Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja mam fajny przepis na ciasto do pierogów. Raz z niego robiłam pierogi i łatwo sie wrobiło bez kombinowania i dosypywania mąki. Nie wiem jak w smaku różni sie od tych babcinych pierogów bo nie mam porównania ale jeśli chcecie to jutro moge się nim podzielić
Ostatnio chyba z miesiac czasu wcinałam pierogi z serem i jagodami polane smietanką z cukremWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 21:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Miszkaaa pierwszy raz widziałam słyszałem taka klubie z ich domu w szoku byłam a może to chciał iac zobaczyć co się stało ale mu nie pozwoliła, ci sąsiedzi to takie fajne małżeństwo aż szkoda mi ich dzieci się zrobiło:-\
Ja zaraz zmykam dziś dzień relaksu najpierw fryzjer później kosmetyczki:-) -
Dzień dobry witam się w kolejnym tygodniu ciaży jestem po wizycie u diabetologa, byłam pierwsza to babsko mialo w miarę dobry humor. Wyniki mam idealne, wszystkie w normie, ale mam cukrzycę
kasiarzynko masz już bonbona? U mnie kurier był przed 9, cieszę się, że nie kupiłam w sobotę tego olejku z tołpy, wolę wersję, ze dostalam go w prezencie
Ja oprocz obiadu nie mam zamiaru dziś kompletnie nic nie robić. Muszę odpocząć po wczorajKasiarzynka lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
no własnie ja też nie rozumiem, mam cukrzycę i już bo tak było zdiagnozowane na początku i koniec. nawet rano poprawiły mi się wyniki, wszystkie są w normie ale mam cukrzycę bo tak sobie wymysliła moja mądra diabetolog. Nic no, po prostu będę dalej mierzyć ten cukier bo co innego mi zostało.13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Ja też się witam w kolejnym tygodniu , ale fajnie się złożyło, że zaczynamy tak samo
Monika, najważniejsze, że wyniki są w normie i oboje z dziecinką jesteście bezpieczni. A sprawdzanie cukru na pewno nie zaszkodzi skoro wcześniej wynik był niepewny.
Nie mogę już doczekać się USG, a to jeszcze 10 dni, ech -
kasiarzynko u mnie był problem z cukrem na czczo, po posilkach był ok. Krzywą też miałam i to samo, na czczo źle po glukozie ok. Rano cukier wahał mi sie w granicach 95 -105 maksymalnie. Wg niej mam cukrzycę bo wyniki na początku były na granicy.
Kolejna wizyta za miesiąc, skoro jestem narażona to będę sprawdzać jak się ten cukier ma i jak coś się zmieni to pewnie wtedy podejmę jakieś dalsze kroki.
Moja dietetyczka z kolei uważa że mam stan przedcukrzycowy, jestem zagrożona i muszę o siebie dbać, uważać na to co jem i tyle.
Skoro masz powzolenie na pierogi to ciesz się nimi i nie przejmuj potem cukrem! Udanego spotkania z koleżankąWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 11:55
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Hej dziewczyny!
Gratuluje wszystkim Wam zaczynającym kolejny tydzień!
Ja dzisiaj rano bylam na badaniach krwi, w piatek mąz podjedzie po wyniki.
Od dwoch nocy bardzo kiepsko spię, nawet nie dlatego ze gorąco bo w nocy jest do zniesienia. Mam wrazenie, że po prostu jestem wypoczęta (moze po tych dlugich drzemkach od pt do ndz?). I nie wiem co by tu zrobic zeby zasnac gleboko i na dlugo
Ja dzisiaj na obiad walkuje zupe wisniowa robie pierwsz raz i zobaczymy czy wyjdzie
Wlasnie ja skonczylam, nie chce sie chwalic ale wyszla zajebiaszczaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 12:39
-
Chyba jednak sie kompletnie nie znam na cukrzycy. Narazie nna szczescie nie mam poblemu z nia a w sumie cukry mam za niskie co nie jest dla mnie wiekszym problemem.
Przepis wrzuce później o ile skleroza mi sie nie załączy
Ja w czwartek mykam na kontrole szyjki, później 21 sierpnia genetyczne i 27 sierpnia wizyta u mojego gina. Nie moge dodzwonic sie do tego co robi 3d wiec pewnie niestety nie zrobie
Mi sie piorą drugi raz ciuszki małej a poza tym nie zamierzam nic dzis robic
A nie wiem czy Wam wczoraj pisałam. Byłam wczoraj na chwilke w pracy, wypisałam sobie odbiór dwóch dni wolnych za nadgodziny i oznajmiłam ze juz nie wracam do pracy bo mi sie nie chce tak wiec od srody nastepnej bede na zwolnieniu
Arien mleko podobno dobrze wpływa na sen. Wypij szklanke przed snem i zoaczysz czy ci pomoze. Albo dobra kolacje zjdz przed pojsciem spac. ja dzis jadlam o 2.30 w cy kanapkiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 12:38
-
arien nie wiedziałam, ze mozna się wyspać na zapas a tak serio to na początku ciąży tez miałam problemy ze snem w dodatku śniły mi się strasznie zwariowane sny
ja dziś obiad robię krem z kalafiora i kotlety. Coś dla mnie i męża13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.