Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia ja tez mam obre końce jasne cos jak u ciebie, farbowalam sie na poczatku ciąży jakos w październiku , teraz kupiłam sobie farbę i musze nalizyc na odrosty bo sa mega, ale później pójdę dopiero na ombre na Wielkanoc, mi sie włosy na poczatku ciąży ladnie ufarbowaly , nawet lepiej niz zawsze.
Martynka pisała ze będzie sie Malo albo wcale odzywać bo ma uczelnie.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Mila to nsprawde ciezko z jednej wypłaty , powinien tez byc zasilek czyli l4 dla kobiet w ciąży które nie pracuja żeby miała na lekarza, badania, witaminy, piwinni wpasc na taki pomysl ale raczej to nierealneStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualny
-
No jedna wyplata teraz ale na szczescie maz nie zarabia nijnizszej krajowej co nie zmienia faktu ze od poczatku ciazy tak jest kiedy odeszlam z pracy pod koniec 4 miesiaca. Zycie jest drogie co tu duzo mowic dobrze ze bedzie to 1000 przez rok i do tego dojdzie 500+ to beda tak jakby 2 wyplaty
-
nick nieaktualny
-
Mila123 wrote:Wtedy za ubezpieczenie kilka stowek bysmy bulili co miesiac na ubezpieczenie a tu nic nie place tylko ide podpisuje sie i wychodze
W tej ciąży czy w poprzedniej odeszlas z pracy?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Ink@ wrote:oj wspolczuje Kochana.. 3m sie tam
Ja jestem na zwol od 10 tyg ale lekarz na nfz tak srednio chcial mi je wypisać ale oczywiście dodałam ze praca ciezka ze produkcja ze po 12 godz a tak naprawde to po 8 pracowałam, ze daleko no fakt dojerzalam ponad 30 km późno wracałam i wczesno wstawalam zalezy jaka zmiana i wypisałStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Ja w pierwszej ciazy bylam zerejestrowana u ciotki w firmie i placilam za swoje ubezpieczenie zeby macierzynski miec po wychowawczym zarejestrowalam sie w urzedzie pracy dla ubezpieczenia ale pracowalam do wrzesnia poprzedniego roku. To jak bym sie ubezpieczyla u meza to nic nie place to skad to ubezpieczenie skoro nie zabiera z wyplaty kasy na te skladki? Nie orientuje sie...
-
Jest piekny pecherzyk 2,5 cm i zarodek 0,66 cm z SERDUSZKIEM Wg mnie 6+6, wg USG 6+4. Jestem taka szczesliwa
Lozysko na przedniej scianie macicy, szyjka zamknieta, wszystko jest w porzadku
Dostalam dupka na wszelki wypadek, ale mam brac tylko przy ewentualnych krwiawieniach. Czuje sie dzieki temu bezpieczniej, bo w UK tego nie przepisuja nawet w razie zagrozenia (bylam w polskiej klinice).
nana266, Ink@, Mila123, caroline29, Lili91, Kaaarooolina89, Natka2, Lisa85, onaa123, kania901 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Mila nie wiem jak to jest, bylam w zeszłym roku na zwolnieniu i po 30 dniach musiałam przejść do męża do ubezpieczenia, nic nie potrcali mu, a ma umowę o prace tyle ze na najnizsza i teraz od nowego roku tez jestem przy nim.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nana niebwiem co ci poradzić, jak zapomnę po poludniu nospe to podbrzusze mi przypomina i musze wsiąść , a jak bym caly dzien nie brala to nie wiem jak by ten bol wygladal. Hmm nana no nie wiem ale pokinie ma krwawień to nie musisz sie niepokoić chyba ze bol by sie nasilal, a poczytaj w necie bol miesiaczkowy w 25 tyg ciąży.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość