Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry.
Składam meldunek. Nadal 2w1. Nic sie nie dzieje. Jestem tylko po ciężkiej nie przespanej nocy, bo bylo za gorąco i strasznie się umęczyłam. Zaraz wstaje z wyra coś zjeść, bo już głodzilla sie odzywa.
Patrycja tez liczę na pełnię, hmmm zobaczymy. Wszyscy mnie jednak straszą tym 29 lutym... -
a dziewczyny, miałam Wam jeszcze napisać jedna koleżanka na lutówkach miała problem z kolkami u dziecka. Od pediatry dowiedziała się, że częstą przyczyną jest podawanie witaminy d3 na oleju MCT. Podobno lepiej jest jak wit jest rozpuszczona w oleju słonecznikowym.
-
A jeszcze jedna ciekawostka. Innej dziewczynie położna kazała przy karmieniu piersią odstawić wszystkie specyfiki sprzyjające laktacji, mam tu na myśli kawę inke i herbaty laktacyjne, podobno też wywołują kolki.
Madzia a jaka umowę masz podpisać w szpitalu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 13:50
-
Ada, jeszcze nie podaje witamin dopiero od środy, jest napisane że w 2gim tygodniu życia, a co do herbatek laktacyjnych ja po nich zawsze musiałam lecieć do kibelka, więc coś w tym jest.. kawy inka nie pije w sobotę napiłam się rozpuszczalnej i póki co nic mu nie jest.
Kasia, to fajnie że już macie datę