Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Ada trzymam kciuki
Dorotko zrobię badania za tydzień jak zjem do końca żurawinę, wtedy porównam
kasiarzynko tia, jeszcze by mi brakowało problemów z szyjką na tym etapie, to mnie pocieszyłaś Trzymam się wersji z infekcją Myślałam, ze syndrom wicia gniazda odnosi się do kobiet a tu proszę jak się mąż przejął, czyścioch
Madziu no nie dziwię się, że są szczęśliwi, a dopiero oszaleją na punkcie wnuczki/wnuczka13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
My do 12/13 tc nic, ale też lekarz nam powiedział, że może jednak lepiej się wstrzymać na początku, szczegolnie że wcześniej poroniłam.
Dopiero od niedawna się przełamałam żeby w ogole dać sie dotknąć mężowi bo się bałam, choć na razie bardziej jak nastolatki się zachowujemy - jak już przychodzi do konkrtetow to zawsze coś nam przeszkodzi, ostatnio kurier z zakupami z tesco13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Cześć dziewczyny czytam Was codziennie ale jakoś nie najlepiej się czuje w sensie że humor nawet ok, ale jestem rozdrażniona i jak dojdzie ból głowy to możecie sobie tylko wyobrazić jakie jest wtedy moje rozdrażnienie uwielbiam słońce ale teraz już mam go dość !
Pleasure, super że wszystko w porządku, trzymaj tak dalej
Miszka, daj koniecznie znać jak po wizycie. Ja we wtorek wizytuje.
Kwiatuszek, ale jesteś szczupła, w ogóle nie widać że jesteś w ciąży. Pozazdrościć takiej figury
Robaczek, za mną chodzi szarlotka składniki już kupiłam teraz czekam na wenę aby zrobić
Dmuchawiec, ja wczoraj też nic nie robiłam, poza obiadem dla męża a i tak nie jadł bo na niego naskoczyłam i się pokłóciliśmy
Monika, dzięki że pytasz o mój nastrój
Arien, ostatnio wspomniałaś o takim bólu kłuciu, wiesz ja też coś takiego mam aż nawet nie umiem go określić. Jak np.przeciągam się to nagle czuje taki atak aż ruszyć się nie mogę tak samo jak kichnę a jestem wyprostowana to też mnie łapię więc nie wiem dlaczego może to normalne u kobiet w ciąży
Kasiarzynka, jak dziś samopoczucie ??
Blumen, ojj za mną też chodzą naleśniki z nutellą ale czekam na chłodniejsze dnia
Kada, gratuluję córeczki
100krotka, co u Ciebie ??
A gdzie zapodziały się Błetkitna, Lotta oraz Lorka ?
Fabiola, witaj
fabiola lubi tę wiadomość
-
Hej
Ja dzis znowu nie moglam zasnac po tym jak maz wrocil kolo 2.30 z pracy. Dopiero kolo 5 udalo mi sie zasnac.
Monia my od poczatku ciazy nie serdkuszkujemy z mezem. Obydwoje sie boimy wiec jakos wytrzymamy i mam nadzieje ze po porodzie mie bede dlugo do siebie dochodzila. Tym bardziej teraz przy krotszej szyjce bym sie nie odwazyla. -
Hej kochane!
Dziewczyny (miszka, robaczek) trzymam kciuki!!! Będzie wszystko dobrze i z niecierpliwością czekam na wieści
Czekolada - te nasze bóle to obstawiam jednak więzadła mnie też łapie jak coś wysoko sięgam, a ostatnio ciągnęło przy myciu głowy (ręce w górze)
Kasiarzynka - mój mąż ma ciąże współczulną chyba i jak ja mam ochotę na ogór kiszonego to mój mąż zaraz też Ale to fajnie bardzo, że u Ciebie się tak mąż przejmuje, sprząta, pomaga. Extra, chciałabym, żeby mój też doszedł do takiego etapu. Ale póki co wczoraj się podniecał i jarał, że od dziś może zacząć kłaść płytki
plesure - my się kochaliśmy może ze 3 razy. I z mojej strony to tak trochę raczej dlatego, że żal mi męża było Nie mam w ogóle ochoty, ale nie wiem czy to bardziej hormony czy psychika I mi gin mówił żeby "figo fago" przed luteinką
-
Czekoladko wapomnialas o dziwnym uczuciu przy kichaniu i przypomnialam sobie ze tez mialam przy tym dziwny dyskomfort, bol na poczatku ciazy. Pozniej mi przeszlo.
Przesylam Wam troszke chlodu jest u mnie TYLKO niecale 26 stopni, niebo zachmurzone i lekki wiaterek. Cuuuudownie -
Czesc Dziewczynki:)
u mnie dziś troszkę chłodniej, na szczęście.
Także mam dziś wizytę ale wieczorem dopiero, dam znać jutro co i jak:)
Odnośnie zbliżeń , my z mężem na początku kochaliśmy się rzadko , kiepsko sie czułam, lekarz nic nie wspominał aby się wzbraniać, wiec korzystamy:)
czytam także tydzień po tygodniu na babyonline.pl małemu to nic nie przeszkadza:-D
Kwiatuszku podziwiam wstrzemięźliwość mimo że zakazu nie macie, ja uwazam że jak lekarz nie zabrania to ttzeba korzystać jeśli się chce:) oczywiście to sprawa indywidualna:)
-
już jestem! jest wszysko ok
ciąża starsza wg. usg 12t 4d, CRL 57,3mm
serduszko bije 150 ud/min
NT 1,3 mm
kość nosowa prawidłowa, przepływy pępowinowe czy coś takiego prawidłowe
coś tak dynda między nogami, ale jeszcze do potwierdzenia bo to jeszcze za wcześnie
słyszałam serduszko
ahh cudownie
a i dziękuję za kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 18:16
kwiatuszek789, pleasure, arien, monika_89, Kasiarzynka, czekolada, dmuchawiec lubią tę wiadomość