Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynana266 wrote:Ja na sczęście nie mam zaparć więc nie muszę się wysilać przy wypróżnianiu więc chociaż taki plus bo lekarz mi właśnie mówił że to niebezpieczne. Może później częściej będę chodzić, zobaczymy
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 11:49
nana266 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Natka2 wrote:Nana pysznosci
Moje ubranka tez sa 0-3, ale szczerze Ci powiem, ze wypadaja naprawde male i nie sadze, ze na 3 miesiace wystarcza -
Lisa85 wrote:Natka jeśli chodzi Ci o to, czy urodziłabym chore dziecko wiedząc wcześniej o jego chorobie, to tak. Nigdy w życiu bym nie usunęła ciąży.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
onaa123 wrote:Ja mam łożysko na tylnej ścianie i nisko, ale jutro się dowiem, czy nadal mam tak, a jeśli tak, to też może być, że położą mnie wcześniej do szpitala?
Przepraszam za zasypanie Was pytaniami ale pominęło mnie kilka fajnych dialogów.według OM
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA i chciałam powiedzieć że wreszcie poczułam mojego Malucha!!!
Chyba się wkurzył na matkę bo przez sen położyłam się na brzuchu i chyba było mu ciasno. Tak się wiercil aż co poczułam i się obudziłam.
Super uczucie...będę za tym tęsknić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 14:11
nana266, Tasza, Natka2, Lisa85, onaa123, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Tasza wrote:nana - ja mam łożysko na tylnej ścianie. Na razie nikt nie mówił ze jest nisko ani ze przoduje. Myślisz ze to może zależeć od jego umiejscowienia czy nie bardzo.
Przepraszam za zasypanie Was pytaniami ale pominęło mnie kilka fajnych dialogów. -
stella_88 wrote:A i chciałam powiedzieć że wreszcie poczułam mojego Malucha!!!
Chyba się wkurzył na matkę bo przez sen położyłam się na brzuchu i chyba było mu ciasno. Tak się wiercil aż co poczułam i się obudziłam.
Super uczucie...będę za tym tęsknić... -
stella_88 wrote:Martynka - gdzie Ty chowasz tą Agatke???
Tasza - jak samopoczucie? Lepiej Ci troche? Maz wzial sis w gsrsc?
Karolina- jak tam?
Nana - super bodziakwedług OM
cykle 28 - dniowe; 14 cs