Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Ada ja mam całkiem na odwrót wole wstać z rana koło 8 i zacząć coś robić niż czekać aż Łukasz wstanie
Ale co poradzę zazwyczaj czekam aż królewicz otworzy oko , wtedy mam przyzwolenie na walenie w gary i trzaskanie w kuchni
Pari ja również podziwiam za chęć korzystania z wielorazówek , dla mnie to by było chyba zbyt czasochłonne .
Ja mam zakupione aż dwie paczki pampersów r1 one są do 5 kg więc powinny być ok na pierwsze tygodnie
Spakowałam wczoraj torbę i stwierdziłam , że nie zapakuję w nią już rzeczy małej ... mam za małą torbę a zapakowałam tylko rzeczy z listy którą dostałam w szpitalu od położnej kurdę będę musiała kupić dodatkowo jakiś mały bagaż jeszcze a 3 dni temu oglądałam torby i że ja jej nie wzięłam u mnie to już nie kalafior a kalafiorowa zupa -
Dziewczyny tak mi sie przypimnialo. Jak juz pojedziecie do szpitala to niech mezowie jak najszybciej wezma do budynku torby z ubrankami maluszkow aby zlapaly temparature bo jak przeleza w samochodzie to sie wychlodza i beda musieli grzac je aby zalozyc dzieciaczkom
-
Hej, melduję się
Dzięki Dorota za radę. Ja mam rzeczy moje i małego w jednej torbie, więc wszystko na raz zabierzemy na salę. W niektórych szpitalach położne zachęcają tatusiów do włożenia pierwszych ubranek pod swoją koszulę, wtedy ciuszki nabierają bakterii i się grzeją. U nas mąż będzie kangurował Franka, ale to w samej pieluszce, więc jeszcze inaczej. -
Ja jadę właśnie ja SR i umówiłam się przed zajęciami z koleżanką ale wicie co to chyba mój ostatni wypad. Mierze co jakiś czas ciśnienie i więcej jest tych złych pomiarów niż w normie. Zaczynam się tym martwić bo ja nie czuję się źle nie mam żadnych objawów poza puchnącymi stopami dobrze ze Za tydzień mam wizytę może faktycznie coś na zbicie ciśnienia powinna brać...
-
Ewelinko takie puchniecie moze być objawem wysokiego ciśnienia. Dobrze ze kontrolujesz, zobaczysz co Ci lekarz na to powie. Jak ciśnienie jest równe lub wyższe 140/90 to często zalecana jest wizyta na IP tak na wszelki wypadek.
Marlenko korzystajcie z pogody ja posprzątam i tez lecę w trasę -
No właśnie lekarz już zwrócił uwagę że ciśnienie jest za wysokie dlatego dostałam zalecenia żeby dużo odpoczywać i się nie przemeczac, ja zawsze mam wysokie ciśnienie jak idę na wizytę niestety stres mnie zżera dlatego też postaniwilam kontrolować ciśnienie w domu i dziś po wstaniu było ok ale później już było 148/83 także chyba jednak mi się coś poprzestawialo bo wcześniej miałam wyniki w normie
Jak na razie wracam do domu podjadę jeszcze do mamy bo mówiła żebym wpadła i takie tam to odbebnie wizytę bo się obrazi i tyle z tego będzie
A co do wizyty u gin z moją mamą to chyba zrozumiała sama ze akurat tego dnia nie mam na to ochoty i odpuściła. Całe szczęście dlatego dziś się poświęce i wpadnę na kolacje a jutro się pobycze -
Juz sama nie wiem co robić.
Marlenko a jakie to ćwiczenia? Jak na razie to skacze na piłce, niby tez powinno pomoc obniżyć dziecko. Dużo tez kucam więcej pomysłów nie mam.
Wczoraj zaliczyłam wszystkie możliwe S i też efektów nie bylo
Ide dalej na piłkę...