Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny trochę mnie nie było ale u mnie wszystko oki wczoraj byłam z mężem u gina i wszystko oki serduszko 154 uderzenia na usg już było widać główkę, brzuszek nóżki termin porodu przewidziany według usg na 22.03.2016 mój mąż ma urodziny 24.03.2016 to będzie miał prezent
jestem już na l4 bo mam i umówionego endokrynologa i mocz do poprawy itd ale z dzieckiem wszystko oki i to najważniejsze
a i dzidziuś ma już 9 mmWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 12:51
miszkaaa, arien, Kasiarzynka, monika_89, czekolada, pleasure, 100krotka:), dmuchawiec lubią tę wiadomość
Nasz synuś
cykl starań -
lotta!!! Super! o Boże to i u nas byloby już widać malenstwo nasze kochane! Ej, aż sie wzruszyłam. Bez urazy dziewczuny, z Waszych udanych wizyt tez sie bardzo cieszę, ale z lottą jesteśmy na tym samym etapie i sobie wyobrazam że co u nich sie dzieje to i pewnie u mnie Nie dam rady wytrzymac do 27ego
lotta.89 lubi tę wiadomość
-
arien, lotta.89, Robaczek89, kwiatuszek789, Kasiarzynka, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Lotta, super że z dzidziusiem wszystko ok a badaniem moczu nie martw się ja mialam zapalenie dróg moczowych więc pij dużo wody z cytryna oraz żurawinę np.herbatkę
Arien, wytrzymasz a Który to będzie tydzień ??
Kwiatuszku, to teraz odpoczywaj
Robaczek, i co rozmawialaś już z szefową ??
lotta.89 lubi tę wiadomość
-
tam wchodzi żelazo to faktycznie ważne.
Arien no ta wizyta już była inna niż pierwsza kolejna za 3 tygodnie 24.08. w tedy pewnie bedzie jeszcze wiecej
ale emocje są oj są mąż wzruszony i kolejne zdjęcie do kolekcjiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 13:05
Nasz synuś
cykl starań -
Arien, ja do 14. nie mogę wytrzymać, a nie wiem jak ty do 27. wytrzymasz. To znaczy na pewno dasz radę, ale rozumiem, że to ogromne wyzwanie. U mnie 14. będzie połowa 11. tygodnia, a potem mam prenatalne 31 sierpnia - w 12t6d.
Lotta gratuluję udanej wizyty i tego wspaniałego widoku . Wrzucisz nam zdjęcie? Arien też tak mam, czasem nawet do lutówek zaglądałam, żeby zobaczyć jak będzie to moje maleństwo wyglądać w 11 tygodniu. Na ostatnim usg była tylko kropka w pęcherzyku, a Ty chyba tylko pęcherzyk z ciałkiem widziałaś, prawda?
Czekolada, jeszcze nie rozmawiałam. Ma do mnie przyjechać albo dziś popołudniu, albo jutro, więc czekam, na pewno nie będę tego poruszać przez telefon . -
Lotta gratuluje
Miszka to o teściowej widziałam kiedyś ale jakbym mogła to bym polubiła to ze 100 razy
Arien mi gin nigdy nie zlecił robienia zelaza. Anemie rozpozna po samej morfologii, oprócz czerwonych krwinek jakies inne parametry tez wskazują na anemię wiec spokojnie nie kombinuj
Kasiarzynka 3D prywatnie. ogolnie ciąze prowadze prywatnie ale na indywidualnie wykupioną karte lux medu. Ale w tej klinice do której chodze nie mają 3D i mój gin zaproponował mi dwóch lekarzy w mieście, ktorzy mają w porządu sprzęt. Do tego jednego nie moge sie dodzwonic a jakbym miała isc do tego dugiego to wole sobie odpusćić. opinie ma beznadziejne. U mnie miasteczko ponizej 50 000 mieszkańców to i dostęp do lekarzy kiepski. -
Ja lecę w czwartek na wizytę Liczę na to, że poznam płeć
no i muszę go zapytać o SR, ćwiczenia dla ciężarnych (muszę mieć zaświadczenie że mogę chodzić) i najważniejsze czy mogę iść na koncert z końcem sierpnia13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.