Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa boje sie dzis nocy bo mialam dziś dziwny bol pod piersiami jakby w zoladku czy wątrobie.. Wymioty z rana a w nocy i caky dzisiejszy dzien okropna zgaga ktora doslownie chwilami pali... Pilam juz siemie, miete, kefir i nic to nie dalo. Niewiem czy to przez to ze malutka gdzies uciska czy to tak poprostu od hormonow
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia1028 wrote:Ja boje sie dzis nocy bo mialam dziś dziwny bol pod piersiami jakby w zoladku czy wątrobie.. Wymioty z rana a w nocy i caky dzisiejszy dzien okropna zgaga ktora doslownie chwilami pali... Pilam juz siemie, miete, kefir i nic to nie dalo. Niewiem czy to przez to ze malutka gdzies uciska czy to tak poprostu od hormonow
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:no to widze ze nie tylko ja mam problem z tym sluzem zobacze te wkladki czy mi dadza jakos wiecej komfortu
Monia jak wrocilas, to mi sie jakos humor poprawil. Jeszcze tylko mysle gdzie jest Nana bo tez gdzies dzis zniknela, no i co z Tasza, czy tam w lazience sie nie zagubila ... -
nick nieaktualnyMonia1028 wrote:Bylam dzisiaj na pobraniu krwii na te badania zlecone od gina i powtorzenie tych na wątrobę, wyniki beda dopiero poniedzialek lub wtorek, ciekawa jestem bardzo
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:sprobuj migdaly, ja na zgage wystarczy ze zjem z 5 i przechodzi, naprawde sa swietne pewnie malutka ci tam uciska gdzies///
-
nick nieaktualny
-
)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 13:39
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyMonia1028 wrote:Musze kupic takto jutro sobie zapas i spróbować, wydaje mi sie bardzo prawdopodobne ze uciska, jest juz jak wiecej niz pol kilo cukru
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:ja tez, mam nadzieje ze wszystko bedzie w normie, mowilas ze ci juz lepiej jezeli chodzi o to swedzenie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka z niecierpliwością bede czekAła na zdjecia tej niani bo myslalam o tym
Monia wspaniale ze jestes. Pokazalas ze jestes ponad to i szacun
Anq pocieszny Twoj synek uswiadomilam sobie ze w zyciu nie jezdzilam na lyzwach czy nartach...
Jakie migdaly kupujecie?27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny19ina90 wrote:Martynka z niecierpliwością bede czekAła na zdjecia tej niani bo myslalam o tym
Monia wspaniale ze jestes. Pokazalas ze jestes ponad to i szacun
Anq pocieszny Twoj synek uswiadomilam sobie ze w zyciu nie jezdzilam na lyzwach czy nartach...
Jakie migdaly kupujecie?
:* ja jutro kupie z bakallandu bo zauważyłam po jakości ze warto, ostatnio kupowalam żurawine i jest ogromna roznica miedzy firma bakalland a jakas tam orzeszek..czasami lepiej dolozyc te 2zl a miec porzadne owoce czy tam bakalie wkoncu wszystko dla naszych pociech -
nick nieaktualny