Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka niestety tak i powiedziała to przed świętami bożego narodzenia, potem była napięta atmosfera,ją przeryczalam cały wieczór jak to usłyszałam ,w święta cały czas o tym myślałam i trzymało mnie to nawet jak lamalam się z nią opłatkiem..
Moja mama kazała nie to że udawać że nic się nie stało ale dać jej do zrozumienia swoim zachowaniem że jej słowa mnie zabolaly -
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Monia1028. Ja za takie teksty też już bym się do niej nie uśmiechała.
A ja leżę w łóżeczku z mlekiem, miodem i czosnkiem Szkoda, że jutro do pracy, ale nie ma rady.Annie1981 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Dziewczyny dopiero wróciłam wszystko ok z Szymkiem lekarz fajny, mily i calkiem inny niz tamten jestem zadowolona teraz zmykam jutro napisze wiecej :*
Ale najwazniejsze ze wszystko ok, czekam na info jutronana266 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Nana super!
Monia, ja to bym juz chyba nigdy do niej nie poszla. A na pytanie o ciazd czy o moje samopoczucie to bym jej juz powiedziala...masakra, jak tak mozna do swojej przyszlej synowej w ciazy powiedziec? -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:52
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Nieprawdopodobne... Ze tacy ludzie po ziemi chodza... Monia wspolczuje, ale sluchaj sie mamy, dobrze prawi ;d
Moja tesciowa sie w nic nie wpieprza, takze zlota kobieta tylko najbardziej mnie wkurwia jak o bylej zonie opowoada, to szlag mnie trafia... Ale co poradxic, maja wspolne dziecko i przeszlosc, a ja musze to dzwignac
Wiesz bo czasami to sie moze nie zastanawia co gadają, albo specjalnie zeby nas wkurzyc..
Najważniejsze to dogadywac sie z partnerem i kochać, a reszte jakoś dzwigniemy jak to napisałaś :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTesciowe to temat rzeka
Nana- super wiadomości!- czekamy na szczegóły
Powiem Wam, że mam takie odczucie, że ta ciąża mnie "oglupia". Dużo wolniej mysle,wolniej lapie żarty, łącze fakty, dawno nie sypnelam żadna riposta...nawet zrobienie listy zakupów mnie ostatnio prawie przerosło...
wszystko robię wolniej...czynności które wcześniej zajmowały mi np.10 min. Teraz zajmują 20....
A moze to starość....??nana266 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:53
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
stella_88 wrote:Tesciowe to temat rzeka
Nana- super wiadomości!- czekamy na szczegóły
Powiem Wam, że mam takie odczucie, że ta ciąża mnie "oglupia". Dużo wolniej mysle,wolniej lapie żarty, łącze fakty, dawno nie sypnelam żadna riposta...nawet zrobienie listy zakupów mnie ostatnio prawie przerosło...
wszystko robię wolniej...czynności które wcześniej zajmowały mi np.10 min. Teraz zajmują 20....
A moze to starość....??
-
Martynka chce iść od lutego
A latanie najszybciej jak będę mogła po porodzie i jak będę chciała dziecko juz zostawić na trochę.
To jest jak z jazdda samochodem. Umawiasz sie z instruktorem na lotnisku na dana godzinę i dzien.
Najlepiej 2-3 razy w tyg jesli pozwala pogoda, sprawdzasz cały czas pogodę na takich specjalistycznych portalach, bo liczy sie np podstawa chmur, albo kierunek i siła wiatru, których na tvp1 w pogodzie nie podają no i lecisz i realizujesz poszczególne zadania na poszczególnych typach samolotów
-
nick nieaktualnyForumkowiczka wrote:Dzień dobry.
Cos mi apetyt odjęło...nie mogę patrzyć na ta kanapkę która sobie zrobiłam
Idę zaraz powtórzyć betę.
Trzymam kciuki za betę
Tobie odjelo a ja sie obudzilam z wielkim glodomorem i wlasnie szykuje chałke z dżemoremNatka2 lubi tę wiadomość
-
Ja wypiłam herbatkę ale ta kanapkę mnie przerosła.
Apropo teściów, ja nie mogę narzekać chociaż za wiele czasu nie potrzebuje z nimi spędzać. Najgorsze jest to ze rok po ślubie nie mogę sie przełamać i dalej nie mówię do nich mamo tato. Tak składam zdania aby było bezosobowo. Masakra.Kaaarooolina89 lubi tę wiadomość