Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Ina szczerze? te wozki nie maja w sobie nic takie wow zeby trzeba bylo tyle placic. Zaufaj ze jak poszukasz wiecej to inne wozki sa bardzo podobne a nawet ladniejsze od tych, a zqa polowe ceny
szczerze mowiac jak weszlam na ta strone i zobaczylam to nie wiedzialam, czemu tak drogo.
podoba mi się spacerówka bardzo
a co do używanych to mąż nie zgodzi się, ma być nowy i koniec. W tej kwestii nie ma z nim dyskusji.
A z tym becikowym to serio 1920 netto nie mozna przekroczyc na osobe? Kur... w końcu na nic się nie załapeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 13:15
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:plus 1000 zl becikowego
-
nick nieaktualny
-
Monia1028 wrote:ale śmierdzi strasznie na dworze..mam nadzieje że to nie ten smog z warszawy nadal? ;/ chciałam przewietrzyc mieszkanie a tylko smrod wpuściłam..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 13:22
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny19ina90 wrote:podoba mi się spacerówka bardzo
a co do używanych to mąż nie zgodzi się, ma być nowy i koniec. W tej kwestii nie ma z nim dyskusji.
A z tym becikowym to serio 1920 netto nie mozna przekroczyc na osobe? Kur... w końcu na nic się nie załape
mi się podoba
jak nie musisz oszczędzać na wyprawce to kupuj i już
ja dla pierwszego dziecka nie miałam nic używanego, bo nawet nic pożyczonego nie miałambo szczerze mówiąc nie przyszło mi nawet do głowy żeby kupować używane- sobie też nigdy nic używanego nie kupiłam. Nie muszę też specjalnie patrzeć na to ile wydaję kasy więc tego nie robiłam
przy drugim dziecku patrzę już troszkę inaczej na te sprawyco nie zmienia faktu, że mój mąż nigdy w żciu nie zgodziłby się żebym kupiło pakę używanych ubranek na allegro, co innego jak dostanę tką pakę po synku przyjaciółki- to już jest ok
ot taka logika
mam nadzieję, e nikogo nie uraziłam tym wpisem, bo absolutnie nie miałam takiego zamiaru. -
nick nieaktualny
-
U mojego meza z pracy rowniez dostaniemy ale nie wiem ile tez chyba ok 2000zl bo tez wieksze skladki placi na dzieci bo u niego jest maly ubezpieczony i drugi tez bedzie. Dziewczynki szukam ladnej i niedrogiej komody dzieciecej przegladajac stronki nie zauwazylyscie moze jakiejs?