X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki Rocznik'89 :)
Odpowiedz

Ciężarówki Rocznik'89 :)

Oceń ten wątek:
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, zawsze jakiś plusik można strzelić w poniedziałek rano ;)

43kt9vvjbmmercyy.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 00:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to ja poprosze 5 za calkiem dobry, pierwszy poporodowy seksik :-D
    Troche pocierpialam ale zaparłam sie ze wytrzymam i pozniej juz bylo ok <3

(Kasia przepraszam, ze ja tu o seksie ;-) ale zgadzam sie z Patrycja ze w poniedzialek rano mozesz podzialac :-D )

Robaczek89, miszkaaa, czekolada, monika_89 lubią tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotko super! Teraz będzie juz tylko lepiej :)

Ja melduje ze u mnie dalej cisza, także chyba Tomek nas wyprzedzi w kolejce. :P

ex2bmg7yxswzkwmo.png

Wysłany: 28 lutego 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ada a co Ty tak rano? ;-)
    Ja w nocy zagladalam z nadzieja na magiczna wiadomosc ze ruszasz do szpitala a tu ooo :-/

klz9io4pkfldzhbc.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuu. Dorota. No moje gratulacje, fajnie ze się udalo i ze sprawiło Ci to przyjemność :) po cichu liczę na to, ze troche forum nasze Cie nakręcili :p :)
    Ada, no przepraszam za Tomka. Postaram sie go wychować tak, żeby przed dziewczynki się juz nie pchał :)

o1483e5e2gt7h77w.png

Wysłany: 28 lutego 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zobaczymy ale na spektakularne efekty nawet nie licze :-P

klz9io4pkfldzhbc.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest weekend i pies nie ma serca dla mnie :/ w tygodniu jak mąż wstaje to wypuszcza ją na dwór, a w weekendy małpa mnie budzi.

Kasia, no będziesz musiała popracować nad małym dżentelmenem :P

ex2bmg7yxswzkwmo.png

Wysłany: 28 lutego 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeby pozniej Klary nie budzil..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 08:31

klz9io4pkfldzhbc.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akurat pies ma bardzo łagodny sposób na budzenie. Najpierw podchodzi do łóżka i sie patrzy, tak długo aż otworzysz oko lub zaczniesz sie kręcić, a potem idzie jęzor w ruch. Takze odbywa sie bez szczekania czy piszczenia. No ale nie idzie jej sprawić i trzeba wstac.

ex2bmg7yxswzkwmo.png

Wysłany: 28 lutego 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo Kochana psinka :-) tzn pewnie kochana jak z boku sie na to "patrzy" :-P

klz9io4pkfldzhbc.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jest kochana, mimo ze rano sie wściekam za pobudkę to i tak jestem w stanie jej wybaczyć :P

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

ex2bmg7yxswzkwmo.png

Wysłany: 28 lutego 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ada w ogole Klara jest naszym pierwszym forumowym przenoszonym dzieckiem ;-)

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 28 lutego 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W temacie psow... Mojej mamy pies wlasnie obudzil mi Jule! Jeeezu ja juz chce na tą nasza zasupiastą wioche gdzie nikt ani nic nas nie obudzi!

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, melduję się po słabej nocy. Już wczoraj nie najlepiej się czułam, miałam wrażenie, że brzuch jest bardzo duży i bardzo ciężki i bardzo nisko. I było mi ogólnie tak ciężko, choć brzuch wyjątkowo miękki to bolał jak przy zakwasach. Jak jechałam wieczorem na imprezę to 2x się zastanawiałam czy nie zawrócić i w końcu tylko 3h posiedzieliśmy na miejscu. Za to w nocy brzuch jak skała, co chwilę się budziłam, a co 2h musiałam wstawać do toalety, no ale teraz jest nieco lepiej. Mam nadzieję, że dziś będzie dobrze, bo już o 12 mamy obiad rodzinny z okazji 30tki brata męża.

Dorota, gratuluję pięknej oceny w dzienniczku :)

No a Tomkowi trzeba wybaczyć, czekał cierpliwie na swoją kolejkę, ale Klara przegapiła swój numerek, więc nie można go winić :). A może jeszcze Klara się zorientuje i Tomek jak dżentelmen wpuści ją znów do kolejki :)

Bardzo jestem ciekawa jak nasze koty i zwierzaki u moich rodziców zareagują na noworodka :). Na razie wszyscy zostali poproszeni o odrobaczenie zwierzaków i wykąpanie psów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 09:50

43kt9vvjbmmercyy.png
  • Pola 89 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Jak cudownie zasnąć i obudzić się we własnym łóżku!!! <3 obok kochanego męża :)

Dorota, gratuluję udanych przytulanek :) Ja planuję dzisiaj zbałamucić męża :D Jeśli do tego czasu zmęczenie mnie nie dopadnie, to chłopakowi nie odpuszczę dzisiaj :P

Patrycja, to już ostatnia prosta. Pewnie będzie ciężko, ale jeszcze tylko chwila :)

Czy Wasze dzieci też Wam "towarzyszą" w toalecie? Pomału zaczęłam się do tego przyzwyczajać, ale na początku to było straaaasznie dziwne. Człowiek siedzi sobie na ubikacji, a w brzuchu dyskoteka... Trochę, jakby ktoś wziął taboret, poszedł ze mną i usiadł obok :P

Czekamy na Julię :)
    0d1ye6hhxav2ezmq.png
    [*] 07.03.2015 - 6tc
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola, fajnie że jesteście już razem w domku. Mam nadzieję, że mąż też zdrowy?

Co do toalety to u mnie nie było takiego problemu, za mną tylko koty łażą jak cień i czasem siedzą ze mną w łazience. Natomiast mały zawsze jest spokojny podczas korzystania z wc i podczas seksu. Wystarczy, że zaczyna się akcja, a on się uspakaja. Tylko podczas kąpieli lubi poszaleć.

43kt9vvjbmmercyy.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola, moj Tomek tak robi :) i najczęściej wcale nie przy siusiu :) moze to jest związane z pozycja w jakiej siedzimy na kibelku, wzmożoną pracą jelit czy cos. Sama nie wiem :)
    Patrycja, współczuję nocy. Podobno takie zle samopoczucie moze zwiastować poród :) jak milion innych rzeczy, które mogą zwiastować choc zazwyczaj to pic na wode :p
    U mnie dalej pojawiają się bóle ale poza tym nic się nie dzieje. Nie wiem czy one powodują dalsze powstawanie rozwarcia czy cos. Chyba juz nawet nie zalicze badania na fotelu :)
    Czy ktos wie co z Kasią naszą?

o1483e5e2gt7h77w.png

Wysłany: 28 lutego 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu A nasza Kasia K spedza czas z mezem bo mial sroda/czwartek zjechać :-) takze pewnie sie sekszą podczas drzemek Tysi :-D moze rodzenstwo dla młodej? :-D

Pola moja Niunia nie przeszkadzala mi w wc ;-)

Patrycja wspolczuje tego samopoczucia.ale jeszcze chwilunia i bedzie Ci lzej :-)

Jaka ja jestem niewyspana przez te nasze nocne szalenstwa i brak empatii i zrozumienia u Julki ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 10:18

klz9io4pkfldzhbc.png
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny w nocy za każdym razem sprawdzam czy coś się zaczęło a tu cisza...

Pamiętacie kiedyś pisalysmy o aktywności naszych pociech w brzuchu a na przełożenie w poza życiem plodowym i u nas się zgadza. Kubuś jest bardziej aktywny w nocy. Jak dostaje butle jak np.dzis przed 3 tak potem nie zasypia od razu tylko leży rozglada się i mialczy jak kotek.

A wiecie co uwielbiam najbardziej? Jak leży obok mnie i po jakimś czasie pelza żeby być blisko mnie przekreca się na bok i delikatnie wtula wtedy zasypia <3

kwiatuszek789, Lorka, Robaczek89, miszkaaa, arien lubią tę wiadomość

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png

Wysłany: 28 lutego 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekolada wrote:
    A wiecie co uwielbiam najbardziej? Jak leży obok mnie i po jakimś czasie pelza żeby być blisko mnie przekreca się na bok i delikatnie wtula wtedy zasypia <3

<3 <3 <3

czekolada lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
‹‹ 424 425 426 427 428 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ