X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 🍭🍬cukrzyca ciążowa 🍬🍭
Odpowiedz

🍭🍬cukrzyca ciążowa 🍬🍭

Oceń ten wątek:
  • Fuksjowa Przyjaciółka

Wysłany: 30 marca, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiola, zrobiłam muffinki z Twojego przepisu na ciacho z borówkami. Błyskawicznie to poszło. I nawet się udało 😁

WiolaP lubi tę wiadomość

preg.png
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 30 marca, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boli mnie miejsce wkłucia sensora a do końca działania mam jeszcze 9 dni. Wy też tak macie? Mąż trochę źle mi założył, za blisko pachy :/

👩🏻‍🦰41🧔🏻39
    👦🏻2015 4640g SN (11cs)
    👱🏻‍♀2020 3520g SN (1cs)

6cs po usunięciu jajowodu
    CP 2025 💔 7tc - 5.08.2025 (1cs)

AMH (4dc) 1,83 ng/ml

Beta HCG (12.01) 64,1 mlU/ml -> (14.01) 196,7 mlU/ml -> 200%
    Progesteron (12.01) 53,00 ng/ml -> (14.01) 64,60 ng/ml

Rośnij maluszku
    preg.png
  • WiolaP Autorytet

Wysłany: 30 marca, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co mi sie zdarzało ze to miejsce mnie szczypalo i wtedy mialam dziwne odczyty.Musialam go zareklamowac 🤷 Okazalo się ze on sie gdzieś tam bokiem odkleił,dochodzilo powietrze i zaczął bzdury pokazywać.Kontroluj czy przypadkiem nie zawyza Ci teraz mocno albo nie zaniża odczytów

preg.png

3 na pokładzie 🩷🩷🩵
    Czekamy na dziewczynke 🩷🌷
‹‹ 3 4 5 6 7
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ