Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMila123 wrote:U mojego meza z pracy rowniez dostaniemy ale nie wiem ile tez chyba ok 2000zl bo tez wieksze skladki placi na dzieci bo u niego jest maly ubezpieczony i drugi tez bedzie. Dziewczynki szukam ladnej i niedrogiej komody dzieciecej przegladajac stronki nie zauwazylyscie moze jakiejs?
ja przeglądałam swego czasu cos tam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMila123 wrote:U mojego meza z pracy rowniez dostaniemy ale nie wiem ile tez chyba ok 2000zl bo tez wieksze skladki placi na dzieci bo u niego jest maly ubezpieczony i drugi tez bedzie. Dziewczynki szukam ladnej i niedrogiej komody dzieciecej przegladajac stronki nie zauwazylyscie moze jakiejs?
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:50
Monia1028 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:Stella jasne , ja nawet rozumiem o co chodzi z tymi uzywanymi, bo wiadomo ze nie wiadomo po kim te ubranka i w oogle. Wiec to juz dla odwaznych.
ale co do wozkow nowych , to nie zapominajcie ze jest tak samo jak z innymi rzeczami - czasami przeplacamy za marke lub za jakas mala funkcje, ktora okazuje sie zbedna ja np osobiscie nie lubie przeplacac, mimo ze szczerze mowiac ok, mam na koncie tyle, ze moglabym i kupic wozek corce za 5000 zl ale szczerze? czym on sie rozni od takiego za 2000 ? no nie lubie strasznie przeplacac
wiadomo, jest roznica miedzy np butami za 30 zl a butami za 250 zl. tutaj owszem jest ogromna roznica. Ale buty za 250 zl a za 700 zl to juz np roznica polega glownie , ze mamy jakas tam marke, lub gdzies tam wsadzili brylant od swarovskiego haha
ja tak sie nauczylam od meza. Nie kupuje byle czego wiadomo, czesto wole dac wiecej zeby bylo porzadne, ale tez patrze na to czy faktycznie cena jest adekwatna do produktu, czy przypadkiem nie place za duzo moim zdaniem naprawde juz super zajebisty wozek kupimy za 2000 , no ok nawet 2500 ale juz 3300 to dla mnie osobiscie byloby przeplaceniem ale nikomu nie mowie ze nie moze kupic, mowie tylko ze swojej perspektywy
ja to mam takie skrzywienie, że jak mam sobie coś kupić np. buty za te 700zł. to mnie tak serce boli, że w sumie nie kupię. ale jeśli chodzi o mojego męża lub dziecko to jakoś mnie ceny nie ruszają- im kupię zawsze. chore to wiem....
-
nick nieaktualnystella_88 wrote:aaa przegapiłam wcześniej
bardzo ładnie wyglądasz i wcale nie widać, że tyle przytyłaś
stella wstawiaj swój -
Stella mam tak samo jak nieraz wybieralam sie na zakupy dla siebie jakies buty ciuchy to zawsze cos tam sobie kupie ale dla meza i syna koniecznie tez cos biore i u nich nie patrze na cene ma byc ladne i wygodne a u siebie to albo wezme albo kolejnym razem. Jesli chodzi o komode o to nie mam upatrzonego koloru bo pokoj chlopcow bedziemy na wiosne lub w lato malowac i nie wiem jeszcze jak takze chodzi mi tu bardziej o funkcjonalnosc zaraz wleze na allegro i poszukam
-
Martynka1234 wrote:Ina, 1929 na osobe? chyba dwa razy mniej 800 zl na osobe ja juz chyba nie wiem o czym wy piszecie haha
a co do wozka, Ina zaufajh mi ze duzo takich spacerowek, wydaje mi sie ze w tym przypadku placisz ponad 3000 za marke wozka ale to Twoja decyzja
ja kupilam swoj za 1600 i i tak uwazam ze to drogo, jesli bym miala kupic za 3300 to chyba ze zlota haha.
Jednorazowe becikowe w wysokości 1000 zł za urodzenie żywego dziecka mogą otrzymać rodzice, u których dochód w przeliczeniu na osobę nie przekracza 1922 zł netto.
Ja mam tak jak Stella. Sporo ubranek dostanę od siostry bo ma dwoje dziciaczków obu płci i jakoś po rodzinie nie mam oporów żeby wziąć, ale po obcym już nie. Poza tym to pierwsze dziecko, wyczekane, dla nas jest cudem przy wynikach jakie mąż miał i chciałabym żeby miało jak najlepiej.
Poza tym mój mąż już z domu jest nauczony żeby kupować coś lepszego i u nich się na kasę " nie patrzy". Spodobał mi się ten wózek, ale nie sądzę żebym go kupiła. Na wszelki wypadek nie pokaże mężowi bo on nie miałby oporów27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:50
nana266 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie Martynka z ta cena to jest pewnie tak jak mówisz ale najważniejsze to poczytać opinie w internecie przed zakupem. Ja jako dożywotnia bezdzietna staraczka tez sobie czasmi czas umiałam i oglądam wózki i mebelki dla dzieci i np spodobał mi sie radzi jeden wózek ale jak poczytają opinie to nie zdecydowałabym sie na zakup. I nie jest to kwestia jednej negatywnej opinii tylko kilkudziesięciu opinii opisujących ten sam problem ze spacerówka. Mozliwe ze taki wózek właśnie za 3000 ma wszystko tak dopracowane ze w każdej konfiguracji wózek spełnia sie w 100% i jeszcze jest lekki łatwo sie składa itd ... po prostu trzeba poczytać
A co do używanych wózków, łóżeczek i ciuszków. To ja absolutnie nie krytykując nikogo tak jak Ina nie zdecydowałabym sie na używany wózek, łóżeczko ani ubranka od obcych. Wózek w ogóle na pewno będę chciała nowy, łóżeczko mogłabym ewentualnie wziac od kogos znajomego jeśli by mi pasowało ale materac na pewno bym kupiła nowy i ciuszki tez rownież tylko od znajomych. Mowię, nie krytykuje przy tym nikogo kto kupuje używane rzeczy bo tak na prawdę nie widze nic w tym złego, po prostu ja bym wolała nowe i tylestella_88 lubi tę wiadomość
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm
Usg prenatalne prawidłowe, ryzyka niskie
czekamy na wyniki NIPT 🤞
12/02 - następna wizyta 🤞