Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra to ja poprosze 5 za calkiem dobry, pierwszy poporodowy seksik
Troche pocierpialam ale zaparłam sie ze wytrzymam i pozniej juz bylo ok
(Kasia przepraszam, ze ja tu o seksie ale zgadzam sie z Patrycja ze w poniedzialek rano mozesz podzialac )Robaczek89, miszkaaa, czekolada, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Akurat pies ma bardzo łagodny sposób na budzenie. Najpierw podchodzi do łóżka i sie patrzy, tak długo aż otworzysz oko lub zaczniesz sie kręcić, a potem idzie jęzor w ruch. Takze odbywa sie bez szczekania czy piszczenia. No ale nie idzie jej sprawić i trzeba wstac.
-
Hej, melduję się po słabej nocy. Już wczoraj nie najlepiej się czułam, miałam wrażenie, że brzuch jest bardzo duży i bardzo ciężki i bardzo nisko. I było mi ogólnie tak ciężko, choć brzuch wyjątkowo miękki to bolał jak przy zakwasach. Jak jechałam wieczorem na imprezę to 2x się zastanawiałam czy nie zawrócić i w końcu tylko 3h posiedzieliśmy na miejscu. Za to w nocy brzuch jak skała, co chwilę się budziłam, a co 2h musiałam wstawać do toalety, no ale teraz jest nieco lepiej. Mam nadzieję, że dziś będzie dobrze, bo już o 12 mamy obiad rodzinny z okazji 30tki brata męża.
Dorota, gratuluję pięknej oceny w dzienniczku
No a Tomkowi trzeba wybaczyć, czekał cierpliwie na swoją kolejkę, ale Klara przegapiła swój numerek, więc nie można go winić . A może jeszcze Klara się zorientuje i Tomek jak dżentelmen wpuści ją znów do kolejki
Bardzo jestem ciekawa jak nasze koty i zwierzaki u moich rodziców zareagują na noworodka . Na razie wszyscy zostali poproszeni o odrobaczenie zwierzaków i wykąpanie psów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 09:50
-
Dzień dobry Jak cudownie zasnąć i obudzić się we własnym łóżku!!! obok kochanego męża
Dorota, gratuluję udanych przytulanek Ja planuję dzisiaj zbałamucić męża Jeśli do tego czasu zmęczenie mnie nie dopadnie, to chłopakowi nie odpuszczę dzisiaj
Patrycja, to już ostatnia prosta. Pewnie będzie ciężko, ale jeszcze tylko chwila
Czy Wasze dzieci też Wam "towarzyszą" w toalecie? Pomału zaczęłam się do tego przyzwyczajać, ale na początku to było straaaasznie dziwne. Człowiek siedzi sobie na ubikacji, a w brzuchu dyskoteka... Trochę, jakby ktoś wziął taboret, poszedł ze mną i usiadł obok -
Pola, fajnie że jesteście już razem w domku. Mam nadzieję, że mąż też zdrowy?
Co do toalety to u mnie nie było takiego problemu, za mną tylko koty łażą jak cień i czasem siedzą ze mną w łazience. Natomiast mały zawsze jest spokojny podczas korzystania z wc i podczas seksu. Wystarczy, że zaczyna się akcja, a on się uspakaja. Tylko podczas kąpieli lubi poszaleć. -
Pola, moj Tomek tak robi i najczęściej wcale nie przy siusiu moze to jest związane z pozycja w jakiej siedzimy na kibelku, wzmożoną pracą jelit czy cos. Sama nie wiem
Patrycja, współczuję nocy. Podobno takie zle samopoczucie moze zwiastować poród jak milion innych rzeczy, które mogą zwiastować choc zazwyczaj to pic na wode :p
U mnie dalej pojawiają się bóle ale poza tym nic się nie dzieje. Nie wiem czy one powodują dalsze powstawanie rozwarcia czy cos. Chyba juz nawet nie zalicze badania na fotelu
Czy ktos wie co z Kasią naszą?
-
Kasiu A nasza Kasia K spedza czas z mezem bo mial sroda/czwartek zjechać takze pewnie sie sekszą podczas drzemek Tysi moze rodzenstwo dla młodej?
Pola moja Niunia nie przeszkadzala mi w wc
Patrycja wspolczuje tego samopoczucia.ale jeszcze chwilunia i bedzie Ci lzej
Jaka ja jestem niewyspana przez te nasze nocne szalenstwa i brak empatii i zrozumienia u JulkiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 10:18
-
Oj dziewczyny w nocy za każdym razem sprawdzam czy coś się zaczęło a tu cisza...
Pamiętacie kiedyś pisalysmy o aktywności naszych pociech w brzuchu a na przełożenie w poza życiem plodowym i u nas się zgadza. Kubuś jest bardziej aktywny w nocy. Jak dostaje butle jak np.dzis przed 3 tak potem nie zasypia od razu tylko leży rozglada się i mialczy jak kotek.
A wiecie co uwielbiam najbardziej? Jak leży obok mnie i po jakimś czasie pelza żeby być blisko mnie przekreca się na bok i delikatnie wtula wtedy zasypiakwiatuszek789, Lorka, Robaczek89, miszkaaa, arien lubią tę wiadomość