X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
Odpowiedz

Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caroline29 wrote:
    Ale podobna do mamusi :)
    Wiadomo :) urode mi zabiera powoli haha sle niech bierze matka juz przyszlego meza ma :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka nie ma innej opcji teraz juz musi byc dobrze :*
    Caroline, ja tez sie ciesze i zostaje z wami, nigdzie sie nie wybieram :*
    Viriki, dobra nazwe to ma,, gownoburza,, :) :)

Natka2, caroline29 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 09:56

Monia1028, nana266 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja boje sie dzis nocy bo mialam dziś dziwny bol pod piersiami jakby w zoladku czy wątrobie.. Wymioty z rana a w nocy i caky dzisiejszy dzien okropna zgaga ktora doslownie chwilami pali... Pilam juz siemie, miete, kefir i nic to nie dalo. Niewiem czy to przez to ze malutka gdzies uciska czy to tak poprostu od hormonow

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam dzisiaj na pobraniu krwii na te badania zlecone od gina i powtorzenie tych na wątrobę, wyniki beda dopiero poniedzialek lub wtorek, ciekawa jestem bardzo

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia1028 wrote:
    Ja boje sie dzis nocy bo mialam dziś dziwny bol pod piersiami jakby w zoladku czy wątrobie.. Wymioty z rana a w nocy i caky dzisiejszy dzien okropna zgaga ktora doslownie chwilami pali... Pilam juz siemie, miete, kefir i nic to nie dalo. Niewiem czy to przez to ze malutka gdzies uciska czy to tak poprostu od hormonow
    sprobuj migdaly, ja na zgage wystarczy ze zjem z 5 i przechodzi, naprawde sa swietne :) pewnie malutka ci tam uciska gdzies///

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka1234 wrote:
    no to widze ze nie tylko ja mam problem z tym sluzem :) zobacze te wkladki czy mi dadza jakos wiecej komfortu :)

Monia jak wrocilas, to mi sie jakos humor poprawil. Jeszcze tylko mysle gdzie jest Nana bo tez gdzies dzis zniknela, no i co z Tasza, czy tam w lazience sie nie zagubila ...
    Zawsze okolo tej godziny pisala ze z mezem przebywa wiec moze teraz tez poszla sie nacieszyc troche, napewno rano sie odezwie :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia1028 wrote:
    Bylam dzisiaj na pobraniu krwii na te badania zlecone od gina i powtorzenie tych na wątrobę, wyniki beda dopiero poniedzialek lub wtorek, ciekawa jestem bardzo
    ja tez, mam nadzieje ze wszystko bedzie w normie, mowilas ze ci juz lepiej jezeli chodzi o to swedzenie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka1234 wrote:
    sprobuj migdaly, ja na zgage wystarczy ze zjem z 5 i przechodzi, naprawde sa swietne :) pewnie malutka ci tam uciska gdzies///
    Musze kupic takto jutro sobie zapas i spróbować, wydaje mi sie bardzo prawdopodobne ze uciska, jest juz jak wiecej niz pol kilo cukru :) :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 09:55

• Natka2 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 13:39

👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
    12cs
    23.11.2022 ⏸
    23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
    25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
    30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
    14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
    21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼‍♀️
    22.12. USG prywatne
    Koniec.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia1028 wrote:
    Musze kupic takto jutro sobie zapas i spróbować, wydaje mi sie bardzo prawdopodobne ze uciska, jest juz jak wiecej niz pol kilo cukru :) :) :)
    teraz bedzie rosla w zdumiewajacym tempie zobaczysz :)) ja tez wlasnie zaraz musze isc, bo mamy ogladac z mezem film :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka1234 wrote:
    ja tez, mam nadzieje ze wszystko bedzie w normie, mowilas ze ci juz lepiej jezeli chodzi o to swedzenie?
    Tak tzn jednego dnia jest dobrze a czasem drugiego dnia swedzi wiec nie ma reguly, dziwne to jest. Ale zrobilam dzis w badaniach dodatkowo progesteron zwby sprawdzić bo przyjmowałam długo tabletki z nim wiec moze od tego by to bylo

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka1234 wrote:
    teraz bedzie rosla w zdumiewajacym tempie zobaczysz :)) ja tez wlasnie zaraz musze isc, bo mamy ogladac z mezem film :)
    No napewno z dnia na dzien pewnie wieksza :)
    A jaki film ogladac będziecie

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nadzieje ze juz teraz bedzie tylko lepiej, polowa juz za Toba :) dobra lece na film, do uslyszenia i naprawde super ze do nas wrocilas :)

Monia1028 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anq05 wrote:
    Ale mam ochotę na piwooo !!! :(
    Ja ostatnio tez mialam taka ochote to kupilam mirinde taka mocno gazowana i pomogło :D niestety piwa sie nie napijemy a chociaz gazowane zabija chec na cos takiego typu piwo :D

anq05 lubi tę wiadomość

• 19ina90 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka z niecierpliwością bede czekAła na zdjecia tej niani bo myslalam o tym :)
    Monia wspaniale ze jestes. Pokazalas ze jestes ponad to i szacun ;)
    Anq pocieszny Twoj synek :) uswiadomilam sobie ze w zyciu nie jezdzilam na lyzwach czy nartach...
    Jakie migdaly kupujecie?

27 lat, pierwsza fasolka :)
    Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
    rg50skjo5rku753a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ina90 wrote:
    Martynka z niecierpliwością bede czekAła na zdjecia tej niani bo myslalam o tym :)
    Monia wspaniale ze jestes. Pokazalas ze jestes ponad to i szacun ;)
    Anq pocieszny Twoj synek :) uswiadomilam sobie ze w zyciu nie jezdzilam na lyzwach czy nartach...
    Jakie migdaly kupujecie?

:* ja jutro kupie z bakallandu bo zauważyłam po jakości ze warto, ostatnio kupowalam żurawine i jest ogromna roznica miedzy firma bakalland a jakas tam orzeszek..czasami lepiej dolozyc te 2zl a miec porzadne owoce czy tam bakalie :) wkoncu wszystko dla naszych pociech :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Natka2, Wojcinka lubią tę wiadomość

‹‹ 54 55 56 57 58 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ