Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja mam fajny przepis na ciasto do pierogów. Raz z niego robiłam pierogi i łatwo sie wrobiło bez kombinowania i dosypywania mąki. Nie wiem jak w smaku różni sie od tych babcinych pierogów bo nie mam porównania ale jeśli chcecie to jutro moge się nim podzielić
Ostatnio chyba z miesiac czasu wcinałam pierogi z serem i jagodami polane smietanką z cukremWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 21:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Miszkaaa pierwszy raz widziałam słyszałem taka klubie z ich domu w szoku byłam a może to chciał iac zobaczyć co się stało ale mu nie pozwoliła, ci sąsiedzi to takie fajne małżeństwo aż szkoda mi ich dzieci się zrobiło:-\
Ja zaraz zmykam dziś dzień relaksu najpierw fryzjer później kosmetyczki:-) -
Dzień dobry witam się w kolejnym tygodniu ciaży
jestem po wizycie u diabetologa, byłam pierwsza to babsko mialo w miarę dobry humor. Wyniki mam idealne, wszystkie w normie, ale mam cukrzycę
kasiarzynko masz już bonbona? U mnie kurier był przed 9, cieszę się, że nie kupiłam w sobotę tego olejku z tołpy, wolę wersję, ze dostalam go w prezencie
Ja oprocz obiadu nie mam zamiaru dziś kompletnie nic nie robić. Muszę odpocząć po wczorajKasiarzynka lubi tę wiadomość
-
no własnie ja też nie rozumiem, mam cukrzycę i już bo tak było zdiagnozowane na początku i koniec. nawet rano poprawiły mi się wyniki, wszystkie są w normie ale mam cukrzycę bo tak sobie wymysliła moja mądra diabetolog. Nic no, po prostu będę dalej mierzyć ten cukier bo co innego mi zostało.
-
Ja też się witam w kolejnym tygodniu
, ale fajnie się złożyło, że zaczynamy tak samo
Monika, najważniejsze, że wyniki są w normie i oboje z dziecinką jesteście bezpieczni. A sprawdzanie cukru na pewno nie zaszkodzi skoro wcześniej wynik był niepewny.
Nie mogę już doczekać się USG, a to jeszcze 10 dni, ech -
kasiarzynko u mnie był problem z cukrem na czczo, po posilkach był ok. Krzywą też miałam i to samo, na czczo źle po glukozie ok. Rano cukier wahał mi sie w granicach 95 -105 maksymalnie. Wg niej mam cukrzycę bo wyniki na początku były na granicy.
Kolejna wizyta za miesiąc, skoro jestem narażona to będę sprawdzać jak się ten cukier ma i jak coś się zmieni to pewnie wtedy podejmę jakieś dalsze kroki.
Moja dietetyczka z kolei uważa że mam stan przedcukrzycowy, jestem zagrożona i muszę o siebie dbać, uważać na to co jem i tyle.
Skoro masz powzolenie na pierogi to ciesz się nimi i nie przejmuj potem cukrem! Udanego spotkania z koleżankąWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 11:55
-
Hej dziewczyny!
Gratuluje wszystkim Wam zaczynającym kolejny tydzień!
Ja dzisiaj rano bylam na badaniach krwi, w piatek mąz podjedzie po wyniki.
Od dwoch nocy bardzo kiepsko spię, nawet nie dlatego ze gorąco bo w nocy jest do zniesienia. Mam wrazenie, że po prostu jestem wypoczęta (moze po tych dlugich drzemkach od pt do ndz?). I nie wiem co by tu zrobic zeby zasnac gleboko i na dlugo
Ja dzisiaj na obiad walkuje zupe wisniowarobie pierwsz raz i zobaczymy czy wyjdzie
Wlasnie ja skonczylam, nie chce sie chwalic ale wyszla zajebiaszczaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 12:39
-
Chyba jednak sie kompletnie nie znam na cukrzycy. Narazie nna szczescie nie mam poblemu z nia a w sumie cukry mam za niskie co nie jest dla mnie wiekszym problemem.
Przepis wrzuce później o ile skleroza mi sie nie załączy
Ja w czwartek mykam na kontrole szyjki, później 21 sierpnia genetyczne i 27 sierpnia wizyta u mojego gina. Nie moge dodzwonic sie do tego co robi 3d wiec pewnie niestety nie zrobie
Mi sie piorą drugi raz ciuszki małej a poza tym nie zamierzam nic dzis robic
A nie wiem czy Wam wczoraj pisałam. Byłam wczoraj na chwilke w pracy, wypisałam sobie odbiór dwóch dni wolnych za nadgodziny i oznajmiłam ze juz nie wracam do pracy bo mi sie nie chcetak wiec od srody nastepnej bede na zwolnieniu
Arien mleko podobno dobrze wpływa na sen. Wypij szklanke przed snem i zoaczysz czy ci pomoze. Albo dobra kolacje zjdz przed pojsciem spac. ja dzis jadlam o 2.30 w cy kanapkiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 12:38