Ciężarówki z Podkarpacia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPodobno nie trzeba mieć skierowania ani lekarza prowadzącego. Może któraś się orientuje właśnie jak to wygląda aktualnie? U nas dalej porodówka w remoncie, a ja blisko terminu i nie wyobrażam sobie rodzić gdzie indziej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 08:30
-
Hej mamusie jak tam Wasze terminy porodu, zblizaja sie już? Czy jest moze jakas mama ktora ma termin na dniach i planuje rodzic w PF? Ja mam termin na niedziele i juz powoli zaczynam sie stresowac. Ta nie wiadoma kiedy to sie zacznie. Poki co odczuwam od czasu do czasu bóle brzucha jak na miesiaczke a po za tym czuje sie dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 11:01
-
Cześć dziewczyny ja mam termin na sierpień obecnie 34 tc, planuję rodzić w PF bo tam chodzę do lekarza, dr Habalo chyba nikt jeszcze tu o nim nie wspomniał a jestem z niego bardzo zadowolona. Co do przyjęć to podobno można tam przyjechać rodzić 'z ulicy' nie trzeba mieć skierowania wystarczy że będą miejsca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2017, 11:16
-
nick nieaktualny
-
ja sie zastanawiam czy nie jezdzic włąsnie na wizyty do pf, niby ma 45 km, musze to przemyslec, chciałabym muiec pewny poród tam
Dziewczyny a jak to jest, jezeli miałabym tam lekarza prowadzacego a cos sie działo w czASIE CIAZY TO KIERUJE DO INNEGO SZPITALA? -
Mamaga wrote:Jeżeli nie przyjmą mnie w PF to tylko Lwowska, o Szopena nasłuchałam się nieciekawych historii
Na lwowskiej jest bardzo ok! Super personel, porodówki nowiutkie z wszystkim tym samym co pf. sale po remoncie z klimatyzacja i łazienka. Naprawde bardzo przyjemny szpital do rodzenia. Jeśli chodzi o porownanie warunków to tym sie różni ze na lwowskiej nie ma łóżka na pilota i plazmy na ścianie. Co mi sie podobało to świetna opieka nad noworodkami. Bardzo dokładnie badają dzidziusia i jeśli cos zaniepokoi od razu jest konsultowany ze specjalistami. Rodziłam w czerwcu i naprawde nie moge złego słowa powiedzieć.Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]