Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka wrote:A co za różnica czy usg dopochwowe czy nie przy tym i przy tym MĄŻ może być mój był na naszym pierwszym i ostatnim usg w mojej króciutkiej ciąży i się mega jarał na prawdę polecam
A co do określania płci w 13tc to powiem tak - szanse są 50/50 wiec specjalnie mnie nie dziwi ze komuś się sprawdziło a innym nie hehe przed kompletowaniem wyprawki poczekałaby do kolejnego usg np w 16-18tc
I nie widze zupełnie potrzeby bycia tam z kimś No bo dla mnie to takie czysto medyczne spotkanie.
Nie lubię tych usg, najlepiej bym ich w ogóle nie robiła. Nie wiem moze mam traumę jakaś
-
Ink@ wrote:Kobietki.. brałyście swoich mężów na pierwszą wizytę? Ja mowilam mojemu, ze jak cos.to go zawolam, zapytam lekarza po wywiadzie, ale nie wiem czy bede miala normalne usg czy dopochwowe.. sie nie znam, a czytam ze roznie jest, pewnie zal od tyg ciazy
Ink@ lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
wydaje mi się, że czy dopochwowo czy przez powłoki zależy od sprzętu jaki lekarz posiada. Ja na dwóch wizytach miałam dopochwowo, a np. moja siostra już na pierwszej w 7 tygodniu miała przez brzuch.
Powiem Wam, że czułam się do tej pory bardzo dobrze, nie wymiotowałam, nie mdliło mnie, tylko byłam senna. Od niedzieli coś się popierniczyło i mam kilka takich napadów dziennie, że jest mi cholernie niedobrze. Jeszcze nie wymiotowałam, ale nie wiem czy i to nie nadejdzie27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny
-
Ink. Ja od razu wzielam swojego na usg. To bylo 6+4 i mialam dopochwowe. W pokoju panowal polmrok, mialam na nogach polozony jakis material i moj nic nie widzial. Nawet gdyby widzial to by mi nie przeszkadzalo. Potem mowil, ze byl pewien, ze usg mialam przez brzuch.
Tak jak Martynka uwazam, ze maz powinien byc zaangazowany od poczatku. Dla mnie ciaza to abstrakcja a co dopiero dla niego. Teraz widzial serduszko i wie, ze cos tam jest
A u mnie nie bedzie Walentynek Poklocilismy sie m.in o to ze nie chcial pojechac po platki do mleka a ja tylko to bylam w stanie zjesc
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Annie nie kloccie sie dopiero co slub wzieliscie przygotuj romantyczna kolacje z platkami hihi
Obiecal, ze dzis kupi platki
A Walentynek i tak nie mielismy w planie obchodzic w tym roku, bo byl slub. Ja teraz marze tylko o odpoczynku a musze sie meczyc w pracy.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔