Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🍭🍬cukrzyca ciążowa 🍬🍭
Odpowiedz

🍭🍬cukrzyca ciążowa 🍬🍭

Oceń ten wątek:
  • WiolaP Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Fuksjowa a jak twoje przygotowania?Torba spakowana 🤔
    @Ounai u nnie ostatnio cukry bardzo nisko ale to tez przez to ze jak ten zab mnie bolal to nie moglam jest a teraz takie delikatne rzeczy jakies zupki, twarożki.W czwartek mam wizyte u diabetologa.
    @Mysia a co ile dni masz zwiekszac dawke?Ja mam w tej chwili 29 j na noc i 2j do kolacji ale jest stabilnie.
    I wiecie tak ostatnio sobie myślałam o takim moim top jedzeniu w ciąży 😁
    1 ciąża - ogórki kiszone,zawsze mialam przy sobie sloik🫣
    2 ciąża - przepotworna ochota na chipsy,na co dzień nie jem takich wynalazków bo poprostu nie lubie🤷
    3 -ciąża lody,lody,lody i kluski ziemniaczane🤤
    4 ciąża - kefir ,maslanka wchodza jak zloto.Do tego twaróg i bigos.
    A wy macie tez takie swoje top które szczególnie dobrze wam smakuje🤭?

preg.png

3 na pokładzie 🩷🩷🩵
    Czekamy na dziewczynke 🩷🌷
‹‹ 14 15 16 17 18
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ