X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki Rocznik'89 :)
Odpowiedz

Ciężarówki Rocznik'89 :)

Oceń ten wątek:
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, zawsze jakiś plusik można strzelić w poniedziałek rano ;)

43kt9vvjbmmercyy.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 00:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to ja poprosze 5 za calkiem dobry, pierwszy poporodowy seksik :-D
    Troche pocierpialam ale zaparłam sie ze wytrzymam i pozniej juz bylo ok <3

(Kasia przepraszam, ze ja tu o seksie ;-) ale zgadzam sie z Patrycja ze w poniedzialek rano mozesz podzialac :-D )

Robaczek89, miszkaaa, czekolada, monika_89 lubią tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotko super! Teraz będzie juz tylko lepiej :)

Ja melduje ze u mnie dalej cisza, także chyba Tomek nas wyprzedzi w kolejce. :P

ex2bmg7yxswzkwmo.png

Wysłany: 28 lutego 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ada a co Ty tak rano? ;-)
    Ja w nocy zagladalam z nadzieja na magiczna wiadomosc ze ruszasz do szpitala a tu ooo :-/

klz9io4pkfldzhbc.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuu. Dorota. No moje gratulacje, fajnie ze się udalo i ze sprawiło Ci to przyjemność :) po cichu liczę na to, ze troche forum nasze Cie nakręcili :p :)
    Ada, no przepraszam za Tomka. Postaram sie go wychować tak, żeby przed dziewczynki się juz nie pchał :)

o1483e5e2gt7h77w.png

Wysłany: 28 lutego 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zobaczymy ale na spektakularne efekty nawet nie licze :-P

klz9io4pkfldzhbc.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest weekend i pies nie ma serca dla mnie :/ w tygodniu jak mąż wstaje to wypuszcza ją na dwór, a w weekendy małpa mnie budzi.

Kasia, no będziesz musiała popracować nad małym dżentelmenem :P

ex2bmg7yxswzkwmo.png

Wysłany: 28 lutego 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeby pozniej Klary nie budzil..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 08:31

klz9io4pkfldzhbc.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akurat pies ma bardzo łagodny sposób na budzenie. Najpierw podchodzi do łóżka i sie patrzy, tak długo aż otworzysz oko lub zaczniesz sie kręcić, a potem idzie jęzor w ruch. Takze odbywa sie bez szczekania czy piszczenia. No ale nie idzie jej sprawić i trzeba wstac.

ex2bmg7yxswzkwmo.png

Wysłany: 28 lutego 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo Kochana psinka :-) tzn pewnie kochana jak z boku sie na to "patrzy" :-P

klz9io4pkfldzhbc.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jest kochana, mimo ze rano sie wściekam za pobudkę to i tak jestem w stanie jej wybaczyć :P

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

ex2bmg7yxswzkwmo.png

Wysłany: 28 lutego 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ada w ogole Klara jest naszym pierwszym forumowym przenoszonym dzieckiem ;-)

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 28 lutego 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W temacie psow... Mojej mamy pies wlasnie obudzil mi Jule! Jeeezu ja juz chce na tą nasza zasupiastą wioche gdzie nikt ani nic nas nie obudzi!

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, melduję się po słabej nocy. Już wczoraj nie najlepiej się czułam, miałam wrażenie, że brzuch jest bardzo duży i bardzo ciężki i bardzo nisko. I było mi ogólnie tak ciężko, choć brzuch wyjątkowo miękki to bolał jak przy zakwasach. Jak jechałam wieczorem na imprezę to 2x się zastanawiałam czy nie zawrócić i w końcu tylko 3h posiedzieliśmy na miejscu. Za to w nocy brzuch jak skała, co chwilę się budziłam, a co 2h musiałam wstawać do toalety, no ale teraz jest nieco lepiej. Mam nadzieję, że dziś będzie dobrze, bo już o 12 mamy obiad rodzinny z okazji 30tki brata męża.

Dorota, gratuluję pięknej oceny w dzienniczku :)

No a Tomkowi trzeba wybaczyć, czekał cierpliwie na swoją kolejkę, ale Klara przegapiła swój numerek, więc nie można go winić :). A może jeszcze Klara się zorientuje i Tomek jak dżentelmen wpuści ją znów do kolejki :)

Bardzo jestem ciekawa jak nasze koty i zwierzaki u moich rodziców zareagują na noworodka :). Na razie wszyscy zostali poproszeni o odrobaczenie zwierzaków i wykąpanie psów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 09:50

43kt9vvjbmmercyy.png
  • Pola 89 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Jak cudownie zasnąć i obudzić się we własnym łóżku!!! <3 obok kochanego męża :)

Dorota, gratuluję udanych przytulanek :) Ja planuję dzisiaj zbałamucić męża :D Jeśli do tego czasu zmęczenie mnie nie dopadnie, to chłopakowi nie odpuszczę dzisiaj :P

Patrycja, to już ostatnia prosta. Pewnie będzie ciężko, ale jeszcze tylko chwila :)

Czy Wasze dzieci też Wam "towarzyszą" w toalecie? Pomału zaczęłam się do tego przyzwyczajać, ale na początku to było straaaasznie dziwne. Człowiek siedzi sobie na ubikacji, a w brzuchu dyskoteka... Trochę, jakby ktoś wziął taboret, poszedł ze mną i usiadł obok :P

Czekamy na Julię :)
    0d1ye6hhxav2ezmq.png
    [*] 07.03.2015 - 6tc
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola, fajnie że jesteście już razem w domku. Mam nadzieję, że mąż też zdrowy?

Co do toalety to u mnie nie było takiego problemu, za mną tylko koty łażą jak cień i czasem siedzą ze mną w łazience. Natomiast mały zawsze jest spokojny podczas korzystania z wc i podczas seksu. Wystarczy, że zaczyna się akcja, a on się uspakaja. Tylko podczas kąpieli lubi poszaleć.

43kt9vvjbmmercyy.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola, moj Tomek tak robi :) i najczęściej wcale nie przy siusiu :) moze to jest związane z pozycja w jakiej siedzimy na kibelku, wzmożoną pracą jelit czy cos. Sama nie wiem :)
    Patrycja, współczuję nocy. Podobno takie zle samopoczucie moze zwiastować poród :) jak milion innych rzeczy, które mogą zwiastować choc zazwyczaj to pic na wode :p
    U mnie dalej pojawiają się bóle ale poza tym nic się nie dzieje. Nie wiem czy one powodują dalsze powstawanie rozwarcia czy cos. Chyba juz nawet nie zalicze badania na fotelu :)
    Czy ktos wie co z Kasią naszą?

o1483e5e2gt7h77w.png

Wysłany: 28 lutego 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu A nasza Kasia K spedza czas z mezem bo mial sroda/czwartek zjechać :-) takze pewnie sie sekszą podczas drzemek Tysi :-D moze rodzenstwo dla młodej? :-D

Pola moja Niunia nie przeszkadzala mi w wc ;-)

Patrycja wspolczuje tego samopoczucia.ale jeszcze chwilunia i bedzie Ci lzej :-)

Jaka ja jestem niewyspana przez te nasze nocne szalenstwa i brak empatii i zrozumienia u Julki ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 10:18

klz9io4pkfldzhbc.png
  • czekolada Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny w nocy za każdym razem sprawdzam czy coś się zaczęło a tu cisza...

Pamiętacie kiedyś pisalysmy o aktywności naszych pociech w brzuchu a na przełożenie w poza życiem plodowym i u nas się zgadza. Kubuś jest bardziej aktywny w nocy. Jak dostaje butle jak np.dzis przed 3 tak potem nie zasypia od razu tylko leży rozglada się i mialczy jak kotek.

A wiecie co uwielbiam najbardziej? Jak leży obok mnie i po jakimś czasie pelza żeby być blisko mnie przekreca się na bok i delikatnie wtula wtedy zasypia <3

kwiatuszek789, Lorka, Robaczek89, miszkaaa, arien lubią tę wiadomość

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png

Wysłany: 28 lutego 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekolada wrote:
    A wiecie co uwielbiam najbardziej? Jak leży obok mnie i po jakimś czasie pelza żeby być blisko mnie przekreca się na bok i delikatnie wtula wtedy zasypia <3

<3 <3 <3

czekolada lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
‹‹ 424 425 426 427 428 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ