Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć u mnie znowu goooorąco od rana...
kasiarzynko a mi bavaria średnio smakuje, chyba wolę raz na ruski rok wypić lecha free niż częściej bavarię
Ada jak znowu Ci się popsuje to masz prawo rządać wymiany telefonu na nowy (niezgodność towaru z umową) to tak na przyszłość, wiem bo ojciec w tym siedzi Biedna ta Twoja koleżanka, straszny to musi być dla niej stres
Madzia powodzenia na wizycie
Kasia lekarze nie chcą za wcześnie zakładać karty bo sporo ciaż kończy się poronieniem niestety. Pewnie w systemie/kartotece ma, ze byłaś w 6tc i wpisze Ci to do karty, ja bym go nie ścigała, tylko powiedziała mu to na wizycie
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
dziękuje za wiadomość , znalazłam za 7 szt bodów 55 zł z długi rękawem i wlaśnie zastanawiam się czy wsiąść na próbę 1 komplet czy zrobić u jednego sprzedawcy wiecej zakupów:) a jak one wypadają rozmiarowo?
odnośnie znieczulenia to ja już nie wiem jak to jest, ostatnio czytałam że wprowadzają zmiany że będzie za darmo wszędzie więc teraz znów wycofują?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 09:59
-
Powiem Wam, że ja sobie nie wyobrażam bez znieczulenia i cała ta afera wokół tego mnie stresuje
A mnie wczoraj mąż zasmucił i trochę się wieczorem spieliśmy. Też byliśmy w tesco i chciałam pooglądać ubranka, a mąż nie chciał że to za wcześnie. Ze mamy jeszcze czas. I bardzo mi się zrobiło przykro. Mąż pracuje i robi u nas w mieszkaniu remont, wstaje o 5 idzie do pracy, wraca koło 16 i bierze się za robotę w domu i tak od 3 tygodni. Może być zmęczony, szczególnie że w tym tesco byliśmy około 22.30. Ale i tak to mnie zabolało, że sie tak nie interesuje
-
Co do znieczulenia, przy pierwszym porodzie nie wyobrażałam sobie że mogę go nie mieć ale strasznie się zawiodłam każdy mówił mi że to nie boli a mnie bolało i to bardzo. Najgorsze było to że nie zadziałało więc to cierpienie psu w du** Nie wiem czy tym razem się zdecyduje...
[/url] -
Hej
I u mnie juz straszna duchota
Co do zmieczulen totak w ogole zdazyli juz je wprowadzic? Glosno bylo ale tem jak i wiele innych pomyslow musi byz chyba przeglosowany a pozniej milion pospisow po tym. Wiec nie wiem czy tak szybko by juz by to wycofali. W tv tez bylo cicho o wycofaniu a link podeslany przez blumen jest chyba blogiem wiec jak dla mnie nie jest rzetelnym miejscem informacji.
A z drugiej strony mi chyba bez roznicy czy bedzie znieczulenie czy nie bo ja sie chyba bardziej obawiam zastrzyku tego znieczulenia, ze gdzies w jakis nerw mi trafia niz samego bolu porodowego. Czytalam posty dziewczyn, ktore pozniej mialy problemy z kregoslupem, bole, problemy z noszeniem ciezszych rzeczy. To w pewien sposob ingerencja w nas i ryzyko powiklan pozostaje.
A tyyyle kobiet urodzilo bez znieczulenia wiec ja chyba tez sobie poradze.
Fabiola dobrze zrozumialam, ze dostalas to znieczulenie ale nic nie dalo?
Arien mysle ze Twojemu mezowi nie chcialo sie po prostu ogladac ubranek tym bardziej, ze caly dzien jest w biegu. Moj tez sie ciuszkami nie interesuje. W zasadzie ja ogarniam cala wyprawke ale my kobiety lepiej wiemy co potrzebujemy dla malca. Jak jestesmy w tesco to ja ide w dzial dzieciecy a on w.... śrubokręty. Sama go wyganiam i mowie zeby szedl w swoje a ja ide w swoje. Nie przejmuj sie i sama napawaj oczy widokiem tych malutkich, cudnych ubranekWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 10:57
-
Ja te kilka sztuk co uprasowalam to dziele od razu na rodzaje, w sensie czy kaftakik, pajac itp. Spisuje ile mam czego bo narazie zamierzam pochowac poprasowane ubranka do workow prozniowych i dopiero blizej porodu je wyjme, za jakis miesiac, poltora.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 11:48
-
Tak, ja jutro o 20. Ale jak pisałam w poniedziałek, mój mąż w tym tygodniu pracuje na druga zmianę, a bardzo chciałby być przy badaniu. Więc jeśli zwolni się wizyta w piątek przed moją pracą, to zacisnę zęby i zaczekam jeszcze te kilkanaście godzin, żeby mógł być ze mną.