuch mnie rozbolał jak mnie szarpało