Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanq05 wrote:O ja to bym zjadła takie kluski na parze ale na słodko z jakimiś malinkami w środku czy cos a ja dzis zaczynam 29 tc jak to leci! A pamietam jak dołączyłam do forum to Kate była w 25 tc i tak jej zazdrościłam ze juz tyle za nia a dzis Fabianek juz na świecie
My teraz tobie zazdroscimy ze juz niedlugl u ciebie koniec widac -
nick nieaktualny
-
Monia1028 wrote:A co do laktatora to myślałam ze taki reczny bedzie dobry i wystarczy? Czy lepiej zaopatrzyc sie odrazu w elektryczny? Tylko ze różnica w cenie ogromna a niewiadomo jak z tym mlekiem w cycach
Zobaczę szkoda tak wydać 200 zl odrazu, moze ręczny pozycze od koleżanki i jak bedzie duzo mleko to wtedy sobie zakupie i wymienie ręczny.
Anq u ciebie bliżej niz dalej zleci , terazto poleci niewiadomo kiedy:) u mnie jeszcze polowy nie ma .
Ach to ja pomyliłam kluski juz wiem jakie, takie tez lubię ale ostatnio chodzą za mną kopytka musze zrobić w tyg z sosem.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyMonia no wlasnie dlatego pisalam ze ja najpierw kupilam reczny a ze duzo sciagalam to kupilam elektryczny.
Teraz zamowic na allegro i zanim przyjdzie to 3 dni wiec w razie co reczny da rade a ja kupilam swoj taniutko
Znam dziewczyny ktore w ogole nie uzywaly wiec ja bym sie wstrzymala z kupnem do porodu
-
No właśnie i ja o tym pisałam ...
Hmm a gdzie nana albo spi ...
Albo cos pichci ..... ???
A ja zrobiłam na szybko ciasto które miało byc wczoraj zrobione , tak na szybko zrobilam z kasza manna na herbatnikach, tanie , szybkie , smaczne i wszyscy sie zajadają robicie takie czasem.nana266 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualnycaroline29 wrote:No właśnie i ja o tym pisałam ...
Hmm a gdzie nana albo spi ...
Albo cos pichci ..... ???
A ja zrobiłam na szybko ciasto które miało byc wczoraj zrobione , tak na szybko zrobilam z kasza manna na herbatnikach, tanie , szybkie , smaczne i wszyscy sie zajadają robicie takie czasem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Poleci napewno ...
Pewnie mogą byc i biszkopty bo i na spod i wierz wykladamy
1 l mleka 1 margaryna i 1 szkl cukru gotujemy to i mieszamy aby sie cukier nie przypalił jak zacznie sie gotowac wsypujemy powoli 1 szkl kaszy mannej i 2-3 lyzki kakao i mieszamy ja mieszam mikserem by nie bylo grudek i gorące wylewamy na herbatniki ułożone na spodzie i na cieple ukladamy na górze herbatniki ja robię na wierzch polewę 3 lyzki margaryny 2 lyzki mleka 1 lyzka cukru i 1 lyzka kakao i mieszamy aż się zagotuje i pisypuje wiorkami
Margarynę daje kasie lub palmeStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 13:39
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Elektryczny czy elektroniczny ???
Zobaczę szkoda tak wydać 200 zl odrazu, moze ręczny pozycze od koleżanki i jak bedzie duzo mleko to wtedy sobie zakupie i wymienie ręczny.
Anq u ciebie bliżej niz dalej zleci , terazto poleci niewiadomo kiedy:) u mnie jeszcze polowy nie ma .
Ach to ja pomyliłam kluski juz wiem jakie, takie tez lubię ale ostatnio chodzą za mną kopytka musze zrobić w tyg z sosem. -
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Mieszasz mikserem w gotujacym garnku? Bo tak zrozumialam? Czy jak juz sciagniesz z gazu?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Monia1028 wrote:My juz pojedlismy i bedziemy wylegiwac sie w lozku i przegladac ubranka itp na allegroStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Kochane pytanie miesiąca.. jak się kuźwa liczy te tygodnie.
Obecnie niby jest 6 tydzień ( w gruncie rzeczy 5 tydzień i 1 dzień) czyli jak jestem niby w 6 tygodniu to co już mogę iść na serduszko czy to ma być ten rzeczywisty czas?
Tylko proszę o wytłumaczenie jak krowie na miedzy bo ja mogę być lekko nie kumata. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViola999 wrote:Kochane pytanie miesiąca.. jak się kuźwa liczy te tygodnie.
Obecnie niby jest 6 tydzień ( w gruncie rzeczy 5 tydzień i 1 dzień) czyli jak jestem niby w 6 tygodniu to co już mogę iść na serduszko czy to ma być ten rzeczywisty czas?
Tylko proszę o wytłumaczenie jak krowie na miedzy bo ja mogę być lekko nie kumata. -
nick nieaktualnyViola999 wrote:Kochane pytanie miesiąca.. jak się kuźwa liczy te tygodnie.
nick nieaktualny