Ciężarówki z grupy Starania o dziecko 2016/2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ang05 slodko wygląda pingwinek z synkiem. Mi wczoraj dziewczyny narobily ochoty na winy, ale zakrecilam sie potem i zapomniałam o tym
Dzis wstalam z lekkim bolem głowy, za oknem pada śnieg - milo popatrzeć.
Później was poczytam tzn.nadrobie zaległości, nic wam nie pisałam ale trzecia noc strasznie mi drętwieją ręce i to obie na raz pare razy w nocy , troche jest to dokuczliwe.
Bierzecie jakies witaminy ? Magnez i Wit d chyba można śmiało brac co myślicie ?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Monia1028 wrote:Ja ostatnio tez mialam taka ochote to kupilam mirinde taka mocno gazowana i pomogło niestety piwa sie nie napijemy a chociaz gazowane zabija chec na cos takiego typu piwoStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Monia1028 wrote:Wiadomo urode mi zabiera powoli haha sle niech bierze matka juz przyszlego meza maStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Monia zmieniasz sie na buzi, widac ze na dziewczynke, ja póki co na buzi sie nie zmieniam, nieraz syfki na @ wyskakiwaly a teraz nic, czasem jakiś pojedynczy .
Co tam u Was brzuchatki? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Ja sie w ogole na buzi nie zmieniam a tez dziewczynka bedzie haha
Co tam u Was brzuchatki?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monia1028 wrote:Witamy w 6 miesiącu ciążyStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Kluski parowe masz na myśli takie rzucane na wode?
U naz pulpeciki w sosie pomidorowym i ziemniaczki. Wczoraj jedliśmy rybę i dzis na kolacje tez bedzie, wczoraj maz kupił 10 kg ryb z nad wisly oczyscilismi i zamrozilam, mówi ze musze jeść duzo ryb.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCaroline w nocy mnie meczyla zgaga i mialam odbijanie co chwile wiec w pogotowiu naszykowalam sobie miske wrazie co
Teraz z rana odrobinę lepiej ale widze ze zgaga nie odpuszcza, zaraz jade po te migdaly.. A na glowe pomaga taki oklad zmrozony sprobuj sobie potrzymac z 15 min i odpocznij a w ostatecznosci apap mozesz wziasc.
Kluski parowe to parowce takie nad wodą parowane z ciasta drozdzowego:) pulpiciki tez dobre a ryby jak najbardziej jedz, ja miałam wczoraj staram sie raz w tygodniu jeść jak nie taka na obiad to jakiegos szprota, paste rybna wlasnej roboty czy makrele