Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki Arien za kciuki ja za Ciebie i groszka tez mocno kciukam
U mnie to tylko podejrzymy małą,lekarz nie robi pomiarow ani nic tylko zerka na dlugosc szyjki, ilosc plynow owodniowych i czynnosc serduszka, da jakies zalecenia i skierowania kolejne i tyle.
Sen nieciekawy mialas ale to stres tak dziala, jak zobaczysz malucha na swoim miejscu to juz lepiej bedzie. A sluz to normalna sprawa ale ja chyba tez biegalam do lazienki co chwile i zerkalam na wszelki wypadek czy to nie krew -
Kwiatuszku chociaż będziesz mogla zobaczyć sie z Julka
Błękitna śluzu nie musi być dużo i nie ma go caly czas.
Arien ja sie wybieram do szkoły rodzenia mimo ze wiedze o noworodkach mam dosyć spora to chcialabym sie dowiedzieć wiecej o porodzie czy karmieniu piersią, do tego mąż tez niech trochę sie nauczy juz nawet zrobiłam rozeznanie, u mnie wyboru wielkiego nie no ale cos wybrać trzeba. -
Pleasure moje gratulacje! Spokojnie, czasami zarodek widac później. Mysle ze za dwa tygodnie będzie juz wszystko ładnie widać. Niestety musisz uzbroić sie w cierpliwość. Ciążą moze byc młodsza, bo nie wiadomo kiedy byla owu oraz kiedy doszlo do implantacji, ale tym się nie przejmuj. Wiek ciąży z usg a z OM będzie się cięgle zmieniał.
-
Arien moje tesh z poczatku ciazy to 2,99 i gin troszke sie zawiesil jak ti zobaczyl ale piwiedzial ze nie czepia sie wyniku wiec chyba moze byc. Jak narazie z Julka wszystko ok wiec chyba taki wynik moze byc.
Pleasure chyba przyciagnelam Cie tu myslami! Jeszcze wczoraj myslalam co u Ciebie a tu prosze
Gratuluje z calego serducha
Niestety musisz cierpliwie poczekac bo tak jak dziewczyny pisaly, moglo dojsc pozniej do implantacji a eraz i tak jeszcze wczesnie. Ja chyba na twoim etapie ciazy tez tylko pecherzyk widzialam a po 2 tyg zarodek. Bede mocno kciukala -
Arien nie czytaj nic w necie, nie porownuj tez swoich objawow do innych ciaz bo beziesz sie bardziej stresowala tylko. Ja na poczatku odcielam sie zupelnie od czytania takich rzeczy i duzo spokojniejsza bylam
Ja juz przed gabinetem. Cholerka juz mam prawie 10kg do przodu -
pleasure wrote:Cześć dziewczyny.
Mam pytanie do Was. Wlasnie wyszlam od lekarza. Potwierdzil ciaze. Widoczny jest pecherzyk ciazowy i malutki pecherzyk zoltkowy. Nie widac jeszcze zarodka. Powiedzial, ze jest za wczesnie ale ja i tak zaczynam panikowac. Aaaa i wedłyg lekarza to 5t i 5d. Następna wizyta za 2 tyg. Kiedy widziałyscie zarodek?
Ja też u gina w 5 tygodniu widziałam tylko pęcherzyk i też za 2 tygodnie mam druga wizytę zeby posłuchac serduszka idziemy na wizytę 3.08.Nasz synuś
cykl starań