Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na grudniówkach udzielałam się wcześniej ale przestałam, jakoś nie moje klimaty,
Np tu mam bawełniane
http://motherhood.pl/sklep/pieluszki-bawelniane-27
Blumen mi gin jak nie wyszło mi w badaniach że mam toxo powiedział abym unikała salami i polędwicy sopockiej, oraz surowego miesa oczywiście:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 16:06
-
Maadzia pokaż fotki!
dmuchawiec to mnie zdziwiłaś polędwicą salami, szczęście, że jem je tylko sporadycznie
Dorotko o własnie, wszyscy będą patrzeć na pannę mlodą albo podziwiać Twoj brzuszek a nie sukienkę
ja mam na dziś dość. Za mną 3h prasowania, robienie obiadu i porządki w domu. Teraz mnie w krzyżu łupie. Jak emerytka13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Salami nie jem mimo ze toxo przechodzilam. Ale poledwice wcinam.
Od wczoraj nie mam apetytu przez te upaly.
Wieszalam przed chwila ubranka na sloncu i padlam na wyrko teraz. Ukrop niesamowity
Monia podziwiam ze tyle nad goracym zelazkiem wytrzymalas...
-
Mnie mój gin mówił, żebym unikała surowego mięsa, serów pleśniowych i psów i kotów. Nie słyszałam, że salami nie można jeść, dziś akurat kupiłam a i slyszalam jeszcze, ze trzeba ostroznie z tunczykiem bo ma duzo rteci, ktora moze byc dla malucha niebezpieczna.
Dmuchawiec, bardzo ładne te ciuszki i w sumie niedrogo nawet
Ja mam dzisiaj jakiś dzień jedzenia, mimo, że tak jak kwiatuszek w upały raczej apetyt średnio mi dopisuje. I wypiłam dzisiaj pierwszy raz odkąd dowiedziałam się o ciąży prawdziwą kawę i wiecie co? Poszłam na kibelek! Yeaa!
monika, co zrobiłaś na obiad bo mnie sie jakoś pomysły kończą dzisiaj kupiłam gotowe knedle z jagodami Jutro zupę wiśniową chcę zrobić a dalej pomidorówkę ze swiezych pomidorów
Apropo tachania wózka na 3 piętro. Jak chcecie rozegrać takie techniczne kwestie? Np. wychodzenie na spacer z malenstwem kiedy w domu faceta nie ma. Jakoś wózek trzeba znieść, chyba,że chcecie je trzymać gdzieś na dole w bloku, albo w komorce?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 16:53
-
kurczę, a ja nie słyszałam o tym dziecku. Muszę poczytać
arien ogórkowa i warzywa na patelni z kurczakiem i ryżem. Miałam w lodowce sporo resztek warzywnyc więc wrzucilam, podsmażyłam i gotowe
My mieszkamy w domu więc targanie wozka mnie nie dotyczy
kasiarzynko ja chodzę prywatnie do gin więc i tak płacę za wszystkie badania. Super, że u lekarza wszystko dobrze mimo ze badnie bez usg. Czekam niecierpliwie na zdjęcia wozka13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Kasiarzynka ciesze sie ze szyjka i tetno ok
Moj lekarz kazal mi na najblizsza wizyte dowiedziec sie czy mam GBS w pakiecie lux medu ale nic nie mowil wiecej. A drogie jest to pobranie?
W domu mam jedna pralke ciuszkow. Minimum drugie tyle ma ciotka, ktora zbierala ciuszki dla mojego dziecka. Ale chyba troszke wiecej u niej jest. No i ja mam glownie spiochy, body, pajacyki a malo takich grubszych ubranek wiec jak tylko wezme od ciotki to co ma ona to bede zaopatrywala sie w te grubsze.
Wydeje mi sie ze spokojnie by wystarczylo te co ja juz mam i jakbym dokupila tych grubszych.
A 5 pralek to niezle
Arien psow i kotow? Kotow trzeba unikac ale na zasadzie ze bardziej ich kuwety a raczej zachowac ostroznosc przy jej sprzataniu. Myc rece po tym sprzataniu i po ich glaskaniu. Obce czasami glaszcze i psy i koty. Sama mam 2 psy w tym jeden w domu i 3 koty. -
Ja tez w domku mieszkam wiec problemu z wozkiem nie mam. Oprocz tego ze nie moge sie zdecydowac jaki chce
A ja ide jednak zjesc. Naszla mnie ochota na pierogi z kapusta i grzybami i przesmazona cebulka mam gotowce w lodowce wiec tylko cebulka na patelnie -
nick nieaktualnyZaskoczylyscie mnie ta poledwica ja sie nia zajadam ale moj gin jak zobaczyl moje wyniki powiedzxial ze jest dobrze i nic wiecej.
Kasiarzynka ciesze sie ze jest ok
tez nie slyszalam o tym dziecku musze poczytac
Blumen fajny wozeczek mi tez sie podobaja mniej kanciaste
Monika podziwiam Cie ja bym nie wytrzymala przy zelazku
Kwiatuszku narobilas smaka pierogami
U mnie dzis jest tak goraco ze siedze w domu w samych majciochach i staniku a i tak czuje sie jak bym miala zaraz sie rozpuscic...przez ten upal kiepsko sie czuje nos zatkany szumi w glowie;/ lezymy prawie caly dzienWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 17:55
-
dmuchawiec wrote:Ja na grudniówkach udzielałam się wcześniej ale przestałam, jakoś nie moje klimaty,
Np tu mam bawełniane
http://motherhood.pl/sklep/pieluszki-bawelniane-27
Blumen mi gin jak nie wyszło mi w badaniach że mam toxo powiedział abym unikała salami i polędwicy sopockiej, oraz surowego miesa oczywiście:)
O matko, jakie to drogie!
-
https://dzidziusiowo.pl/planujemy-ciaze/starania-o-dziecko/1880-chinski-kalendarz-plci-jak-zaplanowac-plec-dziecka - proszę bardzo, dla rozrywki dla tych, ktore jeszcze nie znaja płci
Mnie wyszedł chlopiec i powiem szczerze, ze od jakiegos czasu mam takie przeczucie. U mnie w rodzinie bardzo malo dziewczynek, u meza wiecej ale bez szału I zawsze wszędzie pierwszy sie chlopak rodził100krotka:) lubi tę wiadomość
-
dmuchawiec ten komplecik super i jaka cena!
monia poszalałaś z tym prasowaniem!
Kwiatuszek dobrze jest też mieć kilka ciuszków większych rozmiarów 74-86 żeby później nie latać na gwałt po sklepach jak mała wyrośnie tylko już mieć coś w zanadrzu.
jeśli chodzi o cene pieluszek to przesadzili, takich ładnych to szkoda by mi było używać swoją drogą dobrą cenę pieluszek tetrowych mają na gemini w wielopakach. Taniej niż w pepco
ja też się znoszeniem wózka nie martwię bo mieszkamy w domku, ale trochę bedzie problem gdzie go trzymać. jeszcze o tym nie myslałam ale chyba jedyne miejsce to bedzie w salonie, bo korytarz mamy zbyt wąski.