Ciężarówki Rocznik'89 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam ochotę na zimne białe wino. Ale jak w weekend wzięłam malutkiego łyczka od męża to smakowało jakbym czysty spirytus piła.
Mój brzuch trochę lepiej, cały czas odczuwam w jego okolicy dyskomfort, ale tak to ja mam ciągle. Zaraz idę na spacer, bo muszę samochód od mechanika odebrać i mam nadzieję, że będzie przyjemnie.
Madzia, dasz radę, to już tylko kilkanaście godzin. Ja żeby skrócić oczekiwania na czwartek umówiłam się jutro z rodzinką na ognisko nad jeziorkiem w pobliżu, podobno jutro ma być noc spadających gwiazd, a ja mam pewne życzenia, głównie jedno, które ma się spełnić . Też się martwię przed wizytą, niby wiem, że wszystko będzie ok, ale martwi mnie ta waga. Już 4,5 kg w dół. -
Witam nową mamusie:)
To prawda teraz to tydzien za tygodniej leci i nie wiem gdzie uciekl ten czas...
Ada a nie powinni dac Ci telefonu zastępczego jak oddajesz na gwarancje?
Pleasure trzymam kciuki za wizytę:-*
Oj Dorotko ale smaku mi narobiłaś
Ja to uwielbiam zapach piwa wiec jak mąż spożywa albo ktoś z rodziny to sobie wącham;d
Na inne alkohole nie mam ochoty ale smaku narobiłyście:D
Czy ktoś orientuje się czy ubranka marki PRIMARK są dobre jakościowo?
Widze atrakcyjne ceny na allegro i zastanawiam sie czy nie kupić.
Coś ktoś wie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 20:45
-
Dorotko to może popytaj w aptece o próbki kosmetyków albo sprawdź czy na allegro nie ma jakichś 50ml, będzesz mogła poprobowac i potem zadecydować jak zobaczysz jak Julka reaguje
kasiarzynko ja tam sobie nie wyobrażam innego rodzaju zakupow teraz, nie powiem czasem do marketu też jeździmy ale ezakupy to taaaaka wygoda
fabiola witaj
Ada mam nadzieję, ze nie będziesz musiała długo czekać na swój telefon, czasem rekalmacje, szczególnie w salonach trwają wiecznie
Madzia będzie dobrze, tylko pozytywne wiadomości wchodzą w grę, zobaczysz jutro sie uspokoisz jak zobaczysz maleństwo
Kasia nie jesteś może w terminie @? Pewnie stąd ostatnio nasilone bóle
jak już o alko piszemy to ja bym obaliła zimnego Heinekena albo whisky z colą aaah.... pomarzyć dobra rzeczfabiola lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
hej kochanane odebralam kolejna morfologie znowu spadła ciekawe co tym razem moj lekarz powie pewnie się nie przejmie zbyt mocno bo w koncu od poczatku ciązy mam wszystko zanizone. od 2 dni tak mi spuchły nogi ze kostek nie widac;/ moj maz skręcił dziś łóżęczko;D
-
Aga, niestety telefonu zastępczego nie dostałam, bo mam Nokie a u mnie w mieście jest serwis Samsunga, który grzecznościowo przyjmuje Nokie i wysyła je do Szczecina. Są tylko pośrednikiem, no ale dobrze, że jakikolwiek mam
Monia już drugi raz go reklamuję i za pierwszym razem był gdzieś po tygodniu wiec teraz pewnie też podobnie będzie.
Kasiarzynka, niestety dziewczyna jest teraz w szpitalu, podają jej sterydy żeby na płuca maluszków i za 3 tygodnie mają zrobić cesarkę, gdyż jedno z bliźniąt jest dużo mniejsze niż te drugie. jest ryzyko niedożywienia dla niego wiec lekarze twierdzą, że większe szanse na dożywienie, a tym samym przeżycie będzie miał już na świecie. Gdyby zostawili to tak jak jest teraz, jedno z bliźniąt mogło by umrzeć co również było by bardzo ryzykowne dla tego drugiego. Ogólnie nieciekawa sytuacja, ale mocno trzymam kciuki żeby maluszki były silne i dały radę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 21:38
-
pleasure wrote:Arien ja nie lubie zwykłego piwa (no chyba, że z sokiem) a teraz mam straszną ochotę na takiego np. żywca prosto z lodówki
To polecam Ci bavarie klasyczną, ma 0,0% i smakuje prawie tak jak zwykłe piwo Można ją kupić w auchan
dmuchawiec wrote:Witam nową mamusie:)
To prawda teraz to tydzien za tygodniej leci i nie wiem gdzie uciekl ten czas...
Ada a nie powinni dac Ci telefonu zastępczego jak oddajesz na gwarancje?
Pleasure trzymam kciuki za wizytę:-*
Oj Dorotko ale smaku mi narobiłaś
Ja to uwielbiam zapach piwa wiec jak mąż spożywa albo ktoś z rodziny to sobie wącham;d
Na inne alkohole nie mam ochoty ale smaku narobiłyście:D
Czy ktoś orientuje się czy ubranka marki PRIMARK są dobre jakościowo?
Widze atrakcyjne ceny na allegro i zastanawiam sie czy nie kupić.
Coś ktoś wie?
Ubranka z PRIMARK są rewelacyjne, więc jak masz możliwość to kupujWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 22:01
[/url] -
Madzia ja miałam lutkę dopochwową, normalnie przed wizytą ją aplikowałam i nic lekarz nie mówił, ze przeszkadza to mu w badaniu, także mysle, ze spokojnie mozesz ją "wziąć".
Ale temat alkoholu sie rozkręcił. Ja swojego radlerka nie dopiłam bo wyszłam na spacer z kolezanką, wieczorkiem juz przyjemnie na mieście.
Kasiarzynka ja mam troszke ciuszków z pepco dla małej i po praniu nic im nie jest. Czemu nie jestes z nich zadowolona?
Ada trzymam kciuki aby u Twojej znajomej wszystko dobrze sie skończyło a maluchy zeby były silne. Ale mega wspólczuje jej bo stres pewnie nie do opisania przeżywa -
Dziewczyny, pytanie natury technnicznej. Na ostatniej wizycie (5t6d) lekarz nie zalozył mi karty ciąży. Następną wizytę mam 27-ego (11tc) i wtedy myślę, że już na pewno ją założy. Ale, ale...nie dostanę becikowego jeśli karta ciąży nie zostanie założona do 10tc. I co teraz mam zrobic?
-
Arien do becikowego potrzebujesz zaswiadczenia, ze pozostawalas pod opieka lekarza nie pozniej niz od 10tc. Tu nie chodzi o karte ciazy bo jej nie dajesz jako jeden z dokumentow przy zalatwianiu becikowego a wlasnie to zaswiadczenie. Pierwszą ciazową wizyte mialas przed 10tc wiec mysle ze mozesz byc spokojna.
Zadzwon do MOPSu albo Urzedu gminy lub miasta bo chyba oni sie tym zajmuja i podpytaj.
Ja jutro bede u siebie w pracy to o ile nie zapomne to zapytam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 23:39