Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynka1234 wrote:Effy ale to nie jest wtedy tak ze Monia by musiala tez tak powiedziec w szpitalu? A co z nazwiskiem? Ja jakos sobie tego nie wyobrazam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 19:12
-
nick nieaktualnyMartynka to faktycznie leć do lekarza jak juz 4dzien, sa jakieś antybiotyki ktore sa dostępne w ciąży, niektore nie maja wplywu na dziecko, ale to wie twoj ginekolog najlepiej i warto skonsultować nawet gdy zwykly lekarz ogolny ci wypisze bo ja mialam kiedys tak ze przy zapaleniu zatok na pogotowiu przepisał mi lekarz antybiotyk ktory jak zadzwonilam do swojego gin nie kazal pod zadnym pozorem brac i powiedzial dopiero jaki moga mi wypisac. Czasem lepiej wziasc i sie wyleczyc niz mialoby cie meczyc i rozwinac sie jesscze więcej :*
-
Martynka1234 wrote:Syrop to ja juz caly wypilam, obawian sie ze bedzie antybiotyk...
a jak ty sie czujesz w ogole?
Boje sie piątku no ale cóż ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 19:17
-
nick nieaktualnyEffy wrote:No wiem trochę słabo. Bo jak ojciec był ale się zmył przy starszych dzieciach to jakos tak lepiej, Oczywiscie mowie tu o wersji dla mopsu. A tu no po urodzeniu jednak musi złożyć wniosek o uznanie ojcostwa i dać nazwisko czyli potwierdza, że jest od początku. Wiec marny ten plan
Trzeba byc uczciwym bo zus i tak cie znajdzie wrazie co -
nick nieaktualnyMonia a to sorki za pytanie (nie chce cie urazic oczywiscie) ale to skoro grubo przekraczacie prog itp to czemu wlasnie chcesz te 500+ ? To znaczy ja wiem ze pieniadze sie przydadza, no ale z drugiej strony jak sie nie nalezy komus np rodzinne czy jakis zasilek to po prostu sie nie nalezy. Moim zdaniem nie ma co kombinowac. Oczywiscie jesli byscie byli w sytuacji ze przekraczacie prog o np 20 zl to rozumiem ze ciezka sytuacja itp ale w tej sytuacji jesli oboje dostajecie pieniadze i grubo przekraczacie prog to po co kombinowac
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Monia a to sorki za pytanie (nie chce cie urazic oczywiscie) ale to skoro grubo przekraczacie prog itp to czemu wlasnie chcesz te 500+ ? To znaczy ja wiem ze pieniadze sie przydadza, no ale z drugiej strony jak sie nie nalezy komus np rodzinne czy jakis zasilek to po prostu sie nie nalezy. Moim zdaniem nie ma co kombinowac. Oczywiscie jesli byscie byli w sytuacji ze przekraczacie prog o np 20 zl to rozumiem ze ciezka sytuacja itp ale w tej sytuacji jesli oboje dostajecie pieniadze i grubo przekraczacie prog to po co kombinowac
A zapytałam o to bo czytalam na necie o tym 500plus i niekiedy byly takie kobiety ktore tak zrobiły i ciekawa bylam jak to faktycznie jest, myslalam ze tez ma na to wpływ to ze jest sie w zwiazku małżeńskim
Bron boże nie chce sie wzbogacać pieniędzmi dla biedniejszych, poprostu bylam ciekawa -
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:52
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyNatka2 wrote:A u nas zmiany zmiany i zmiany wlasnie dzwonil szwagier do meza czy moze mu prace zalatwic, no i moj maz zalatwil mu u siebie prace w 5 min haha tym sposobem przeprowadzaja sie do miasta w ktorym my mieszkamy i tym sposobem bede miala tesciow kuzwa tak blisko i to juz 3.02.
A poza tym sterczalam w kuchni ponad godzine, zrobilam bigos i salatke- por, pieczarki, mozzarella, papryka, ogorek konserwowy majonez i jogurt grecki pyyycha!
Aaa i kuzwa czuje cos kolo pepka jakby pukanie i teraz nie wiem czy mi miesnie swiruja, czy dziecko sie odwrocilo i mnie tu gdzies kopie. Masakra haha
Koło pępka bardziej po bokach czy na srodku ?
Mi Amelka buszuje po lewej najbardziej -
nick nieaktualny
-
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyMonia1028 wrote:Moj przekracza, ja nie..
A zapytałam o to bo czytalam na necie o tym 500plus i niekiedy byly takie kobiety ktore tak zrobiły i ciekawa bylam jak to faktycznie jest, myslalam ze tez ma na to wpływ to ze jest sie w zwiazku małżeńskim
Bron boże nie chce sie wzbogacać pieniędzmi dla biedniejszych, poprostu bylam ciekawa
Natka a z tymi tesciami to dobrze czy zle?
Effy a kiedy planujesz na l4 isc? Nie mecz sie za dlugo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka właśnie lepiej nie ryzykować i się nie bawić w takie podchody,chciałam się dowiedzieć jak to jest i już wiem i nawet o tym nie myślę już
Natka moi też byli spoko tylko do czasu ha ha ale różni ludzie, ciesz się bo czasami teściowa potrafi tak wkurwic że szok:/
Tak to jest z tymi ruchami,jak facet przyłoży te swoją duża ciężka rękę to dzidzie nawet nie drgną haha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka u mnie to z teściową jest problem,było aż za słodko dzwoniła do mnie dlcodziennie, przyjeżdżała na obiady, święta itp.. do czasu moich problemów a ciąża kiedy powiedziała do mnie:ciągle masz jakieś problemy może ty wogole nie powinnaś zachodzić w ciążę... I tak dalej.slowa które zranily mnie tak że nie potrafię już robić uśmiechu do złej gry i od tamtej pory jest między nami neutralnie
-
nick nieaktualnyMonia1028 wrote:Martynka u mnie to z teściową jest problem,było aż za słodko dzwoniła do mnie dlcodziennie, przyjeżdżała na obiady, święta itp.. do czasu moich problemów a ciąża kiedy powiedziała do mnie:ciągle masz jakieś problemy może ty wogole nie powinnaś zachodzić w ciążę... I tak dalej.slowa które zranily mnie tak że nie potrafię już robić uśmiechu do złej gry i od tamtej pory jest między nami neutralnie