X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki Rocznik'89 :)
Odpowiedz

Ciężarówki Rocznik'89 :)

Oceń ten wątek:
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weszłam teraz na lutówki... masakra co tam sie dzieje...

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochwale sie i wam moimi kwiatami :)

j76904.jpg

miszkaaa, kwiatuszek789, monika_89, czekolada lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arien wrote:
    https://dzidziusiowo.pl/planujemy-ciaze/starania-o-dziecko/1880-chinski-kalendarz-plci-jak-zaplanowac-plec-dziecka - proszę bardzo, dla rozrywki dla tych, ktore jeszcze nie znaja płci :)

Mi wyszla dziewczynka ciekawe co w brzuszku rosnie:)

• miszkaaa Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100 krotko cudo! ja próbuje hodować storczyki ale nie bardzo mi to idzie :/

mi wychodzi chłopak :)

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, z tym prasowaniem to Cię podziwiam, trzy godziny, przy tej pogodzie. Ja dziś jedną bluzkę prasowałam i potem czekałam aż ostygnie :).

Ale mi narobiłyście smaka na pierogi, chyba skoczę do biedronki po te z kapustą i grzybami. Chłodniej jest to da się coś na ciepło zjeść.

Ariem, kawa działa cuda ;).

Mi też tu lepiej niż na marcówkach, czytam je ale tak bez przekonania. Dzięki z wsparcie dziewczyny. Może szefowa przyjedzie jutro do mnie, a jeśli nie to ja skoczę samochodem do biura w środę. Co do wózka to mieszkam na parterze i mamy w bloku zamykaną na klucz wózkownię, ale jeszcze nie wiem czy będę w mieszkaniu trzymać czy tam. Siedzę w ogródku, skończyłam książkę i nie chce mi się wstać. Tylko te pierogi motywują :)

43kt9vvjbmmercyy.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oh kochane! Jak ja wam zazdroszczę domów! Ostatnio gdzies tam z mezem jechalizmy poza miasto i sie troche rozmarzylismy na ten temat :) Ze dom, że ogród...ah, cudnie. I małe dzieciaczki biegajace po ogrodzie :D
    Ale nie ma co narzekać, trzeba sie cieszyc ze mamy wlasne mieszkanie, za ktore i tak splacamy kredyt ale na szczescie niewielki :) No i jak skonczymy z remontem to bedzie ładne :) No ale dom... ah <marzyciel>
    Ja poki co sie zastanawiam jak bedziemy maluszka do auta pakowac :) Jezdzimy corsa 3drzwiowa i moze byc mocno niewygodnie, a na zmiane auta tez sie poki co nie zanosi. Ale to i tak dobrze, ze mamy auto i nie musimy pyrgac mpk :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 19:56

wnidtv73dpzdszlc.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miszkaaa wrote:
    weszłam teraz na lutówki... masakra co tam sie dzieje...

O.o Tez weszłam, chociaż do lutowek sie nie zaliczam i tylko je czytałam...proszę miszka nie zbluzgaj mnie, że mialam czelność czytac bez uprzedniego przedstawienia się. To wszystko przez te hormony...i pewnie tez przez wrodzona zlosliwosc. Faktycznie, nie macie tam ciekawie, bedziesz korzystac z tego zamknietego forum?

Kasiarzynka, miszkaaa lubią tę wiadomość

o1483e5e2gt7h77w.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiarzynka wrote:

Poczułam się zachęcona i aż zajrzałam do lutówek podczytać :P .

1.

Nie boisz sie zjebek ze tylko czytasz? :p Boshe, mnie sie ta zlosliwosc chyba od lutowek udzielila. Niemniej jednak - stały sie sławne!

Kasiarzynka lubi tę wiadomość

o1483e5e2gt7h77w.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

wnidtv73dpzdszlc.png
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha no zaraz ktoś Was przyczai! uważajcie!

zapisałam sie na to prywatne forum, bo lubię być na bieżąco co i jak w trawie piszczy. Mi większość dziewczyn odpowiada, dobrze się dogadujemy, no ale bywały takie, które psuły atmosferę. Zobaczymy jak teraz będzie

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanko moze jest glupie ale zapytam :) za tydzien wyjezdzamy nad jeziorko i nie wiem czy moge moczyc pupe w wodzie, zapomnialam zapytac gina.

• kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to przyznam się, ze narobiłam Wam apetytu pierogami a w końcu ich nie zjadłam :D zaczelam kroic cebulke ale zadzwoniła kolezanka czy moze przyjechac wiec juz dalam sobie spokoj i zjadlam kanapki. Beda na jutro :)

Skuszona Waszymi komentarzami rezerwuje lutowy wątek na wieczorną lekturę :D

Miszka ja planuje upolowac kolejną mega pakę już z większymi ciuszkami ale to jeszcze nie teraz. Szkoda mi teraz na nie kasy, wole wydać na potrzebniejsze rzeczy :)

U mnie kalendarz tez się nie sprawdził ale prawie prawie bo owulkę miałam pod koniec miesiaca a to na pograniczu chłopca i dziewczynki ;)

Bylam na lodach z koleżanką i chyba troche mi za słodko po nich :/

klz9io4pkfldzhbc.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Mam pytanko moze jest glupie ale zapytam :) za tydzien wyjezdzamy nad jeziorko i nie wiem czy moge moczyc pupe w wodzie, zapomnialam zapytac gina.
    Zdania na ten temat są podzielone ale jeśli nigdy nie łapałas zadnych infekcji w ten sposób to ja bym normalnie moczyła tyłeczek. Nie ma co chyba przesadzać :)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

wnidtv73dpzdszlc.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka, to wcale nie jest glupie pytanie. Sama sie ostatnio nad tym zastanawialam, chociaz nad zadna wode sie nie wybieram :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mąż już prawie nie miał w czym do pracy chodzić bo wszysko leżało w koszu i czekalo aż mi się zachce prasować. W końcu się zmusiłam ;)
    Z chińskiego wychodzi mi córeczka, musi się sprawdzić! :P

My mamy 2 samochody, jeden kupiony z myślą o dzieciach, bezpiecznej jeździe itd, a drugi starszuszek męża idealny do dojeżdżania do pracy i wożenia gratów na budowę. Mąż przed ślubem miał swój, ja też, sprzedaliśmy oba i kupiliśmy jedno lepsze i jednego gracika którego nie będzie szkoda zarysować itd

Ada widziałam co tam się dzieje... lipa, jakieś dodatkowe fora :/

100krotko piękne kwiaty, ja nie mam ręki. U mnie coś zielonego i żyjącego to zioła na parapecie w kuchni :P Kup sobie w aptece tampony probiotyczne i spokojnie możesz moczyć dupkę ;)

Robaczku no to fajnie, że szefowa do Ciebie podjedzie, lepiej jak przekażesz jej nowinę osobiście

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczesniej nigdy nie mialam problemow po kapielach w morzu czy jeziorku ale teraz mam jakies obawy ;/ dobrze ze zaraz po powrocie mam wizyte :)

• miszkaaa Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my właśnie kombinujemy co zrobić z samochodami. Chyba męża samochód zestawimy, ma duże i wygodne kombi. Ja za to mam małego pierdka ktorym sie wszędzie wcisnę, ale nie ma mowy o włożeniu do bagażnika wózka, poza tym brak klimatyzacji daje sie we znaki. Do tego trochę mój maly grat zaczyna szwankować i chyba juz z niego nic nie będzie wiec może go sprzedamy, ja wezmę mi męża kombi a on chce kupic sobie busa. W sumie to nie za bardzo wiem po co :) mąż ma jeszcze Uaza ale ten to raczej nie nadaje sie do jeżdżenia do pracy, jedynie po łąkach i lasach rekreacyjnie.

Nie mogę ogarnąć tego nowego forum co zostało założone, przyzwyczaiłam sie do szaty graficznej belly. Zobaczymy jak to wyjdzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 21:34

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiarzynka, jak na kupne to bardzo smaczne, co prawda ciasto dość grube, ale mięciutkie i farsz bardzo smaczny, lekko kwaskowy, dobrze doprawiony. Ładnie się odgrzewają, na chrupiąco, tak jak lubię :). To jest Swojska Chata chyba. Jak zazwyczaj nie robię zakupów w Biedronce, tak pierogi kiedyś na żagle kupiliśmy i od tamtej pory jak mnie najdzie to kupuję. Choć marzą mi się pierogi od babci, takie cieniutkie, delikatne :). W każdym razie pojechałam do sklepu i zjadłam aż sześć :)

43kt9vvjbmmercyy.png
‹‹ 72 73 74 75 76 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ