Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
kania901 wrote:Caroline o której masz jutro wizytę?
Właśnie dziewczyny nie wiem co gin miał na myśli mówiąc w środę na wizycie ze maluszek ma podkulona glowke ze wszystko ok jutro sie pewnie cos wiecej dowiem...Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Hej kochane
Tasza wkońcu.. miałam pisać, ale nie chciałam być natarczywa..
Przepraszam, że to powiem.. ale nie pocieszę cię mój aktualnie jest bardzo porównywalny w zachowniu do twojego... ale ja niestety dam mu tak popalić, żę kużwa moment skuma ze ciaża to jednak wymaga od niego wysiłku...
Mnie nie opuszcza kwasota po wszystkim i niestety dziś znów mdłości powróciły..;/
Kochane jakie wy macie brzucholki duże.. ja rosnę.. ale wszerz:P:P z tego podjadania;)
-
Kate moja siostrzenica na poczatku przesypiała cale noce w ogóle nie budziła sie na jedzenie i siostra jej nie budziła. Tylko później troszkę spadla z wagi i polozna kazała jej budzic Małą na karmienie ale jakos na sile nie karmila i nic sie nie działo Mala była zdrowa
-
nick nieaktualnyKateA92 - oj biedna Ty ;( mam nadzieję, że maluszek nie złapie nic, dobrze, że mąż Ci pomaga, Ty wypoczywaj, żeby nabrać siły myślę, że Fabianek lubi se pospać, jakby był głodny, dałby na pewno znać, więc myślę, że jest wszystko w porządku co do smoczków i butelek nie wypowiem się, bo się nie znam
Tasza - no witaj nie martw się, zawsze jesteś tu mile widziana dbaj o siebie i maluszka :*
Zuza33 - hehe pisz ile chcesz i tutaj, możesz i na stałe zostać z nami, z fasolką, czego Ci życzę
caroline29 - takie coś jak wuzetka, tylko nie z kremem tym, tylko z dżemem śliwkowym, takie sobie, ale zawsze coś
Kupiłam se 2 biustonosze, masakra ile musiałam na przymierzać, że już mam dość, mam nadzieję, że mi nie urosną jeszcze bardziej, przynajmniej nie od razu i piżamkę se kupiłam jeszcze jedną
Oglądałam kurtki, bo ta jakoś troszkę ciasna się robi i nie wiem, czy se nie kupić nowej, tylko szkoda mi kasy hehe, mam nadzieję, że zima szybko się skończy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanq05 - nie jestem przeciwniczką używanych ciuchów, czasami nawet naprawdę można trafić na coś fajnego muszę zobaczyć jeszcze u mamy w mieszkaniu, bo coś mi się wydaje, że mam chyba tam jeszcze jedną zimówkę, tylko grubszą, jak nie będzie mi w nie za gorąco ;/ eh.. ja już chcę wiosnę tylko te wiosenne kurteczki też muszę po przymierzać, bo się okaże jeszcze, że za małe i te są haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 14:45
nana266 lubi tę wiadomość
-
onaa123 wrote:anq05 - nie jestem przeciwniczką używanych ciuchów, czasami nawet naprawdę można trafić na coś fajnego muszę zobaczyć jeszcze u mamy w mieszkaniu, bo coś mi się wydaje, że mam chyba tam jeszcze jedną zimówkę, tylko grubszą, jak nie będzie mi w nie za gorąco ;/ eh.. ja już chcę wiosnę tylko te wiosenne kurteczki też muszę po przymierzać, bo się okaże jeszcze, że za małe i te są haha
Ale wiecie co? Tycie i rośnięcie brzuszka w ciąży to jest jedyne bardzo chciane tycie przez kobietyonaa123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:18
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:18
nana266 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec.