Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:28
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do ubrań ciazowych to przeszlam moje miasteczko i ze smutkiem stwierdzam ze sprzedawcy nie przewiduja ciezarnych w rozmiarze s.;-/
Patrzę sobie teraz w Internecie i na stronie domodi można znaleźć ciekawe dość ubrania i w dużym przedziale cenowym -
nick nieaktualnyDziewczyny jakie jest wasze podejście do farbowania włosów w ciąży?
Ja od poczatku ciazy nie farbowalam wogole, mam aktualnie ombre ktore nadal jeszcze jest widoczne.
Czytając strony internetowe zauważyłam ze wiekszosc nie poleca farbowania po porodzie, poniewaz wlosy sa w gorszej kondycji itp.
Pisze ze najlepiej tak miesiąc przed porodem. A ja sie zaczelam zastanawiać czy właśnie zrobienie ombre ( górę mam ze tak powiem swoj kolor naturalny) zaszkodziloby dziecku?
Jakie jest wasze zdanie, farbujecie, nie farbujecie???
Napewno przed porodem pojde do kosmetyczki na regulacje brwi, zwykly manicure i pedicure taki nawilżający bez malowania, no ale to szkodliwe nie jest a właśnie niewiem co z tym farbowaniem -
stella_88 wrote:Co do ubrań ciazowych to przeszlam moje miasteczko i ze smutkiem stwierdzam ze sprzedawcy nie przewiduja ciezarnych w rozmiarze s.;-/
Patrzę sobie teraz w Internecie i na stronie domodi można znaleźć ciekawe dość ubrania i w dużym przedziale cenowym
Ale powiem Ci ze moja szwagierka tez jest chuda jak patyk i ona często ma problem z kupieniem ubrań bo niektóre to musiałaby chyba w dziecięcym kupować