X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciężarówki z Podkarpacia
Odpowiedz

Ciężarówki z Podkarpacia

Oceń ten wątek:
  • massa Przyjaciółka

Wysłany: 22 maja 2017, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiecie mi jak wygląda test z glukozą w profamilii?
    Można wcisnąć cytrynę?

w4sqskjorh0yfkun.png
  • StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można, tylko cytrynke i glukozę trzeba mieć swoja

massa lubi tę wiadomość

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2017, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem ciekawa jak to jest z tym porodem w Pf, u mnie jedna z lekarek daje skierwoanie do porodu do Pf, nie wiem na jakiej zasadzie to działa, nie jestem z Rzeszowa:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 czerwca 2017, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno nie trzeba mieć skierowania ani lekarza prowadzącego. Może któraś się orientuje właśnie jak to wygląda aktualnie? U nas dalej porodówka w remoncie, a ja blisko terminu i nie wyobrażam sobie rodzić gdzie indziej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 08:30

• patisonka Znajoma

Wysłany: 23 czerwca 2017, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamusie jak tam Wasze terminy porodu, zblizaja sie już? Czy jest moze jakas mama ktora ma termin na dniach i planuje rodzic w PF? Ja mam termin na niedziele i juz powoli zaczynam sie stresowac. Ta nie wiadoma kiedy to sie zacznie. Poki co odczuwam od czasu do czasu bóle brzucha jak na miesiaczke a po za tym czuje sie dobrze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 11:01

• Mamaga Nowa

Wysłany: 1 lipca 2017, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ja mam termin na sierpień obecnie 34 tc, planuję rodzić w PF bo tam chodzę do lekarza, dr Habalo chyba nikt jeszcze tu o nim nie wspomniał a jestem z niego bardzo zadowolona. Co do przyjęć to podobno można tam przyjechać rodzić 'z ulicy' nie trzeba mieć skierowania wystarczy że będą miejsca

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2017, 11:16

• lipa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2017, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, moja koleżanka tam rodziła w zeszły piątek, mimo że jej lekarz tam nie pracuje, ani nie miała skierowania. Ale podobno porodów jest tam całe mnóstwo i trzeba się liczyć z tym, ze mogą nie przyjąć ze względu na oblozenie.

age.png
  • Mamaga Nowa

Wysłany: 1 lipca 2017, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy fakt że chodzę do ich lekarza może coś pomóc?

• lipa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2017, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamaga wrote:
    A czy fakt że chodzę do ich lekarza może coś pomóc?
    Myślę,ze tak.
    A skoro tak Cię to niepokoi, to może poproś po prostu swojego lekarza o wypisanie skierowania.

age.png
  • Mamaga Nowa

Wysłany: 3 lipca 2017, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostanę skierowanie ale sporo nie będzie miejsc to nie wiem czy to coś pomoże

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2017, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety nie dodzwoniłam się w trakcie porodu do PF więc zrezygnowałam i pojechałam na Brzozów. Bardzo jestem zadowolona :)

• Mamaga Nowa

Wysłany: 3 lipca 2017, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli nie przyjmą mnie w PF to tylko Lwowska, o Szopena nasłuchałam się nieciekawych historii

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2017, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie zastanawiam czy nie jezdzic włąsnie na wizyty do pf, niby ma 45 km, musze to przemyslec, chciałabym muiec pewny poród tam

Dziewczyny a jak to jest, jezeli miałabym tam lekarza prowadzacego a cos sie działo w czASIE CIAZY TO KIERUJE DO INNEGO SZPITALA?

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2017, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, któaś miała doczynienia z doktorem Szajner ? przyjmuje niedaleko mnie jakies 15 km w swoim gabinecie a wiem ze PF tez pracuje, dostałam kontakt z polecenia

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • MiLena2410 Nowa

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny

MiLena2410
  • MiLena2410 Nowa

Wysłany: 16 sierpnia 2017, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:) planuje rodzic w PF i chciałabym również wziąć ta odplatna położna , ale niewiem co i jak? Możecie jakąś polecić i jak się z nią skontaktować?

MiLena2410
  • mili88 Koleżanka

Wysłany: 18 sierpnia 2017, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)
    Mam zalecenie od gin, aby w przeciągu dwóch tygodni wykonać usg połówkowe 3d. Czy możecie polecić dobrego lekarza z krótkimi terminami za w miarę rozsądną cenę? :)

08hk3iv.png
  • Zajączek Koleżanka

Wysłany: 18 sierpnia 2017, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do usg mogę polecić dr Szpejankowskiego, przyjmuje w Primaginie. Cena 250 zł.

mili88 lubi tę wiadomość

dqprh371sk5fqglu.png
    Niepłodność idiopatyczna
    1 IUI nieudana
    2 IUI nieudana
    Naprotechnologia-kwiecień 2016
    Endometrioza
    Hiperprolaktynemia
  • ines. Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2017, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamaga wrote:
    Jeżeli nie przyjmą mnie w PF to tylko Lwowska, o Szopena nasłuchałam się nieciekawych historii

Na lwowskiej jest bardzo ok! Super personel, porodówki nowiutkie z wszystkim tym samym co pf. sale po remoncie z klimatyzacja i łazienka. Naprawde bardzo przyjemny szpital do rodzenia. Jeśli chodzi o porownanie warunków to tym sie różni ze na lwowskiej nie ma łóżka na pilota i plazmy na ścianie. Co mi sie podobało to świetna opieka nad noworodkami. Bardzo dokładnie badają dzidziusia i jeśli cos zaniepokoi od razu jest konsultowany ze specjalistami. Rodziłam w czerwcu i naprawde nie moge złego słowa powiedzieć.

Córcia <3 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
    3i49o7esn08ndlz3.png
    Synek <3 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
    82do3e5e29ddmi8b.png
  • mili88 Koleżanka

Wysłany: 31 sierpnia 2017, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak to jest ze,znieczuleniem przy SN w rzeszowskich szpitalach?

08hk3iv.png
‹‹ 10 11 12 13 14
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ