Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
Odpowiedz

Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caroline29 wrote:
    Ale podobna do mamusi :)
    Wiadomo :) urode mi zabiera powoli haha sle niech bierze matka juz przyszlego meza ma :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka nie ma innej opcji teraz juz musi byc dobrze :*
    Caroline, ja tez sie ciesze i zostaje z wami, nigdzie sie nie wybieram :*
    Viriki, dobra nazwe to ma,, gownoburza,, :) :)

Natka2, caroline29 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 09:56

nick nieaktualny, nana266 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja boje sie dzis nocy bo mialam dziś dziwny bol pod piersiami jakby w zoladku czy wątrobie.. Wymioty z rana a w nocy i caky dzisiejszy dzien okropna zgaga ktora doslownie chwilami pali... Pilam juz siemie, miete, kefir i nic to nie dalo. Niewiem czy to przez to ze malutka gdzies uciska czy to tak poprostu od hormonow

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam dzisiaj na pobraniu krwii na te badania zlecone od gina i powtorzenie tych na wątrobę, wyniki beda dopiero poniedzialek lub wtorek, ciekawa jestem bardzo

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia1028 wrote:
    Ja boje sie dzis nocy bo mialam dziś dziwny bol pod piersiami jakby w zoladku czy wątrobie.. Wymioty z rana a w nocy i caky dzisiejszy dzien okropna zgaga ktora doslownie chwilami pali... Pilam juz siemie, miete, kefir i nic to nie dalo. Niewiem czy to przez to ze malutka gdzies uciska czy to tak poprostu od hormonow
    sprobuj migdaly, ja na zgage wystarczy ze zjem z 5 i przechodzi, naprawde sa swietne :) pewnie malutka ci tam uciska gdzies///

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka1234 wrote:
    no to widze ze nie tylko ja mam problem z tym sluzem :) zobacze te wkladki czy mi dadza jakos wiecej komfortu :)

Monia jak wrocilas, to mi sie jakos humor poprawil. Jeszcze tylko mysle gdzie jest Nana bo tez gdzies dzis zniknela, no i co z Tasza, czy tam w lazience sie nie zagubila ...
    Zawsze okolo tej godziny pisala ze z mezem przebywa wiec moze teraz tez poszla sie nacieszyc troche, napewno rano sie odezwie :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia1028 wrote:
    Bylam dzisiaj na pobraniu krwii na te badania zlecone od gina i powtorzenie tych na wątrobę, wyniki beda dopiero poniedzialek lub wtorek, ciekawa jestem bardzo
    ja tez, mam nadzieje ze wszystko bedzie w normie, mowilas ze ci juz lepiej jezeli chodzi o to swedzenie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka1234 wrote:
    sprobuj migdaly, ja na zgage wystarczy ze zjem z 5 i przechodzi, naprawde sa swietne :) pewnie malutka ci tam uciska gdzies///
    Musze kupic takto jutro sobie zapas i spróbować, wydaje mi sie bardzo prawdopodobne ze uciska, jest juz jak wiecej niz pol kilo cukru :) :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 09:55

• Natka2 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 13:39

👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
    12cs
    23.11.2022 ⏸
    23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
    25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
    30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
    14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
    21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼‍♀️
    22.12. USG prywatne
    Koniec.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia1028 wrote:
    Musze kupic takto jutro sobie zapas i spróbować, wydaje mi sie bardzo prawdopodobne ze uciska, jest juz jak wiecej niz pol kilo cukru :) :) :)
    teraz bedzie rosla w zdumiewajacym tempie zobaczysz :)) ja tez wlasnie zaraz musze isc, bo mamy ogladac z mezem film :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka1234 wrote:
    ja tez, mam nadzieje ze wszystko bedzie w normie, mowilas ze ci juz lepiej jezeli chodzi o to swedzenie?
    Tak tzn jednego dnia jest dobrze a czasem drugiego dnia swedzi wiec nie ma reguly, dziwne to jest. Ale zrobilam dzis w badaniach dodatkowo progesteron zwby sprawdzić bo przyjmowałam długo tabletki z nim wiec moze od tego by to bylo

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka1234 wrote:
    teraz bedzie rosla w zdumiewajacym tempie zobaczysz :)) ja tez wlasnie zaraz musze isc, bo mamy ogladac z mezem film :)
    No napewno z dnia na dzien pewnie wieksza :)
    A jaki film ogladac będziecie

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nadzieje ze juz teraz bedzie tylko lepiej, polowa juz za Toba :) dobra lece na film, do uslyszenia i naprawde super ze do nas wrocilas :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anq05 wrote:
    Ale mam ochotę na piwooo !!! :(
    Ja ostatnio tez mialam taka ochote to kupilam mirinde taka mocno gazowana i pomogło :D niestety piwa sie nie napijemy a chociaz gazowane zabija chec na cos takiego typu piwo :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• 19ina90 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka z niecierpliwością bede czekAła na zdjecia tej niani bo myslalam o tym :)
    Monia wspaniale ze jestes. Pokazalas ze jestes ponad to i szacun ;)
    Anq pocieszny Twoj synek :) uswiadomilam sobie ze w zyciu nie jezdzilam na lyzwach czy nartach...
    Jakie migdaly kupujecie?

27 lat, pierwsza fasolka :)
    Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
    rg50skjo5rku753a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ina90 wrote:
    Martynka z niecierpliwością bede czekAła na zdjecia tej niani bo myslalam o tym :)
    Monia wspaniale ze jestes. Pokazalas ze jestes ponad to i szacun ;)
    Anq pocieszny Twoj synek :) uswiadomilam sobie ze w zyciu nie jezdzilam na lyzwach czy nartach...
    Jakie migdaly kupujecie?

:* ja jutro kupie z bakallandu bo zauważyłam po jakości ze warto, ostatnio kupowalam żurawine i jest ogromna roznica miedzy firma bakalland a jakas tam orzeszek..czasami lepiej dolozyc te 2zl a miec porzadne owoce czy tam bakalie :) wkoncu wszystko dla naszych pociech :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Natka2, Wojcinka lubią tę wiadomość

‹‹ 54 55 56 57 58 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ