Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
będzie dobrze dziewczyny choć znam ten strach kiedy zastanawiasz się czy z dzidzia wszystko w porządku.
Ja dziś znow cala w stresie bo rano pojawiła się krew przy podcieraniu, zapobiegawczo leze ile się da. Na szczęście zdiagnozowalam ze pojawiło mi się otarcie przy wejściu do pochwy i to stad leciało. No ale żeby krew? Pierwszy raz mam coś takiego. Umówiłam się na piateg do gina żeby spojrzał co to.
Czasem myślę ze do porodu osiwieje, dostane zawału lub moj maz rozwiedzie się ze swoja toksyczna zona.
Ja planowałam drugie dziecko do trzydziestki urodzić, no i w sumie plan się spełni i to wcześniej niż myślałam -
Tez bym chciala do 30 urodzic wszystkie dzieci. Ja planuje 2 a maz chcialby 3 dzieci ale probuje mu to wybic z glowy...
Mala czarna cale szczescie ze wiesz skad te plamienie bo na serio bys zwariowala. Nie wyobrazam sobie jaki to lek musi byc kiedy krew sie pojawia... U mnie narazie ciaza spokojnie przebiega ale wmawiam sobie ze tak pieknie byc nie moze i pewnie cos sie wydarzy w koncu.... -
Cześć
Witam i ja się dotarłam wreszcie do Was moje kochane kobitki
ale się rozpisałyście.
Miszka ja też jutro wybieram się na bete i progesteron zrobię. Powiedzcie mi muszę być na czczo czy nie ??
Kada wg belly też mam termin an 21 lutego.
We wtorek mam wizytę.miszkaaa, monika_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
miszka pierwsze usg miałam w 6t2d ciąży wg OM a wg usg był 5t6d i jeszcze serduszka nie było więc na spokojnie róznie się pojawia ale w okolicach 6 tyg powinno juz byc, jutro mam nadzieję ze zobaczę już moja fasolke która dobrze się rozwija stąd moje obawy bo na tym pierwszym usg jeszcze wyszedł krwiak wiec nawet o ciąży nikomu z mężem nie mówimy narazie , w poprzedniej ciąży moja lekarka powiedziała mi tak: ze jak znamy termin owulacji kiedy wystąpiła to dodajmy ok 25 dni i wtedy już na usg powinno byc serduszko
-
No to u mnie chyba nie sprawdzilo sie te 25 dni.
Musi byc wszystko dobrze, ale taka obawa zawsze gdzies w srodku siedzi. Chociaz i tak wyjatkowo spokojna jestem w ciazy.
A ja czekam na ruchy malej bo zawsze o tej porze rozkreca sie i wierci i chyba dzisiaj tez ale jakos malo i delikatnie. Ale dobre i to
Miszka, Czekolada trzymam kciuki za bety, Kada i za Twoja wizyte rowniez
Dzisiaj sie juz zegnam, dobranoc -
Hej dziewczyny, które jeszcze pracują?
Kwiatuszek moja dala prawdziwy popis wczoraj, pierwszy raz czułam i widzialam jak się obraca tuż pod skora, juz zapomniałam jakie to piękne uczucie
Powodzenia na dzisiejszych wizytach i oczywiście na becie!
Ps. Dużo nas -
Witam nowe koleżanki listę uzupełniłam.
Kada, trojaczki?! Ale byście mieli gromadkę myślę ze ten sen to dobry znak.
Madlenka krwiak pewnie sie wchłonął i będzie dobrze
A ja siedzę jak na szpilkach i czekam na wynik bety, ostatnio ok 10 juz był wiec mam nadzieje ze teraz tez będzie tak szybko.
Miłego dnia -
Hej dziewczyny
Część z Was znam z różowej, reszcie się przedstawię:
Ciaża druga, pierwsza stracona niestety w styczniu. Z mężem jesteśmy razem od 10 lat, po ślubie 2, od dawna marzyliśmy o dziecku jednak zawsze coś stało na przeszkodzie. Dom się buduje, pracę oboje mamy więc możemy powiększać rodzinę
Ślązaczka, bo widziałam, że ktoś pytał czy są tu takie dziewczyny.
Póki co mam ogromnego cykora jak to będzie. Od początku jestem na lutce, w zeszłym tygodniu zaczęłam plamić, więc dostałam większą dawkę, nakaz leżenia i l4. Już wiem że na pewno do końca ciąży. Od wczoraj odpukać jest ok i mam nadzieję, że tak zostanie.
Czasem kropek stara się mnie dobić mdłościami i wymiotami, ale nie narzekam, są objawy znaczy, że rośnie
Jedyny minus - prawdopodobnie mam cukrzycę, w przyszłym tygdniu muszę zrobić krzywą
Miszka dzięki za zaproszenie Masz już wynik? Dopisz mnie proszę na 23.01 - termin belly (z om wg gin 25, wg usg 27)miszkaaa lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.