Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
stella_88 wrote:Tasza! Już miałyśmy Rutkowskiego za Tobą wysłać!!!
Cieszę się że z dzidzia ok;-) męża może sytuacja chwilowo przerosła ale mam nadzieję że niebawem się ogarnie!
Trzymam za Was kciuki i liczę że niebawem poczujesz się lepiej ;-*według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
kania901 wrote:Tasza bardzo mi przykro, że nie masz wsparcia męża. Zgadzam się, że powinnaś tego od niego wymagać. W końcu sama tego dziecka nie zrobiłaś. Przy Twoich lekach i ciężkim znoszeniu ciąży powinnien bardzo o Ciebie dbać. Ja w ogóle nie mogę narzekać na mojego. Czasami aż przesadza i ja się denerwuję bo chcę coś sama zrobić.według OM
Tasza juz 14 tydz u was ale leci oby szybko samopoczucie wrócilo
Mila to jeszcze tylko tydz ale zleci
Ona jakie ciasto pieczesz?
Kate aby temperatura sie szybko unormowala , czyli jednak wszystko przez pęcherz, podejrzewam ze po cewnikowaniu nabawilas sie bakteri
Martynka no troszkę maly ten brzuchol ale jeszcze ci go wywali jeszcze ci urośnieTasza lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyTasza wrote:nie wiem dlaczego mężczyzn zawsze coś przerasta a my po prostu tyramy i już. Czasem żałuję, ze "mieszamy się"tzw "naturalnie" jeżeli chodzi o układanie w pary z płcią przeciwną. Moze lepiej byłoby nam kobietom razem a i mężczyźni byliby bardziej wyrozumiali dla siebie zakładając rodziny w swoim gronie.
Twarda babka jesteś! Dasz radę ;-*Tasza lubi tę wiadomość
-
caroline29 wrote:Tasza juz 14 tydz u was ale leci oby szybko samopoczucie wrócilo
Mila to jeszcze tylko tydz ale zleci
Ona jakie ciasto pieczesz?
Kate aby temperatura sie szybko unormowala , czyli jednak wszystko przez pęcherz, podejrzewam ze po cewnikowaniu nabawilas sie bakteri
Martynka no troszkę maly ten brzuchol ale jeszcze ci go wywali jeszcze ci urośniewedług OM
stella_88 wrote:Tasza! Świat tak jest zorganizowany bo faceci by bez nas zginęli
Twarda babka jesteś! Dasz radę ;-*według OM
Natka - gratuluję. Wiesz ja gdzieś tam czuję intuicyjnie, że ta ciąża to właśnie też chłopięca u mnie. Usiłowaliśmy podejrzeć na prenatalnych, ale nie udało się nawet w 4D. Mimo to jakoś nie czuję, aby syn miał mieć siostrę.
Natka2 lubi tę wiadomość
według OM
kania901 wrote:Nie zastanawiałam się nad tym za bardzo. Na pewno codziennie i najwięcej kopie jak jestem w pracy. A ty?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny