Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia. Ja nad tym farbowaniem zastanawialam sie niedawno, bo tez musialam zrobic odrosty przed slubem. Fryzjerka mi powiedziala, ze mam sie czuc zupelnie bezpiecznie, bo robimy pasemka w zlotku i rozjasniacz w ogole nie dotyka skory glowy. Jezeli chcesz robic ombre to bedzie tak samo, wiec spokojnie mozesz
Forumkowiczka. Ja po raz kolejny powiem, ze zazdroszcze Wam tych zwolnien lekarskich. Wczoraj pytalam sie o to polskiego gina. Powiedziala, ze generalnie nie jest za siedzeniem w domu kobiet w ciazy, bo ruch i kontakt z ludzmi bardzo dobrze wplywa na rozwoj maluszka. Jezeli sa silne wymioty lub duzy dyskomfort to moze dac zwolnienie na miesiac, ale oni tu w UK slabo to uznaja i trzeba sie zglaszac do lekarza rodzinnego co tydzien, zeby potwierdzal czy dalej to zwolnienie ma obowiazywac. Mowila, ze raz lekarz rodzinny zadzwonil do niej z krzykiem, ze na mdlosci nie wypisuje sie zwolnienia, bo to sa normalne objawy ciazowe i on tego nie uzna. Masakra jakas.
Nie wiem co ja mam zrobic, bo nie wyobrazam sobie do 8 miesiaca pracowac tak jak wszystkie kobiety tutaj. Moze pojde szybciej na macierzynski, tylko ze wtedy bede krocej z maluszkiem po porodzie.
Takze jak mozesz to bierz. Moze niekoniecznie od poczatku ciazy, ale pozniej czemu nie.
Lisa85. Dziewczyny na forach polecaja na mdlosci witamine B6. Ostatnio o tym przypomnialam Violi. Kupila sobie magneB6 i przeszlo, wiec chyba warto sprobowac.
Dziewczyny a jak to jest z tym lozyskiem. Cos pisalyscie, ze slabiej ruchy czuc jak wlasnie jest na przedniej scianie czy jak?Lisa85 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyDzien dobry.... A co tu taki pomór? Wszystkie z mężami pewnie
Dzieki za odpowiedzi w sprawie farbowania, mam jeszcze troche czasu to przemyśle ale raczej jestem na tak
A to my dzis z rana witamy 26tydzien
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 13:19
Kaaarooolina89, Ink@, Mila123, Annie1981, nana266, Bluebell1984, kania901, Lisa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:28
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyNatka, jak to mąż rozwalil lodówkę? Ciekawa jestem jak
Mnie tez dzis w nocy klulo i do tego kregoslup wzielam dodatkowa nospe ale czuje ze cos tam musi sie dziac moze dziecko rozpycha czy co..
Karolina wlasnie jak tam?
Nana jak sie czujesz przeszlo ci??? -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:28
Ink@ lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Inka, Nana czuje sie juz duzo lepiej. Jutro rano mam badanie troche sie boje. Ale musi być dobrze.
Dziewczyny to klucie to mogą być skurcze macicy ale póki ustaja zaraz to wszystko jest ok groznie sie robi jak nie przestaje dluzej.Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Bo tu na tym mieszkaniu taka staaaaara lodowka jest razem z zamrazarka i tam zawsze to strasznie oblodzone bylo i ja jak rozmrazalam lodowke to nigdy nic sie nie stalo, a on wzial noz i chcial szybko ten lod obkluc i wbil w cos i caaaaaaaly ten gaz wylecial czy cos i juz nie chlodzila haha no ale teraz chociaz mamy swoja i wieksza a i tak potrzebujemy na nowe mieszkanie
-
nick nieaktualnyKaaarooolina89 wrote:Inka, Nana czuje sie juz duzo lepiej. Jutro rano mam badanie troche sie boje. Ale musi być dobrze.
Dziewczyny to klucie to mogą być skurcze macicy ale póki ustaja zaraz to wszystko jest ok groznie sie robi jak nie przestaje dluzej. -
nick nieaktualnyHej u mnie pracowicie właściwie dopiero przed godziną wróciliśmy do domu. Kupiłam sobie spodnie ciążowe i bluzkę w h&M. Powiem Wam że o ile spodni jest spory wybór i w wielu rozmiarach to reszta ciuchów jest do bani...;-/ ciężko cokolwiek wybrać żeby wyglądać elegancko, troszkę sexy a nie jak w worku po ziemniakach
Strasznie dołączają mi pachwiny...
Monia- brzucho super
Natka- kiedy idziecie oglądać to nowe mieszkanie?
Nana - czym bliżej końca tym więcej może pobolewac i dokuczaĆ nie martw się na zapas
KKarolina- wszystko będzie ok. Jutro marsz do domu!!!!
Kate- miło się Ciebie czyta! Cieszę się że do nas zagladasz;-*Ink@, nana266, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny