Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
my czekaliśmy tak długo jak się dało, ale też w sumie nie chcieliśmy zeby rodzicie przyzwyczaili się do wnuka i się rozczarowali jak ostatnio
dziewczyny potrzebuje pomocny.
25 sierpnia w Rybniku jest koncert Linkin Park. Mam bilety, miejsca siedzące. Akurat zacznę 19tc, mąż namawia mnie, że mam iść bo zawsze o tym marzyłam. Daleko nie mam, raptem 10km więc dojazd nie jest problemem.
Pchać się tam z brzuszkiem? stac nie będę musiała ale z drugiej strony stadion pełny ludzi, mogą się pchać...
sama nie wiem co Wy byście zrobiły?13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Madzia wszystkiego najlepszego
Kasiarzynka następna wizytę mam za 3tyg. Też słyszałam ze wcześnie nie powinno sie podsłuchiwać serduszka ale chociaż na chwilkę bym chciala no zobaczymy co lekarz na to powie
Monia ja niestety nie pomogę bo nigdy nie bylam na takim koncercie wiec w sumie nie wiem czy są jakieś zagrożenia. No ale są dziewczyny które chodzą na dyskoteki w ciąży i wszystko jest ok.Madzia890722 lubi tę wiadomość
-
Madzia, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Mi lekarz włączył dosłownie na parę sekund bicie serca raptem 3-4 sekundy chociaż dla mnie to były najdłuższe sekundy w życiu, myślę że jakby to było bardzo szkodliwe dla dziecka to raczej by tego nie zrobił. Zresztą pierwszy raz miałam
Badania prenatalne będę miała nie widzę nic w tym złego a lepiej przygotować się psychicznie ale też u mnie w rodzinie nie było jakiś poważniejszych chorób czy wad ale ja chyba jednak wole wiedzieć co z moim skarbem.
Następna wizyta 18 sierpnia.
U nas nie wiele osób wie chociaż pewnie się zorientują 1 sierpnia na weselu, no i teście jeszcze nic nie wiedzą. ja im na pewno nie powiem (po zeszłej sytuacji z teściowej straciłam zaufanie do niej i jej nic nie mówię) a mój mąż wątpię mało z nią rozmawia
Miszka, a ja miałam wrażenie że tylko mnie tak szybko urosły włosy po ostatniej depilacji i stały się jakby mocniejsze i czarniejsze, wczoraj depilowałam się ale spoko przeżyłam zobaczę na jak długo mi tym razem starczy bo ostatnim razem dość szybko odrosły a tak nie miałam. ahhh na nasza ciąże i jej hormony -
Wiesz co Błękitna, w sumie trudno mi ją opisać. Nie darzę ją sympatią i tyle
Nie jest wredna czy złośliwa i nie wpierdziela nam się a to już plus, ale ma 3 synów i bardziej bym powiedziała że jest rozpieszczona przez nich. Na szczęście mój mąż odciął pępowinę od niej zaraz po ślubie (mieszkamy u moich rodziców). jej synowie są ah eh i nadal to jej maleństwa nie traktuję ich poważnie w sensie że są już od dawna dorośli. Osobiście rzadko z nią się widuje na święta i imprezy ona nie zaprasza nas do siebie poza uroczystościami ja próbowałam, żeby nie było że jestem zła tym bardziej że u mnie rodzina jest zżyta ale ona nie chce nie to nie
Poza tym jak byłam w poprzedniej ciązy po prosiłam ją żeby nic nikomu nie mówiła a ta obleciała cale osiedle a potem buuu i się nie udało więc dlatego nic nie wie. A sama wiem że ludzie źle życzą osobiście się na tym przekonałam więc teraz mam to na uwadze i trzymam dystansWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2015, 13:58
-
MAdzia przegapiłam Twój wpis, wsztstkiego najlepszego!
kasiarzynko mąż mówi to samo, idziemy grupą, 7 osób więc mogę się ulokować gdzieś na środku
czekolada nie dziwię się, że nie chcesz mówić teściowej po takiej akcji. W odpowiednim czasie i tak się dowie13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
czekolada no to fakt że też miałabym dystans... a nie chce bliższej więzi to nic na siłę. Ja tam uważam że teściowa jaka by nie była warto na nią uważać i nie zbliżać się za blisko hehe.
arien ja już tej Twojej wizyty też nie mogę się doczekać My tutaj naprawdę każda za każdą przeżywa bo wiemy jak to jest w danej sytuacji...
Madzia sto lat i sto słodkich kopniaczków z wewnątrz Ciebie -
nick nieaktualnyMadzia to i ode mnie 100lat:-*
Byłam dziś w wydziale komunikacji wiedziałam w kolejce prawie 2 godz przede mną jeszcze z 5 os a pani przy okienku mówi że padł im system i nie mogą nic zrobić....ręce mi opadły:-\
Arien wszystko będzie dobrze zobaczywszy:-)