X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki Rocznik'89 :)
Odpowiedz

Ciężarówki Rocznik'89 :)

Oceń ten wątek:
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry

wreszcie jestem! telefon mi dzisiaj umarł, znowu, wiec cały dzien byłam bez kontaktu. Dopiero po pracy pojechałam do rodziców po starego grata na zastępstwo. także jak na razie bede miała ograniczony dostęp do neta :( Zaniosłam mój telefon na gwarancję, mam nadzieje że go zreanimują.

jestem trochę padnieta tą pogodą ale mam nadzieje ze uda mi sie Was nadrobić

Witaj Fabiola, Gratuluję :)

Dorotko, ja też bym kupiła mleko i butelkę tak na zaś. Mieszkamy poza miastem i jakby była awaria mleczarni to nie wyobrażam sobie lecieć do miasta w poszukiwaniu mleka. W szpitalu w moim mieście położne same dokarmiają mlekiem jakie mają, nie wolno mamom w szpitalu dokarmiać tylko trzeba zawołać położną. Może postaraj zorientować się jak to wygląda w Twoim szpitalu.

Kasiarzynka, super fura. Ja też bym raczej nie prała. Wystarczy dobrze wywietrzyć.

Robaczku współczuję dolegliwości, oby szybko przeszły

dzisiaj przeprowadziłam szkolenie dla rodziców jakie ciuszki się kupuję i w jakich rozmiarach. Ten zestaw co moja mam kupiła może uda mi się sprzedać. Koleżanki z pracy znajoma będzie miała cesarkę u bliźniaków w 30 tyg więc jej się takie małe ciuszki przydadzą. Ja chcę się ich pozbyć z nadzieją, że mi takie nie będą potrzebne.

Racja, ale ten czas leci. Jak patrzę na Wasze suwaczki :)

fabiola lubi tę wiadomość

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrócilam od lekarza i mam zwolnienie :) nie wpisal mi internista kodu B czyli ze 100% płatne ale trudno, nie bede duzo stratna przez półtora tygodnia.

Ada chyba Twój telefon zastrajkował przez te upały ;)

Zobacze, może podjade do szpitala któregoś dni albo zadzwonie i rozpytam sie o takie rzeczy. Ale na uprzejmość z ich strony nie licze i nie wiem czy psuc sobie w ogole nastroj :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 18:48

klz9io4pkfldzhbc.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 09:10

Marzec x 2 <3 <3

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia ja już zaciskam mocno kciuki! A powiedz albo przypomnij o której wizytujesz się?

klz9io4pkfldzhbc.png

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, Pan doktor kazał mi wiecej pic wiec wypije za zdrówko Wasze i naszych Maluszków :)

5d639073240662f6med.jpg

arien, miszkaaa, dmuchawiec, monika_89, Kasiarzynka, blumen21 lubią tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pleasure, właśnie, o której wizytujesz? Trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twoje maleńśtwo. Jak jutro wrócisz z wizyty i opowiesz co tam u Was to pewnie znowu się wzruszę :)

Kwiatuszku, pij, pij :) A w tle niezmordowanie nasze forum! :D

o1483e5e2gt7h77w.png

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia zeby nie bylo, ze pije sama to widać, ze pije w doborowym towarzystwie kolezanek z BBF :D

arien, monika_89, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Marzec x 2 <3 <3
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia trzymam mocno kciuki! rozumiem Twój stres. ja niby nie byłam zestresowana a przed wizytą z kibla zejść nie mogłam, ale bedzie dobrze!

Dorotko na zdrowie! Najważniejsze jest miłe towarzystwo:)

a wracjąc do naszych fachowców, na spokojnie przeliczyliśmy wszystko i zrobiliśmy lekkie rozeznanie na rynku i okazało się że ich wycena nie jest jakaś wygórowana. Po prostu nasze założenia były mniejsze i w tym największe rozczarowanie. Ale trudno jakoś damy radę!

ex2bmg7yxswzkwmo.png

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu nie martw się wzdęciem bo to normalne.

Ada szkoda, ze jednak nie da sie nic wynegocjować ale może i lepiej, ze jednak takie są sceny rynkowe a nie, ze akurat ci fachowcy tak je zawyżyli.

Współczuje Wam tego wyczekiwania na wizyty. Ja odkąd mocno czuje malutką to już nie niecierpliwie sie tak przed kolejnymi wizytami. Chociaz zawsze dzien przed wizyta gadam no niej, ze jutro sie widzimy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 19:31

klz9io4pkfldzhbc.png
  • arien Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia, ja miałam o wiele bardziej wzdęty brzuch jakiś tydzień temu. Ale jak już pisałam straszne bąki sadzę, więc może dlatego nie jest wzdęty. Za to od wczoraj co jakiś czas pobolewa mnie tak jak na @. Ale mówię sobie, że to na pewno nic takiego, i że macica się rozciąga :) I zauważyłam, że mocniej mnie boli jak np więcej chodzę, jestem bardziej aktywna.
    A Ciebie pobolewA?

o1483e5e2gt7h77w.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Marzec x 2 <3 <3
  • arien Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też tak mam :) w dzień to taki ból jak opisujesz ale z samego rana jak w łóżku próbuję się przeciągnąć to łapie mnie taki ostry, że muszę się spowrotem zgiąć. Ale już o tym tu pisałam. A nie masz bólu takiego miesiączkowego?

Ja jestem jakaś dziwna. Mam ochotę na gin z toniciem :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 19:55

o1483e5e2gt7h77w.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Marzec x 2 <3 <3
  • arien Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mnie też dawno nie bolało, od wczoraj trochę mi to dokucza, ale...NIE BEDE sie martwić!
    I u Was jutro też na pewno wszystko będzie pięknie kochana :*

o1483e5e2gt7h77w.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Marzec x 2 <3 <3
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

arien lubi tę wiadomość

Marzec x 2 <3 <3
  • arien Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D ja zwykłego też nie lubię, w ogóle za alko nie przepadam, ale taki gin z toniciem nie byłby zły. Teraz czytałam o tych bólach i dopóki ich nasilenie nie jest równe bądź większe niż przy miesiączce to raczej nie ma powodów do zmartwień. A ja przy @ to dwa pierwsze dni to pyralgina bo nospa nie pomaga i termofor. Więc póki co jest w porządku.
    A może z tym alko to jest tak, że mamy ochotę na to, czego nam nie wolno? Taki psychiczny psikus :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • pleasure Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 09:11

Marzec x 2 <3 <3
  • arien Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O! martini ze sprite tez bardzo przyjemna opcja! Mniam :D chyba sobie w zamian kakao strzelę :)

o1483e5e2gt7h77w.png
‹‹ 90 91 92 93 94 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ