Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
arien wrote:Bardzo się cieszę, że dziewczyny w końcu się ośmieliły i dołączyły
Blumen, ja jak zwykle zazdraszam kopniaczków
Błękitna, beta jest ok, wpisałam ją nawet w kalkulator i on też mówi, że ok
A ja jestem głuuuupek. Wróciłam z pracy i znalazłam test i...nasikałam Od razu pojawiły się dwa mega extra tłusciochy
Mam nadzieję, że spazmatyczne kichanie nie ma wpływu na fasolka i nie sprawi, że się nagle odgnieżdzi, prawda?
Na pewno kichanie nie wpłynie na bombelka a pewnie też bym sobie zrobiła tescik bo musimy się przecież zawsze upewnić czy wszystko jest dobrze ach my kobietki -
jestem!!!
groszek ma 23,6 mm, serduszko pięknie bije 171 bmp. Już wygląda jak mały człowieczek! nie mogę się napatrzeć! Następna wizyta 13 sierpnia.
Rozmawiałam z lekarzem na temat badań prenatalnych i wspólnie z mężem doszliśmy do wniosku, że jednak nie bedziemy ich robić.
Mam zrobić jeszcze badanie anty Hbs, bo faktycznie mój wynik p/c Hbs jest troche za niski jak na osobę szczepioną oraz mam powtórzyć glukozę na czczo bo też jest za niska, bo 64Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 18:38
kwiatuszek789, 100krotka:), czekolada, Kasiarzynka, perelka89, lotta.89, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Miszka super ze wszystko ok
Ja chyba mialam identyczna albo bardzo podobna glukoze na czczo ale lekarz nie przyczepil sie do tego. Po tej noskiej z obciazeniem aby kazal czesto jest bo szybko cukier ucieka.
A co do badan prenatalnyh to masz na mysli USG czy test PAPPA? -
http://static.pokazywarka.pl/i/5970391/924110/dsc-0076.jpg
A to moja Kruszyna Ciąża rozwija się prawidłowo, jak usłyszałam bicie serduszko to świeczki w oczach miałam. Super widok
Kruszyna ma 2,39 cmWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 18:55
kwiatuszek789, miszkaaa, Kasiarzynka, 100krotka:), perelka89, lotta.89, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Ojej, dziewczyny. Kilka godzin mnie nie było i same dobre wieści, bardzo się cieszę . Jakie duże te Wasze dzieci, wszystkie starsze , mój kropek też ostatnio był 2 dni starszy, ciekawe czy tak zostanie.
Tak patrzę na Wasze usg i cieszę się, że następnym razem zobaczę ludzki kształt zamiast jasnej plamki na monitorze . Wizytę mam dopiero 19 sierpnia, bo nie było wolnych terminów, ale czatuję na coś między 7 a 12, może się zwolni. A potem usg ze sprawdzeniem przezierności 31 sierpnia. Pappa robić nie będę. Jeśli usg źle wyjdzie to zrobię Nifty lub Harmony